Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igy meg egyszerubb, koszi a tippet!
Kiprobalom azt a ketmenetes tomoritot is, eddig a fenykepezogepem altal keszitett mov fileokat a freemake video converterrel szoktam avira konvertalni, hogy ne legyenek olyan nagyok. Ma megint tanultam valamit! 
Annak van valami jelentosege, hogy 32 vagy 64 bites verziot hasznal az ember? Probakeppen most a 32 bitest telepitettem fel, azt talaltam meg a cnet-en. Bar most nezem a 64 bit is fent van ott. Mondjuk az a 2.6.1-es verzio.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Battlefield 6
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kiprobalom azt a ketmenetes tomoritot is, eddig a fenykepezogepem altal keszitett mov fileokat a freemake video converterrel szoktam avira konvertalni, hogy ne legyenek olyan nagyok. Ma megint tanultam valamit!