- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ser
tag
-
ticzi01
aktív tag
válasz
sfdrakex #11547 üzenetére
nem nem
a gépbe kell tenni egy sima analóg modemet
ahhoz adnak cd-t amit nem találok ahhoz van progi ami tudja ezt.
legalábbis régen csinált ilyet.
se hangkártyára se sehova nem kell dugni semmit mivel a modemen keresztűl kapja a telefon a vonalat és ha átmegy rajta akkor a szoftver lekezeli azt és fel us tudja venni mind a fogadott mind a tárcsázott hívást csak normális progit nem találtam még eddig hozzá -
poffsoft
veterán
válasz
sfdrakex #11427 üzenetére
nem csatlakozik a gépem, de csak az az egy nem hajlandó.
A titkosítás nélküli hálózatra sem megy fel, miközben 100% jelerősséget lát.
Igazándiból arra kellene valami progi, hogy kideríthessem, miért nem engedi fel a router.
Egy (network hopper) programot találtam, ami valamit mond róla, de azzal nem sokra megyek, hogy "media disconnected, due network settings"
Valami olyan program kellene, ami végig mutatja, mit "beszélget" egymással a router, meg a hálókártya. Hátha abból kiderül, mit utasít el a router..Amúgy a hálózat beállításai rendben vannak, mármint amit láthatok (a kliensben, a wlan kártya settingsben, és a routerben)
RTL8185L kártya, xpsp3, FON2200 router a felállás.
-
törölt tag
válasz
sfdrakex #11417 üzenetére
Közben találtam egy olyat, hogy media player codecs (alap codecek vannak benne), így a kedvenc konvertálóprogimmal sikerült megcsinálni
-
-
törölt tag
válasz
sfdrakex #11403 üzenetére
A CDDB adatbázisának a konvertálására gondolok. Na azt sikeresen feleslegesen túlbonyolították (igaz a 6.6 óta nem használok Nero-t, mert egy túlfújt hulladék lett). Le kell(ett) tölteni a becsomagolt adatbázist, majd azt a Nero saját formátumába konvertáltatni. Na ezt jó lassan és sokáig csinálta. Nem tudom miért nem lett volna egyszerűbb más normális sw-ekhez hasonlóan online letölteni minden esetben és csak azt ami éppen kell.
-
Casti
csendes tag
válasz
sfdrakex #11382 üzenetére
Van rajta gomb, de nem enged változtatni. Ha kiírnám DVD-re biztos, hogy engedné, de így külső vinyóról nem.
Szerintem a Nero csinál valamit a filmekkel mikor DVD-re írja, mert ugye a DVD-Videó fájlok írását kell kiválasztani, nem pedig az Adat DVD készítését. A kérdés az, hogy mit változtat a Nero a filmen amikor kiírja. Ha nem változtatna semmit, akkor a DVD-n is ugyan ez lenne szerintem. Elsősorban azért kellett a külső winchester, hogy ne kelljen a filmeket állandóan kiírni, de ha nincs rá semmi megoldás, hogy kezelni tudja a filmeket a külső vinyóról akkor megszívtam.
Amúgy az .mkv filmek meg az avi-k gond nélkül mennek, csak a DVD filmeknél jelentkezik ez. Átkonvertálásra is gondoltam már, de nem tudom, hogy át lehet-e ütni valami más formátumba úgy, hogy a minősége ne változzon.
-
pumatom
aktív tag
válasz
sfdrakex #11323 üzenetére
Köszi!
Megpróbálom a progit... Az a baj, hogy már szétszedtem kitakarítottam, kifújtam, reinstall, memocsere...
Arra gyanakszom, hogy valami megsült benne, mert kiderült, hogy a tulaj, a töltőt mindig rajtahagyta, és ágyon használták, tehát nem tudott rendesen a levegő cirkulálni benne...
A memóriák hibásak voltak, de azt kicserélve egy másik probléma jött elő... kék halállal írt a megjelenítőről, majd legközelebb a memóriákról, majd a programokról...
Egyenlőre itt tart a dolog, de ha az alaplap lett rossz benne akkor majdnem, hogy kuka a gép...
-
-
Bozsó22
tag
válasz
sfdrakex #11225 üzenetére
még nem formáztam le! köszönöm a segítséget!!!
azt hittem nem jól működik
csak az a baj hogy túl sok rajta a fájl amit majd az otthoni gépre akarok rakni és csak 23.án megyek haza, laptopomon meg már nincs annyi hely.esetleg nincs valami ötletetek, hogyan lehetne kettészedni ezt a fájlt?
thx -
ticzi01
aktív tag
válasz
sfdrakex #11156 üzenetére
na a firefox az amit csak azért használok néha mert van, lahat kicsit maradi vagyok, de nekem az explorer megfelel teljes mértékig.
Nomeg a Chrome is bejött a maga kis egyszerű gyorsaságával.
Feltettem működik nagyon köszönöm!!!
Erre leeht nem jöttem volna rá egyhamar, pedig valahol mintha olvastam is volna, hogy firefox, de egyből túltettem magamat rajta, persze ez hiba volt.Még egyszer köszi szépen!!!
-
ticzi01
aktív tag
válasz
sfdrakex #11154 üzenetére
én csak a videót szeretném lementeni pl mint a youtube csak ez valami hazai oldal.
Itt is gondolom flash tartalommal vannak fenn
teljesset semmiképpen sem szeretném
amugy a weblap mentésre a httrack progit használjuk cégbe bizonyos mindenki számára elérhető oldalak frissítésére nagyon bevállt.
http://videosugo.hu innen szeretnék -
-
-
Jofi81
őstag
válasz
sfdrakex #11088 üzenetére
Köszi a linket. Sajnos nem erre gondoltam, amit keresek, az teljesen automatikusan, egy gombnyomásra csinálta meg a montázst, kifejezetten erre való.
Lehet, hogy közben megtaláltam.
-
BullZeye
veterán
válasz
sfdrakex #11060 üzenetére
Nlite az a windows XP telepítőjéne tweakelésére alkalmas, serial beállítás, userek beállítsa, driverek és egyéb dolgok, erre nem, főleg, hogy W7-t használok.
Ami engem érdekelne pl, hogy Microsoft Word-öt hogy tudok telepíteni a lehető legegyszerűbben (silent install), az irodában sok gépre kell telepíteni, hasznos lenne egy ilyen
neten nem nagyon találtam erre épkézláb megoldást, vagy csak nem értettem meg
-
pete_21
addikt
válasz
sfdrakex #11041 üzenetére
Már pár hónapja megvan a rendszer, ráköltöztem már, és a rendszerpartícióra teszem a játékokat is, amik manapság nem 1-2 GB-t esznek. Most kb a rendszerpartíció 15%-a töredezett, úgyhogy lehet, hogy meg kéne csinálni. De mint írtam is, most a zonázás felosztotta 3 részre. És köztük ugye van szabad hely. És ha másik módszerrel csinálnám, akkor az üres helyeket feltöltené adatokkal, mert nem lennének zónák.
De akkor ugye ez a zonázás ez teljesen jó eljárás, és nyugodtan lehet vele csinálni? -
pete_21
addikt
válasz
sfdrakex #11039 üzenetére
Még csak egyszer futtattam le, és most ugye a rendszerpartíciót 3 részbe osztotta, így a zónák között van üres hely. Azért lennék rá kíváncsi, mert ha másik móddal futtatnám, akkor meg ugye megint átrendezné, és nem lennének zónák, így közöttük sem lennének üres helyek, tehát szinte minden más helyre kerülne.
Asszem azt írta a program, hogy többszöri lefutás után jobb lesz a teljesítmény, amikor már ugye tudja, hogy pl. melyik fájlnak van szüksége jobb elérési időre, és akkor ugye ezeket úgy rendezi már.
Még az lenne a kérdésem, hogy az ugye világos, hogy az egyik zónát elérés szempontjából rendezi, és amire a legtöbbször van szükség, azt éri el majd a leggyorsabban. De ami név szerint van, ott szimplán csak tudni fogja a rendszer, hogy mi hol van név szerint, és mindent azonos sebességgel ér el?
És nem tudod, hogy a hagyományos "space" módszer milyen? Olyasmi, mint a Windows alapmódszere? Az gondolom olyasmi lehet, hogy végigmegy mindenen, és ami töredékekben van, azt egyberakja, de rendszertelenül? -
Horka1
tag
válasz
sfdrakex #11015 üzenetére
Ez rendben is van! De azt szeretném elérni, hogy automatikusan nyiljon meg az a html oldal, amiről lehet választani! Meg mondjuk ha cd-re kiírom, és a cd-t berakom a lejátszóba, akkor autorun szerűen induljon a megadott oldal!
Tehát vagy exe-ként nyíljon meg, vagy autorun funkció legyen
-
cigam
titán
válasz
sfdrakex #11012 üzenetére
Nem kell angolul tudni, de a konyhaangol magadtól is megragad (file, cut, begind...)
Legalábbis az évek során átnézett angol szövegekből ragadt rám 1-2 dolog, de a mai napig nemtudok kérni 1 üveg vizet.Megnyitod, b vel megjelölöd az elejét, n-el a végét, az i, és o-val tudsz zoomolni, aztán kijelölés mentése.
Ja és a jobbra balra nyilakkal picit lépesz előre/hátra, a page up/page down-al nagyobbat. (Beállításokban ezt lehet állítgatni. Én pl. 10mp-re és 1 percre állítottam az ugrások nagyságát) -
ticzi01
aktív tag
válasz
sfdrakex #10984 üzenetére
Köszi kipróbálom!
Egy olyanba tudtok segíteni valami normális nem akarja mindig regisztráltatni magát és ingyenes keylogger progi ami az óra mellet sem jelenik meg?
Használata olyan helyen lenne ahol alá van az emberkékkel a nyilatkozat írva mielőtt megkérdezné valaki. -
Worker
aktív tag
-
sanzi89
addikt
válasz
sfdrakex #10948 üzenetére
Hát, év közben elég sok kötelező programot csinalok, meg elég sok dolog an a gépen ami ha elveszne nem is tudom mit csinálnék.
Csoporttársam notija pont ezen a héten szart be és mesélte, hogy nem tudta lementeni az adatait. Na, ezt szeretném én elkerülni. Perpill semmi gond nincs a géppel, de az ördög sosem alszik...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sfdrakex #10714 üzenetére
Esetleg Hot CPU Tester, ezt még nem használtam most nézegettem, de jónak tűnik.
-
Kloden
senior tag
válasz
sfdrakex #10703 üzenetére
Konkrétan erről az oldalról a zenék kellenének, weboldal letöltő is letöltheti??
kali: kipróbálom köszi csak meg kell előbb szereznem a progit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest