- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Bodor-nak és persze mindenki másnak, akit érdekel:
Ma reggel megjött az én 32 gigás Sandisk Cruzer Extreme pendrive-om is.
13 nap alatt ért ide Hongkong-ból, egy Szombathely melletti kisvárosba, és 8600 forintba került. A vásárlást Winner_hun segítségével oldottam meg. Ezúton is köszönöm neki!
Teszteket épp most futtatom, eddig nagyon szépen muzsikál.
Majd mennek is az eredmények a "másik" topic-ba.Remélem, Bodor kollégának is megjön még ma, vagy legkésőbb a két ünnep között.
-
bul07
nagyúr
Nekem amúgy Bp-ről általában harmad napra jönnek meg a levelek
Tehát ha hétfőn feladják majd csak szerdán kapom meg , de van hogy csütörtökönVolt itt már olyan is hogy szerdán rendelte és másik hét pénteken megkapta itt a gond a hétvégékkel van
De most neked jól jön a 21-i szombati munkanap, szerintem 23-24-re hogy megkapd kb 80-85% az esély -
vond
MODERÁTOR
Hali!
Ha most rögtön megrendeled, nincs kizárva, hogy ideér 24-e előtt. Volt itt 1-2 fórumtárs, akinek másfél hét alatt megjött ugyanez a pendrive ugyanettől az eladótól. Persze tuti biztosra nem lehet menni.
Hasonló gyorsaságú pendrive-ot, ugyanennyiért nem tudsz itthon, vagy szomszédos országban venni, max. ha tényleg lefelezed a méretéd (mondjuk egy kicsit lassabb is a 16-os Cruzer Extreme, de még így is az egyik legjobb).
Megnézheted még akár az ADATA N005-öt is (nagyon jó olvasásssal és egész jó írással), 10-11 környékén talán még lehet kapni 32-est. Az S102 még olcsóbb lenne, viszont lassabb is, de legalább nem olyan brutál hosszú (nem tudom, hogy ez számít-e).
Kingston DTR30 32GB is van 10-11 körül, de ez már csak 70/30 körül tud.
Én lehet, hogy bepróbálnám a helyedben az ebay-es Sandisk-et. Nem tudom, mennyire megoldható, hogy végső esetben két ünnep közt kapná meg a célszemély. Tudom, hogy ez elég hülyén nézne ki, de hátha...
-
Bodor
veterán
Egyelőre ezt találtam ár/érték arányban a legjobbnak. Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Építő/felújító topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kés topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged