Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
LonGleY
üzenetére
Valószínűleg azért tudtam felsorolni, mert én napi szinten igénylem ezeket. Vagy ami még eszembe sem jutott hirtelen, mert csak ritkábban jön elő. 98 óta használom, amikor még Windows Commander volt a neve, de még az utóbbi években is fedeztem fel benne olyan képességet, amit még sajnáltam is, hogy miért nem hamarabb.
Sokat ér egy csicsásabb felület, tudás nélkül. Itt nem az a lényeg.
Vannak persze nekem is "egyszerűbb" ismerőseim, akiknek mindez magas, igényük sincs rá, ez már legyen az ő problémájuk. Haladóbb felhasználók életét tudja megkönnyíteni a nagyobb tudású program. Aki nem tudja kihasználni, nem is ismeri fel a mélyebb szintű lehetőségeket, annak valóban felesleges.
Nekem is volt egyébként olyan korszakom, amikor alternatív lehetőségeket kerestem, végén valahogy mindig vissza kellett kanyarodni az alapokhoz.
Kis programokat meg hagyjuk, én is kipécéztem már egyiket-másikat, ami idővel elfelejtődött, mert emellett szükségtelen. Interneten láttam már olyat is, hogy valaki letiltotta az eredeti Windows-héjat (vagyis az explorer.exe, Startmenü / Desktop / Tálca) és kizárólag a Commanderből indított mindent.
Ez persze talán túlzás, de ami a lényeg, hogy válaszoltál a kérdésemre. Nem tudsz számomra alkalmas programot ajánlani. Kisegítő / alkalmatlan kombinációk nekem nem kellenek, akkor meg miről beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Arc Raiders
- Filmvilág
- Androidos tablet topic
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest