- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Az alábbi dologban kérnék segítséget!
Milyen programmal tudnék - akár csak olvasásra - *.dft, *.par, *asm kiterjesztésű állományokat megnyitni. Amit eddig Google segítségével próbáltam nem járt sikerrel.
Ha őszinte akarok lenni, még csak nem is tudom milyen állományok ezek; azt tudom, hogy valamilyen gyártástechnológiai "dolgok".
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Kareszovics
addikt
válasz
fatal` #18675 üzenetére
Kb. én is erre tudok gondolni csak. Külső tokom van laptop vinyóhoz, meg van programom is, ami kimondottan "elveszett" dolgokra van specializálódva.
MOD: csak azt nem tudom elhinni, hogy nincs olyan program, ami az ilyen "rejtett" cuccokat nem tudja beolvasni (értsd a "szemmel" nem látható foglalt területet nem tudja olvasni).
-
Kareszovics
addikt
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #18567 üzenetére
Itt szeretném megköszönni Fire/SOUL/CD-nek az ajánlott programot; az adott SD kártyáról hibátlanul visszahozott mindent.
-
Kareszovics
addikt
Az USB-re másolással a képeket helyre rakta, csak szarul (darabos képek, illetve hiányzik a kép egy része, ilyesmi).
Viszont, van egy olyan gyanúm, hogy ha az eredeti SD kártyán futtatom le a progit amit Fire/SOUL/CD kolléga ajánlott, akkor jobb lesz a helyzet.
Holnap minden kiderül...
-
Kareszovics
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #18549 üzenetére
Felraktam és elindítottam. Az a gond, hogy az SD kártya amiről másoltuk a cuccot nincs nálam, csak már maguk a képek. (Kölcsön fényképezővel voltunk.)
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
A következő porblémám lenne:
most voltunk nyaralni és miután a PC-re kötöttük a fényképezőt vettük szomorúan tudomásul, hogy megmagyarázhatatlan ok miatt hibásnak érzékel egy valag képet.
Kis nyomozással találtam egy programot (Pix Recovery), melyet kipróbáltam és jelek szerint működne is, de mivel nem freeware, hanem fizetős ezért egy a kép méretével megegyező nagy "bélyeget" tesz a képre. Tehát ez nem jó.
Ezúton kérnélek Titeket abban, hogy ajánljatok ilyen jellegű programot, ami mondjuk ingyenesen elérhető, köszönöm!
-
Kareszovics
addikt
válasz
Sk8erPeter #8964 üzenetére
Köszi!
Kipróbálom, ha nem lesz jó sírok.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Olyanban szeretnék segítséget kérni, hogy szeretnénk lejátszani egy avi-t, de az írja ki, hogy movie x player kell neki, de ez nem egy ingyenes alkalmazás sajnos. (BSPlayer és Media Player Classic is szarakszik)
Mivel tudnám lejátszani az állományt, hogy ne kötekedjen?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest