Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- DUNE médialejátszók topicja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Mert hagytad olyan szinten integrálódni a Windows Intézőbe, amit nem kellett volna. Nem tudom, van-e erre telepítési opció, de ha nincs, szerintem azt is meg lehet csinálni, hogy először is elmented a program könyvtárát egy másolatba, majd uninstall.
Ezután rákattintasz egy .rar állományra, keresi a programot, társítod hozzá az elmentett másolatot. Elvileg meg fog nyílni, külön ablakban.
(Most azt más kérdés, hogy én ilyennel nem szórakoznék, amíg Total Commander létezik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest