-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Panhard #48957 üzenetére
Lehet, hogy nem jól értelmezem, de azért leírom a lehetséges megoldást.
Nyilván ehhez a feladathoz a Total Commander Mappaszinkronizálás funkciója lesz használva.
Az fontos, hogy a mappaszinkronizálás ablakon 4 beállítást kell alkalmazni:
Üres mappák, Almappákat is, Dátum nem számít, ezek legyenek bejelölve ill. az Azonosak gomb legyen inaktív. (Képeken majd látni fogod)A mappaszinkront most a példában úgy végeztem el, hogy BAL oldalt volt a forrás útvonal, JOBB oldalon meg a cél útvonal és BAL oldalon állva indítottam a mappaszinkront.
1. módszer, amikor nem jelöltem ki semmit: Eredmény
Ilyenkor mindkét oldal különböző mappái lesznek listázva.2. módszer, amikor csak a mappákat jelöltem ki (SHIFT+*, majd * vagy épp fordítva (magadtól is rá fogsz jönni)): Eredmény
Ilyenkor csak a JOBB oldalról hiányzó mappák kerülnek a listába.Abban a bizonyos listában még lehet különböző műveleteket végezni, amihez 1 vagy több listaelem is kijelölhető, jobb egeret nyomva megjelennek a lehetőségek.
Ebben a példában, ha klattyintanék a Törlés bal lehetőségre, akkor BAL oldalon törölné azt a szép hosszú nevű mappát.
A korábbi 1. módszernél található eredmény képet alapul véve ha megnézed, ott ha kijelölném az összes mappát a listában, majd jobb egér és a Törlés mindkét oldalon lehetőséget választanám, akkor értelem szerűen a BAL és JOBB oldalon lévő mappák is törlésre kerülnének.Nem tudom, hogy valami ilyesmire gondoltál-e avagy ez megfelelő módszer számodra, ha igen, akkor viszont óvatosan próbálkozz vele, nehogy valami menjen a levesbe, legyen másolat mindenről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest