-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
core i7
üzenetére
Szia!
Keress rá a 3D scan vagy 3D photoscan kifejezésre. Ez pl. egy jó kis videó. Alapvetően kétféle módon lehet ilyet készíteni. Az egyik, hogy valamit körbefényképezel, nem számít, hogy mivel, csak digitális fénykép legyen a vége, aztán számítógépen egy célprogram összerakja. A másik módi, hogy letöltesz egy mobilalkalmazást, és mindent az csinál. Ez utóbbitól semmit nem tudok, az előbbiről is keveset, nem próbáltam, de tervben van valamikor. Mivel mindent belevesz a kész műbe, ami a fényképen látható, érdemes előtte törölni a fölösleget, hogy attól már eleve ne is készüljön 3d modell. Utólag is törölhető, de tovább tart a renderelés, ha fölösleges cuccok is vannak a képen. Ezért vannak kétségeim a mobilos módszerrel kapcsolatban, valamint a PC nekem jobban kézreáll. Keresgélj, próbálj ki párat, jobb ötletem nincs.

Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- IT Megoldások és szolgáltatások
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest