Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Kukucs!
VLC helyére keresnék valami frankó média-lejátszót!
A helyzet az, hogy már sok gépen szívtam vele, és most a saját gépemen is észrevettem, hogy mióta újraraktam a Win10-et, szaggatnak a videók, amik előtte hibátlanul mentek! 1080p60 akciókamerás felvételeket vágok, és renderelek. Először azt hittem rosszul rendereltem, de aztán megnéztem a forrásfájlt, és az is szaggat, pedig Win-install előtt semmi baja nem volt...
Szóval itt az idő, hogy átszokjak valami másra, de nincs túl sok kedvem végigpróbálni 10 programot, hát inkább kérdezek először!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest