Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Kukucs!
VLC helyére keresnék valami frankó média-lejátszót!
A helyzet az, hogy már sok gépen szívtam vele, és most a saját gépemen is észrevettem, hogy mióta újraraktam a Win10-et, szaggatnak a videók, amik előtte hibátlanul mentek! 1080p60 akciókamerás felvételeket vágok, és renderelek. Először azt hittem rosszul rendereltem, de aztán megnéztem a forrásfájlt, és az is szaggat, pedig Win-install előtt semmi baja nem volt...
Szóval itt az idő, hogy átszokjak valami másra, de nincs túl sok kedvem végigpróbálni 10 programot, hát inkább kérdezek először!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- No Rest for the Wicked
- EA Sports WRC '23
- Túraautó topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Bittorrent topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Crimson Desert
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest