Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Raspberry Pi
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Norberto
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, segítsetek,ha tudtok, ha létezik ilyen szoftver.
Nekem olyan szoftver kellene, ami rendelkezik egy adott adatbázissal(jelen esetben magyar szavakról lenne szó,természetesen bővíteni is lehet),és ezt az adatbázist felhasználva, ha felteszek neki egy kérdést, akkor válaszol rá a szám.gép.
Pl:-Milyen nap van ma?
-2006.01.21.
stb. Találtam egy Speakboard nevű programot, ami csak a szöveg felolvasásában volt segítségemre, hasznos kis progi, de nekem nem erre van szükségem. Ha létezik ilyen program, akkor légyszives adjátok meg a nevét, vagy elérhetőségét, hogy letudjam tölteni, vagy megtudjam rendelni.
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest