Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ajánlás: ügyes, kiválasztod a második legszarabbat (felismerésben), majd feltételezed, hogy azt ajánlanám. Erre inkább nem reagálok, nem az a szint.
Én azért válaszolok jó? Megpróbálok a te fellegeidbe emelkedni, ha már nem vagy hajlandó leereszkedni hozzám.
Vagy a szöveg értésssel van problémád, vagy velem. De hogy én nem írtam olyat, hogy az AVG-t ajánlanád, az biztos. Csak egy kérdés volt, hogy inkább ajánlanál egy kémprogramként funkcionáló antivírust, csak azért, mert 1-2 tesztben pár százalékkal jobb eredményt ért el? Az AVG-t csak azért hoztam szóba, hogy linkelni tudjam azt a cikket amiben az AVG ingyenes verziójának huncutságairól szól. Említhettem volna az összes többi ingyenes kiadást is kínáló céget. Fogalmam nincs melyik program van a szíved sarkában, nem is érdekel.Szerinted nem elég a beépített, szerintem meg elég.
Tök feleslegesen liheged túl úgy, hogy még az eredeti kérdést feltevőnek sem mondod meg, hogy akkor melyik igen, csak leszólod a beépítettet, hogy az nem jó. Mellesleg nevezhetjük etalonnak is, hiszen ahoz képest vizsgálják a többit.tökéletes program nincs, de inkább legyen nálam koton, amikor nem kell, mint nem, amikor kellene.
Ferdítesz, rossz példa. Ha nem használnál víruskergetőt, az lenne olyan, mintha nem lenne nálad koton. Ebben az esetben inkább a formáján, színén, ízén, vastagságán vitázunk.van ilyen ember is, de vele nem szeretnék semmilyen kapcsolatot ápolni
Ha ez alatt az MS beépített víruskergető használóit érted, akkor légy szíves vegyél fel a tiltólistádra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest