Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen joysticket vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
bugmenot1
üzenetére
Jah, közben rájöttem, mi a rövidítés. De mint írtam: paraszvakítás. Egy tapasztalt winest már a neve is öklendezésre készteti, ahogy az összes IObit termék. Defender motoros, szóval ugyanott vagyunk: védelemben gyenge, így tehát fölösleges termék a gépre.
Nem gáz sebesség szempontjából a Comodo, de inkább a tűzfala lényeges. Ha normálisan böngészel, akkor nem lesz szükség arra, hogy bekapcsold az antivírus részét - én nem szoktam, így nem lassít semmit (de a manuális szkennelés lehetősége megmarad).
A továbbiakat a vírusirtó topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest