- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
a script működik, de egyik gombnyomásra sem reagál
gondolom a joy hozzáféréssel is lehet valami teendőegyelőre jegelem a témát, mert már így is körülményesebb, mint amire számítottam/szükségem lett volna
nagyon köszönöm az eddigi segítséget!

-
repvez
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
NA megnéztem ezt a joy test scriptet és lenne pár kérdésem, ugy látom egy kicsit jobban képben vagy vele mint én.
A problémám az, hogy van egy USB panelem ami 8 analog tengelyt és 64 digitális nyomogombot támogat
Na mármost nekem az a gondom, hogy a win csak 32-t kezel belőle és szikerült ugy átvezetékelnem egy joystikot, hogy a 32 fölötti gombok is használatba lettek véve igy azokat nem érzékeli.
Hogy tudnám 2 eszközként felismertetni ugy hogy csak 1 USB portot használ, és játék alatt azért minden gom választható legyen.Ez a script sem jelezte, hogyha azokat a gombokat nyomtam ami 32 feletti számozása volt. vagy esetleg, hogy lehetne megváltoztatni a számozást, hogy a vin c 32nek lássa? mert 28 gomb van használatba csak nem sorrendbe lettek bekötve.
-
brd
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hello!
Kérdeznék tőled, te programozó alkat vagy.

Az mitől lehet, hogy ha elrejtett console (pl. a hstart.exe-vel) ablakkal futtatok egy ahk scriptet (exe-re fordítva), akkor sokszor nem csinálja meg? Játékok előtt szoktam ilyeneket futtatni (batch-el indul a játék), a CPU (energiaprofil váltás) és VGA órajel állítására (a kártya vezérlőprogramja képes billkombra profilt állítani).
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

gondolom a joy hozzáféréssel is lehet valami teendő