Hirdetés
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu ray írás és írási hiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash7
tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresnék, amivel egy videó fájlt ketté tudok vágni. Semmi más szerkesztést nem akarok csinálni, csak megfelezni a videót. Próbáltam már a VirtualDub-ot, biztos én vagyok a béna, de egy fél videóból lett 19,5 Gb-os fájlom. Pedig annyit csináltam, hogy behívtam a videót, egy pontól kb. a felétől a végéig kijelöltem, a kijelölt részt töröltem és Save as AVI paranccsal mentettem, majd az előbbi pontot megjegyezve addig kijelölve és törlve akartam szintén menteni, mikor láttam, hogy az eredmény mekkora...
Tehát nekem csak annyi kell, hogy a program félbevágja, és ezzel a mérete is fele legyen a minőség pedig maradjon.
Légyszi írjátok le azt is, hogy kell megcsinálni a programmal amit javasoltok, nehogy megint ilyen nagy fájlokat gyártsak.Előre is köszi mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Parfüm topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- XPEnology
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest