Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SpaceJam #48752 üzenetére
Nem vettem még meg. Gyakorlatilag elsősorban a konvertálás kell (képből pdf, pdf-ből kép), de egyes oldalaknál a forgatás is szokott néha kelleni, vagy összefűzés. Emellett fontos nekem, hogy ne legyen hosszú a szoftver betöltési ideje (ez pöccre indul) és offline legyen. Sokszor kell másoknak is csinálnom ill. saját tartalmat se szívesen töltök fel, mert nem tudom hova megy és ki nézi meg. Van egy régi ABBYY FineReader 11-em, azzal is lehet dolgozgatni, de lassan tölt be és hosszadalmasabb folyamat a használata.
Meg fogom nézni a PDF24-et, köszi az ajánlást!
-
-
válasz
SpaceJam #48654 üzenetére
Igen én is amellett érvelnék de a cégtulajunk problémája vele, hogy nem marad az értesítés hosszabb ideig a windowsban meg (5 perc a max), és a tálcára helyzett ikon sem szineződik el üzenet esetén, így a felhasználókra kell hagyatkozni hogy mikor néz rá....
Nekem ez nem lenne problémám, de neki kell megfelelni.
-
Cs1csó
titán
válasz
SpaceJam #48631 üzenetére
Azért van az Aimp, MusicBEE stb.
Vagy PotPlayer, MPV
A HoneyView-ban azt tetszik, hogy extrém minimalista, a színeket nem figyeltem, de ott is van ugye Xnview vagy számos más.
A SharX-et próbáltam de valamiért nem jött be a PickPick azt csinálja amit kell, itt is van gyorsgomb - az alapértelmezett maradt tehát a PrintScreen gomb ekkor csinál egy teljes képernyős mentést.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #48623 üzenetére
Végre találtam egyet: MediaHuman Audio Converter
-
Cs1csó
titán
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #48564 üzenetére
Oké, akkor másik kérdés, hátha erre...
Tudtok mondani egyszerű és normális képernyő-felvevő progit?
• az oCam egész jó minőségű, és lehet állítani mouse click-et, de nincs szerkesztője és reklámozik mint a fene
• a Free Cam szar minőségű, nincs mouse click, viszont van szerkesztője és nem reklámozik
• a ShareX nem sok mindent tud video-felvevőileg, ámde annál többet minden más szempontból, ezért ez nem az egyszerű megoldás még akkor sem, ha nem reklámozikSzóval olyasmi ingyenes cucc kéne, amit egyszerű elindítani az egyszeri usereknek is, jó minőségű, lehet esetleg mouse clicket állítani, és a lementés előtt akár szerkeszteni is a videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eBay
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest