- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
pete_21 #15773 üzenetére
Nincs különbség, és ez így jó, mert nem is kellene lennie. A képeidet megnézve, ahogy gondoltam, a software-es úton valamilyen filter működik valahol, pl. az egyik jelenetben (a kórházi szobásban a falon) látszódik, valószínűleg némi tömörítésből adódó színátmenet-probléma. A nem DXVA-s képen ez jobban néz ki, ez is arra utal, hogy a másik megoldással valami filter ügyködik a háttérben, hogy javítsa ezeket a hibákat (pl. DeBand), ill. a fényerő/kontraszt is más a két megoldásban, ennek sem kellene így lennie.
-
pete_21
addikt
válasz
pete_21 #15773 üzenetére
Megvan, mi volt a gond. ATI CCC-ben sok automatikus korrekció be volt kapcsolva, dinamikus kontraszt, bőrtónus korrekció, erősebb fehér, és társaik. MPC-HC-ben framere pontosan lementettem ugyanott dxva-val, és nélküle, most már szinte ugyanúgy néz ki. CCC-ben csak ezeket engedtem most: automatikus deinterlacing, és egyenletes videolejátszás kényszerítése. Új képek.
Egyébkén nVidianak vannak ilyen beállításai? Alapból biztos nincsenek bekapcsolva, ha nálad ugyanúgy nézett ki a két kép.Sickboy25: A CCleaner is megér egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest