- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Őszköszöntő hardverkeverék
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
LonGleY #30809 üzenetére
" a hang haladási sebessége alapján tudtam finomhangolni az 5.1-et is, hogy ne legyen dobozhangja..."
"Felejtsd már el ezt a dobozhang dolgot, nem erről beszéltem..."
mindenben egyetértünk, csak arra az egyre akartam felhívni a figyelmed, hogy a dobozhang mint "szakkifejezés" a "szakmai" szlengben mást jelent.
egyébként a 2.0-nál is lenne értelme a késleltetésnek, csak itt sokkal könnyebb elérni, hogy egyenlő távolságra ülj a két hangfaltól. a térhatású hang nagyon kényes jószág, pillanatok alatt összeomlik a hangkép, elég egy kis időbeni eltoldós, fáziskésés és akkor valóban nem "levegőből" (térben), hanem a hangszórókból szól a hang. egyébként nagyon sok múlik a hangsugárzókon is, amikor anno az első hangfalamat vettem, a nagyon dizájnos jamo studio monitor és a kis misson 760i közt kellett választani, sokkoló volt a különbség: a jamo esetén kicsit döngő, tompa hang szólt a dobozokból, a misson-nél meg a levegőből szólt minden, szárnyalt a zene (ugyanolyan beállítások, A-B teszt). egyébként zenehallgatáshoz tökéletesen megfelel a 2.0, (hallgass meg egy pár Magneplanar elektrosztatikus hangfalat!
), az 5.1 a játékok és filmek effektjeihez kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest