Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Mármint mire, hogy eltávolítaná az illesztőprogit??
Nem emlékeztem ilyenre HotSwap esetén, de direkt ki is próbáltam most Win8.1 alatt több pendrive-al és 2,5" külső merevlemezzel. Leválasztás után ugyanúgy felismerte egyből, nem telepített semmit, sőt, hiába volt bejelölve a meghajtó pörgésének leállítása, nem állította le a motort...az csak a Windows sajátja, illetve az általam fentebb említett 2 program esetén működött. Tehát, nem maga az USB-s eszköz vezérlője nem támogatta a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem emlékeztem ilyenre HotSwap esetén, de direkt ki is próbáltam most Win8.1 alatt több pendrive-al és 2,5" külső merevlemezzel. Leválasztás után ugyanúgy felismerte egyből, nem telepített semmit, sőt, hiába volt bejelölve a meghajtó pörgésének leállítása, nem állította le a motort...az csak a Windows sajátja, illetve az általam fentebb említett 2 program esetén működött. Tehát, nem maga az USB-s eszköz vezérlője nem támogatta a funkciót.