-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Flash playernek van valami helyettesítője?
Most raktam újra, haverom régi celeron-os gépét XP-vel, de miután feltettem egy friss Chrome-ot, és Flash13-t, Java7u55-t, alig lehet rajta youtube videot nézni.
100%-ra terheli a processort, és akad a kép, és a hang...
Pedig a VLC simán lejátsza a letöltött videokat.
Youtube videókat hogyan lehetne zökkenőmentessé tenni, régi gépen? -
LonGleY
veterán
1. Ne a speciális eszközparkot hozzuk fel, mert most az általános használaról volt szó, és hogy miért maradjon az ember Linux vagy Win 7 helyett. Nem valószínű, hogy az átlagjuzernek sok olyan eszköze van, ami csak XP-n megy.
2. A programok ugyanez. Nyilvánvalóan a speciális igények speciális körülményeket igényelnek, de most nem ezt tárgyaltuk.
3. A régi gépeden is elfutnak a megfelelő verziójú Linuxok - ahogy az eredeti tanácsban is elhangzott. A tieden is.
4. Megintcsak a speciális igények, nem az általánosak.
5. Nem, és nem is fogok. Ugyanúgy behal, mint a Flash.
6. ... Egyszerűen nem ugyanarról beszélünk. Én az általános használat esetén kiváltó funkcióit ecseteltem a Linux-oknak, aminek a te speciális eseteid nem mondanak semmilyen szinten ellent.
Engem sem érdekelnek a benchmarkok, a saját tapasztalataimat osztottam meg. Egyáltalán nem általános blődség, csak megint a saját, egygépes tapasztalásod alapján írod azt, amit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest