- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
szerintem a winrar nagyon jó.
de én még sosem telepítettem, fut portable módban is.
az opciók/beállítások/integrációk alatt tudod beállítani, hogy beépüljön jobbklikkes menübe
én intézőt sem használok, ott nem tudom mit csinál, total commanderben lobklikk, fájl kibontása és kicsomagolja egy külön mappába.
azt sajnos nem tudja, hogy belekattintasz, megnyitja mint egy könyvtárat és onnan húzod át photoshopba, sajna előbb ki kell tömöríteni. utána (ha nem másik monitoron van akkor) lehúzom az tálcán a ps fülre, megvárom míg átvált, és elengedem, vagy ha nyitva van már valami, akkor a felső lécre húzom és kész.
azt viszont tudja, hogy jobb klikk, társítás, winr rar (kiválasztása), mert akkor a program saját ablakában nyitja meg, onnan rá tudod húzni a tálcára, akkor megnyitja a ps. viszont ott nincs miniatűr nézet, csak név /méret alapján tudod beazonosítani. -
Kernel
nagyúr
Mert hagytad olyan szinten integrálódni a Windows Intézőbe, amit nem kellett volna. Nem tudom, van-e erre telepítési opció, de ha nincs, szerintem azt is meg lehet csinálni, hogy először is elmented a program könyvtárát egy másolatba, majd uninstall.
Ezután rákattintasz egy .rar állományra, keresi a programot, társítod hozzá az elmentett másolatot. Elvileg meg fog nyílni, külön ablakban.
(Most azt más kérdés, hogy én ilyennel nem szórakoznék, amíg Total Commander létezik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest