Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztalt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez az Auslogics Disk Defrag jól megszívatott win7 x64 OS-nél.
Feltelepítettem, aztán beállítottam, hogy rendezkedjen a HDD-ken ha a gépet nem használják. (OS SSD-re került - Samu 840 Basic)
El is indult a rendezkedése, de közben a gép szépen csonttá is fagyott azonnal.Nézegettem pár órát a gépet, hogy mi a fene lehet a gond, mert amúgy semmi problémás tünetet nem produkált, de pl. youtube filmnézés közben 15...20 perc után szépen kékes-fekete képernyőt vágott be és csontrafagyott vagy pedig a képernyő lekapcsolása után (20 perc) már nem lehetett visszaéleszteni.
Gyanús volt ez a 20 perc környéki idő, szóval minden wines energiamenedzsment beállítást széttúrtam, mire véletlenül benéztem az Auslogic Defrag progiba, átraktam 30 percre 15-ről és lám, innentől 30 perc után fagyott be a gép youtube filmezés közben. Na ekkor ment neki egy uninstall, mert tényleg tele volt már a problémával a .... Ezután a probléma megszűnt.
Szóval volt vele egy kellemetlen élményem. Remélem nem futok bele hasonlóba, bár legalább már van ilyen irányú tapasztalatom

Egyébként szimpatikus kis program
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest