Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
A korrektség kedvéért, igen annyit hozzáfűznék kiegészítésként, hogy Win7 esetén leválasztásnál valóban eltávolítja az illesztőprogramot is hülye módon USB-s eszközöknél. De Win8/8.1/10 esetén már nem tapasztaltam.
Ilyen formában, valamint, hogy a pörgést se állítja le, nem kapcsolja le teljesen az USB-s eszközt, én a Hotswapot ezekhez annyira nem preferálom... inkább akkor a Windows tálcás megoldása, vagy a fenti 2 program, utóbbiak tökéletesek. -
King Unique
titán
Mármint mire, hogy eltávolítaná az illesztőprogit??
Nem emlékeztem ilyenre HotSwap esetén, de direkt ki is próbáltam most Win8.1 alatt több pendrive-al és 2,5" külső merevlemezzel. Leválasztás után ugyanúgy felismerte egyből, nem telepített semmit, sőt, hiába volt bejelölve a meghajtó pörgésének leállítása, nem állította le a motort...az csak a Windows sajátja, illetve az általam fentebb említett 2 program esetén működött. Tehát, nem maga az USB-s eszköz vezérlője nem támogatta a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem emlékeztem ilyenre HotSwap esetén, de direkt ki is próbáltam most Win8.1 alatt több pendrive-al és 2,5" külső merevlemezzel. Leválasztás után ugyanúgy felismerte egyből, nem telepített semmit, sőt, hiába volt bejelölve a meghajtó pörgésének leállítása, nem állította le a motort...az csak a Windows sajátja, illetve az általam fentebb említett 2 program esetén működött. Tehát, nem maga az USB-s eszköz vezérlője nem támogatta a funkciót.