-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
pete_21 #15773 üzenetére
Nincs különbség, és ez így jó, mert nem is kellene lennie. A képeidet megnézve, ahogy gondoltam, a software-es úton valamilyen filter működik valahol, pl. az egyik jelenetben (a kórházi szobásban a falon) látszódik, valószínűleg némi tömörítésből adódó színátmenet-probléma. A nem DXVA-s képen ez jobban néz ki, ez is arra utal, hogy a másik megoldással valami filter ügyködik a háttérben, hogy javítsa ezeket a hibákat (pl. DeBand), ill. a fényerő/kontraszt is más a két megoldásban, ennek sem kellene így lennie.
-
pete_21
addikt
válasz
pete_21 #15773 üzenetére
Megvan, mi volt a gond. ATI CCC-ben sok automatikus korrekció be volt kapcsolva, dinamikus kontraszt, bőrtónus korrekció, erősebb fehér, és társaik. MPC-HC-ben framere pontosan lementettem ugyanott dxva-val, és nélküle, most már szinte ugyanúgy néz ki. CCC-ben csak ezeket engedtem most: automatikus deinterlacing, és egyenletes videolejátszás kényszerítése. Új képek.
Egyébkén nVidianak vannak ilyen beállításai? Alapból biztos nincsenek bekapcsolva, ha nálad ugyanúgy nézett ki a két kép.Sickboy25: A CCleaner is megér egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Windows 11
- Le Mans Ultimate
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Proxmox VE
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest