Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
core i7
üzenetére
Szia!
Keress rá a 3D scan vagy 3D photoscan kifejezésre. Ez pl. egy jó kis videó. Alapvetően kétféle módon lehet ilyet készíteni. Az egyik, hogy valamit körbefényképezel, nem számít, hogy mivel, csak digitális fénykép legyen a vége, aztán számítógépen egy célprogram összerakja. A másik módi, hogy letöltesz egy mobilalkalmazást, és mindent az csinál. Ez utóbbitól semmit nem tudok, az előbbiről is keveset, nem próbáltam, de tervben van valamikor. Mivel mindent belevesz a kész műbe, ami a fényképen látható, érdemes előtte törölni a fölösleget, hogy attól már eleve ne is készüljön 3d modell. Utólag is törölhető, de tovább tart a renderelés, ha fölösleges cuccok is vannak a képen. Ezért vannak kétségeim a mobilos módszerrel kapcsolatban, valamint a PC nekem jobban kézreáll. Keresgélj, próbálj ki párat, jobb ötletem nincs.

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs