Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
Sk8erPeter #34731 üzenetére
a script működik, de egyik gombnyomásra sem reagál
gondolom a joy hozzáféréssel is lehet valami teendő
egyelőre jegelem a témát, mert már így is körülményesebb, mint amire számítottam/szükségem lett volna
nagyon köszönöm az eddigi segítséget!
-
repvez
addikt
válasz
NA megnéztem ezt a joy test scriptet és lenne pár kérdésem, ugy látom egy kicsit jobban képben vagy vele mint én.
A problémám az, hogy van egy USB panelem ami 8 analog tengelyt és 64 digitális nyomogombot támogat
Na mármost nekem az a gondom, hogy a win csak 32-t kezel belőle és szikerült ugy átvezetékelnem egy joystikot, hogy a 32 fölötti gombok is használatba lettek véve igy azokat nem érzékeli.
Hogy tudnám 2 eszközként felismertetni ugy hogy csak 1 USB portot használ, és játék alatt azért minden gom választható legyen.Ez a script sem jelezte, hogyha azokat a gombokat nyomtam ami 32 feletti számozása volt. vagy esetleg, hogy lehetne megváltoztatni a számozást, hogy a vin c 32nek lássa? mert 28 gomb van használatba csak nem sorrendbe lettek bekötve.
-
brd
nagyúr
válasz
Hello!
Kérdeznék tőled, te programozó alkat vagy.
Az mitől lehet, hogy ha elrejtett console (pl. a hstart.exe-vel) ablakkal futtatok egy ahk scriptet (exe-re fordítva), akkor sokszor nem csinálja meg? Játékok előtt szoktam ilyeneket futtatni (batch-el indul a játék), a CPU (energiaprofil váltás) és VGA órajel állítására (a kártya vezérlőprogramja képes billkombra profilt állítani).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Filmvilág
- Analóg fényképezés
- Sorozatok
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest