- Autóhifi
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Egyelőre ezt találtam ár/érték arányban a legjobbnak. Vélemények?
-
vond
MODERÁTOR
Hali!
Ha most rögtön megrendeled, nincs kizárva, hogy ideér 24-e előtt. Volt itt 1-2 fórumtárs, akinek másfél hét alatt megjött ugyanez a pendrive ugyanettől az eladótól. Persze tuti biztosra nem lehet menni.
Hasonló gyorsaságú pendrive-ot, ugyanennyiért nem tudsz itthon, vagy szomszédos országban venni, max. ha tényleg lefelezed a méretéd (mondjuk egy kicsit lassabb is a 16-os Cruzer Extreme, de még így is az egyik legjobb).
Megnézheted még akár az ADATA N005-öt is (nagyon jó olvasásssal és egész jó írással), 10-11 környékén talán még lehet kapni 32-est. Az S102 még olcsóbb lenne, viszont lassabb is, de legalább nem olyan brutál hosszú (nem tudom, hogy ez számít-e).
Kingston DTR30 32GB is van 10-11 körül, de ez már csak 70/30 körül tud.
Én lehet, hogy bepróbálnám a helyedben az ebay-es Sandisk-et. Nem tudom, mennyire megoldható, hogy végső esetben két ünnep közt kapná meg a célszemély. Tudom, hogy ez elég hülyén nézne ki, de hátha...
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
bul07
nagyúr
Legutóbb én nov.12-én rendeltem egyet és nov.26-ra érkezett meg , persze én falun a világ végén lakok lehet egy kér nappal hamarabb megkapom ha mondjuk Bp laktam volna
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Nekem amúgy Bp-ről általában harmad napra jönnek meg a levelek
Tehát ha hétfőn feladják majd csak szerdán kapom meg , de van hogy csütörtökönVolt itt már olyan is hogy szerdán rendelte és másik hét pénteken megkapta itt a gond a hétvégékkel van
De most neked jól jön a 21-i szombati munkanap, szerintem 23-24-re hogy megkapd kb 80-85% az esély( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
vond
MODERÁTOR
Bodor-nak és persze mindenki másnak, akit érdekel:
Ma reggel megjött az én 32 gigás Sandisk Cruzer Extreme pendrive-om is.
13 nap alatt ért ide Hongkong-ból, egy Szombathely melletti kisvárosba, és 8600 forintba került. A vásárlást Winner_hun segítségével oldottam meg. Ezúton is köszönöm neki!
Teszteket épp most futtatom, eddig nagyon szépen muzsikál.
Majd mennek is az eredmények a "másik" topic-ba.Remélem, Bodor kollégának is megjön még ma, vagy legkésőbb a két ünnep között.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nem titkolja a Redmi a K80 Pro elit tulajdonságait
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autóhifi
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- wd red 3tb wd30efrx 100/100 keveset ment
- Kingston 480GB SSD ÚJ / Kingston 240GB 2.5 SSD ÚJ / + 41-DB 500GB 2.5 100/100% HDD eladóak!
- Nagy SSD BAZÁR (csomagküldés: csak 1200Ft) (frissítve:11.22)
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
- Samsung 990 PRO 2TB SSD háttértár (MZ-V9P2T0BW) - 5 év Foramax gari
- Eladó Seagate ST1000LM035 Mobile HDD 1TB 2,5" sata laptop hdd merevlemez
- Seagate Expansion Portable 2TB külső merevlemez (1TEAP6-500) eladó.
- Delock 18136 - 3,5" to 5,25" bővítő, beépítő keret / csavarokkal, dobozával, mindennel együtt.
- Eladó egy WD Blue 1TB HDD
- Micron 256Gb M2 SSD és 128-as bontatlan pendrive eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest