Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gamer0101
üzenetére
Bármivel megoldható (akár OpenOffice), amivel kézzel be tudod pozícionálni a kitöltendő adatokat (én pl. excel-t vagy az openoffice megfelelőjét használnám). De egy alapvető probléma van, hogy a nyomtatóba befűzött számla könnyen elcsúszik ha nem leporellós, így könnyen máshova kerülhet a kitöltetendő cucc.
-
kételkedem
addikt
válasz
gamer0101
üzenetére
Ha jól látom a képen ez egy számlatömbből származó számla. Pontosan ilyen kinézetűt nemigen fogsz tudni nyomtatni. Az pedig teljesen lehetetlen, hogy a számlatömbből kiszedett számlát nyomtatóval töltsd ki.
Számos számlázó program van amit elfogad az APEH. Az egyik legjobb az Infocentrum Számlázója. Olcsó, "mindent" tud. Sokféle külalakot adhatsz a számládnak. Én ezt használtam, nagyon korrekt a terméktámogatása.A Kulcs-Szofté is olcsó, de nekem nem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest