Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• w.miki

veterán

válasz cigam #30465 üzenetére

Flash playernek van valami helyettesítője?
    Most raktam újra, haverom régi celeron-os gépét XP-vel, de miután feltettem egy friss Chrome-ot, és Flash13-t, Java7u55-t, alig lehet rajta youtube videot nézni.
    100%-ra terheli a processort, és akad a kép, és a hang...
    Pedig a VLC simán lejátsza a letöltött videokat.
    Youtube videókat hogyan lehetne zökkenőmentessé tenni, régi gépen?

• LonGleY

veterán

válasz cigam #30465 üzenetére

1. Ne a speciális eszközparkot hozzuk fel, mert most az általános használaról volt szó, és hogy miért maradjon az ember Linux vagy Win 7 helyett. Nem valószínű, hogy az átlagjuzernek sok olyan eszköze van, ami csak XP-n megy.

2. A programok ugyanez. Nyilvánvalóan a speciális igények speciális körülményeket igényelnek, de most nem ezt tárgyaltuk.

3. A régi gépeden is elfutnak a megfelelő verziójú Linuxok - ahogy az eredeti tanácsban is elhangzott. A tieden is.

4. Megintcsak a speciális igények, nem az általánosak.

5. Nem, és nem is fogok. Ugyanúgy behal, mint a Flash.

6. ... Egyszerűen nem ugyanarról beszélünk. Én az általános használat esetén kiváltó funkcióit ecseteltem a Linux-oknak, aminek a te speciális eseteid nem mondanak semmilyen szinten ellent.

Engem sem érdekelnek a benchmarkok, a saját tapasztalataimat osztottam meg. Egyáltalán nem általános blődség, csak megint a saját, egygépes tapasztalásod alapján írod azt, amit...

Új hozzászólás Aktív témák