-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hfrankee
senior tag
válasz
sfdrakex #24306 üzenetére
Le kellett menteni egy darabot a fakabátoknak.
A kamera szoftvere egy teljesen különálló komplett gépre van telepítve,14 kamerát kezel,ott megnézhető meg menedzselhető,csak a lementett részt kellene vmivel lejátszani.
De nem megy és csak .rms formátumban lehet menteni. -
Kezdő vagyok
őstag
válasz
sfdrakex #24014 üzenetére
Mondjuk szerintem minden telepítőben benne van,hogy"ajánlatos a futó alkalmazásokat bezárni,hogy a szükséges fájlokat a rendszer újraindítása nélkül is meg tudja frissíteni".
Erről eszembe jutott,hogy NOD 32-m van,4-es verzió,és megfrissítettem mellette a Malvarebyte's Anti Malvare-t,melynek a telepítője azt írta ki,hogy tiltsam le a vírusvédelmet a gépemen,és úgy telepítsem fel,DE én ezt nem tettem meg.
Viszont szó nélkül sikerült a Malvarebyte's-t feltelepíteni.Most vegyem le a Malvarebyte's-t,és telepítsem újra?
sfdrakex: oké,köszi a választ!
-
-
Antibazsi
aktív tag
válasz
sfdrakex #21512 üzenetére
Az azért nem jó, mert ha betörnek akkor valószínű viszik a célgépet is.
Valamint elég nagy területet kellene belátni és a kamera csak 720p-ben tud videót készíteni, amin messzebbi ember már nem azonosítható. A 25fps pedig teljesen felesleges, legyen inkább 5fps de minél jobb minőségű a kép.
Dluinet, zone:
-
janos666
nagyúr
válasz
sfdrakex #21416 üzenetére
A hosszútávú tapasztalatom az, hogy jobb egyben.
Ha valami törli a partíciós táblát, akkor úgy is ugrik minden partíció, ahogy a vírusok is babrálhatják a fileokat bármely lemezen/köteten/partíción, ami mountolva van.
Viszont mikor "itt van hely, ott nincs hely", stb, akkor kellemetlen, mellette pedig nem sok szól. -
-
cigam
titán
válasz
sfdrakex #21321 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy olyan technikai paramétereket mutat, amik lehetőséget adnak az elméleti összehasonlításra. De
Mi van ha egy 128kbps-os CD-ről rippeltet, összehasonlítunk egy olyan 320kbps-os mp3-al, amit rádióból vettek fel. Ha csak a mediainfóval nézed, a 320-as tűnik jobb vállasztásnak, pedig tuti, hogy az "eredeti" 128-as szebben szól. Vagy 128kbps mp3-»flac-»320kbpsmp3 konverziók sem ritkák.
Nem beszélve a különböző codec-ek hang/képminőségéről (n+1 paraméter, 1 vagy 2 menetes kódolás)Pl. Az audiochecker pont az ilyen összevissza konverziókat próbálja "leleplezni".
-
-
válasz
sfdrakex #21125 üzenetére
Definíció szerint egy CPU akkor (és csak akkor) 64 bites, ha mind az adatbusz, mind a címbusz 64 bites. Jelenleg, a kereskedelmi forgalomban kapható CPU-k ennek nem tesznek eleget, mivel nincs kiépítve 64 bites címbusz. Valahol 40 és 50 bit között van, hogy pontosan hol, azt a gyártók alaposan titkolják. (felesleges lenne 64 bites címbusz, hisz 2^40 is 1 TeraByte, mikor lesz ennyi RAM a kereskedelemben kapható gépekben...
)
-
Horka1
tag
válasz
sfdrakex #21068 üzenetére
Felraktam, bár nem nagyon tudok kiigazodni rajta, de nem nagyon mutat semmit, ha csak az nem, hogy amikor az Operát elindítom, 20-ról felugrik a kapcsolatok száma 80 körülire. De azt hiszem a szolgáltatóm csinált valamit. 5 megás netre vagyok előfizetve, és most csináltam egy sebességtesztet alig ment 1 mega fölé...
Firefox-al is lassú..
Más lesz itt a gond!
Köszi az ötletet azért!
-
Panthera
őstag
válasz
sfdrakex #20922 üzenetére
Most sikerült megtudnom, Mac OS X-en Isync szoftverrel csinálták, Nokia E52-ről.
Fire/SOUL/CD: Köszi, de sajnos a linkelt progi nem jött be.
Mod: Itt most nálam 6.84-es PC Suite van, annál semmi ilyet nem találtam. Megnéztem, a biztonsági mentések itt *.nbu kiterjesztésűek (bár ezek nem symbianos telefonokról készültek; ha jól tudom az E52 az az).
-
TomPoe
tag
-
-
rt06
veterán
válasz
sfdrakex #20858 üzenetére
jah, viszont sem a hivatalos oldalon, sem mashol a vilagon nincs feltuntetve a skype, igy eleg gyanus, hogy a magyar oldalon csak odadobaltak mindent, ami eszukbe jutott
szerk.: azert majd megnezem, mert a fenti harom kozul egyik sem az igazi (legkozelebb talan a pidgin all hozza, de ahhoz is kell, hogy fusson a hatterben a skype, az egesz lenyege pedig annak kiirtasa lenne)
-
po1son
addikt
válasz
sfdrakex #20749 üzenetére
Nah találtam egy progit, amit jó lenne nekem, de sajnos ez csak nvidia kártyákat támogat ahogy nézem http://www.evga.com/precision/...
-
po1son
addikt
válasz
sfdrakex #20747 üzenetére
Köszi a gyors választ, de ismerem mind2őt.
Körülbelül 1 hónappal ez előtt láttam a BF3 topikba egy olyan képet a játékból, hogy a bal felső sarokban vmi program szép ki írta ezeket az értékeket, de nem érdekelt és nem kérdeztem meg a porgram nevét az illetőtől. Most már viszont érdekelne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged