Hirdetés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nano méretű pendrájvot akarok venni 32Gb-os méretben. Milyet ajánlotok?
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Két pendrive-t néztem ki az ajánlót listán és a netet böngészve.
5-8k-t szánnék rá, 32-64GB-os méretben, kialakítás nem olyan lényeges, nagy 8-20GB-os fájlok másolására használnám.1. Patriot Superconic Rage 64GB (USB3.0) (PEF64GSRUSB)
2. SanDisk Cruzer Ultra 64GB (USB 3.0) (SDCZ48-064G-U46/123836)Minél jobb írási sebesség kellene ( nyilván
), ár-hoz mérten.
Ha van más ajánlott pendrive az is jöhet.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Predator2
addikt
Helló
Kollégához hasonlóan:
TV beépített lejátszójához kéne egy 128 vs 256GB pendrive, de olcsón! Megbízható legyen. Ami még fontos lenne, hogy egyben legyen, ne ilyen " kitolós"
Mit ajánlotok?
-
w333
félisten
Sziasztok TV beépített lejátszójához kéne egy 128 vs 256GB pendrive !
USB 2.0 -n másolok szóval jó lenne ha tudná legalább a 25-30Mb sebességet !
Jelenleg egy Samsung Bar 3.0 (64GB van) az tudja a 20Mb másolási sebességet !
Az ár miatt egy megbízható külföldi rendelés érdekel ! köszi
-
demmer123
őstag
Melyik Pendrivet érdemes venni ezek közül?
[SanDisk Cruzer USB 128 GB USB 3.0 Glide ]
Köszi a válaszokat.
-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok, szerintetek ezt megeri megvenni?
Olcson keresek 64GB-os pendrive-ot sok elvarasom nincs vele, viszont nem ertek hozza
-
King Unique
titán
Már ha ennél működik egyáltalán a SMART, mert a gyártó weboldala sem említi, valamint a mellékelt screenshotokon a Speccy is azt írja, hogy nem támogatott... Illetve a hagyományos pendrive-oknál általában eleve nem jellemző a SMART, inkább a standard és pendrive-szerű külső SSD-knél. Az utóbbira jó példa a Corsair Flash Voyager GTX, ahol a gyártó weboldala is írja a támogatást, plusz egy fórumtag saját tesztje is szemlélteti.
(#11261) Sada1:
Érdekes, a Corsair Flash Voyager GTX esetében hivatalosan valóban vannak USB 3.0-s és USB 3.1-es sorozatok, illetve 128 GB-os modellek. Bár az utóbbi EZT kihasználva lehet csak USB 3.1 Gen 1 = USB 3.0 típusú, max. fejlesztettek rajta itt-ott a korábbihoz képest és kiadták új sorozatként immáron a hangzatosabb USB 3.1-es megnevezéssel. -
Sada1
csendes tag
Mint kiderítettem, apró mértékben dezinformáltalak benneteket.
A #11253-#11254 és a #11258 postjaimban beillesztett CDM tesztek a Corsair Flash Voyager GTX USB 3.0-ra vonatkoznak, nem az USB 3.1-re.
Ezer bocsánat.
USB 3.1 SKU: CMFVYGTX3C-128GB
USB 3.0 SKU: CMFVYGTX3B-128GB -
XIII Ramses
aktív tag
Sziasztok! Patriot Viper Fang pendrájv van valakinek? Nem is a sebessége érdekelne, mert az igen jó, henem, hogy van-e rajta led? Köszönöm. A patriot rage 2-őn állítólag van led, de nem találok róla egy fia fényképet se...
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
Két éve vettem egy,
Kingston R30 G2 64GB DTR30G2/64GB USB 3.0 Pendrive -t.
Kifutott termék lett két hónapja.
Milyen 128GB Pendrive -t ( USB 3.0 vagyUSB 3.1 ) ajánlotok ,
128 GB-ben ?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Sada1
csendes tag
válasz
King Unique #11255 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a GTX nem szereti az összeállításomat, de szerencsére csak kölcsönbe volt.
A saját USB 3.1 cuccaimnak jó a sebessége.
Kösz. és Üdv. Sada -
King Unique
titán
Az az írás kevés is, mivel ennek a pendrive-nak, vagy inkább külső SSD-nek ennél azért többet kellene tudnia USB 3.X-en Windows 10-nél. Egy másik fórumtag is nagyobb értékeket kapott a saját tesztjénél. De ez lehet hardver- és szoftverkörnyezet függvénye is.
A Windows 7-nél egyébként nem meglepő a max. 2XX MB/s, mivel az nem támogatja az UASP-t. Illetve annak hiánya miatt esélyes, hogy a TRIM (UNMAP) sem fog működni.
-
Sada1
csendes tag
válasz
Soma01 #11252 üzenetére
Nagyobb videókhoz Rage2 is jó lehet, de hogy teljeskörű legyen a tájékoztatásod, csatolok még két tesztet.
-
Soma01
veterán
Köszi!
Tényleg jobb választás, mert gyorsabb. De ott van még egy dolog, amit nem említettem eddig. Az pedig az ár. A Patriot fele annyiba kerül, mint a Sandisk és jelenleg az árérzékenység is szerepet játszik. Szóval 15.000 ft alatti kategóriában kellene 128 vagy 64 gigás. Olyan 10-13.000 forintra gondoltam leginkább árban. A 15 már nagyon a vége, abba bele kell férnie már a szállításnak is, kivéve, ha lehet itt Debrecenben is kapni 15 alatt.
-
worxland
addikt
Intenso High Speed Line 128 GB
Gyári adat: read: up to 250, write: up to 100 MB/s
Saját mérés:
Ezeket az adatokat egy 29 gigás fájl másolása közben is hozta. -
Soma01
veterán
Köszi!
Én a Patriot Supersonic Rage 2-t néztem. Ezért az árért 128GB-osat kapok ebből a típusból. Elég jó sebességeket írnak rá. Ajánlott darab? Vagy van valami gondja? Az egyik boltban 5 év gari van rá, nem 3.
Szerk:
Most néztem, a gyártó honlapján más sebességek vannak, mint ahol néztem, webes bolt oldalán. De a 100 MB/s is jó lesz szerintem nekem... -
Soma01
veterán
Sziasztok!
USB 3-as, 64 gigás pendriveot szeretnék venni. A kivitel nem lényeges a gyorsaság lenne fontos és a megbízhatóság. Videók lennének rá másolva és hordozva, tehát kész, nagy méretű fajlok.
Mik az ajánlottak ebben a kategóriában? -
Sada1
csendes tag
Tapasztalat:
ADATA DashDrive Elite UE700 128GB (két éves)
Írásvédetté vált és a Diskpart, AOMEI, EaseUS nem javította, de az EaseUS felület teszt nem mutatott hibát.
[USB Flash Drive Online Recovery tool] az eredeti 115GB formázott kapacitásból 87GB-ot csinált.
Azt reméltem, hogy tovább bírja a drágaságom. Minden héten használtam, de nem intenzíven, valamint a tárkapacitás felét sem használtam ki.Üdv. Sada
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Pendrivét szeretnék vásárolni.
32 gb-ost szeretnék, lehetőleg fém házzal, és nem túl nagy mérettel.
Ne legyen kupakos, mert úgyis elhagynám
Mit tudnátok ajánlani?
Mindenképpen usb 3.0, vagy usb 3.1-es legyen.
Mindenképpen itthon vásárolnám.
Ha nem sokkal drágább, 64-es is szóbajöhet.
Előre is köszönöm. -
Nova91
tag
Köszönöm a válaszokat. Tudnátok ajánlani egy olyan 16 GB körüli pendriveot ami ilyen pár ezres kategóriában a lehető leggyorsabb Win telepítéshez? Visszaolvastam a régebbi ajánlásokat, de hátha van valami mostani best buy ilyen célra.
-
King Unique
titán
válasz
Nova91 #11237 üzenetére
Lehet és működőképes. Viszont ez inkább afféle kényszermegoldás, mivel eddig a Windowsok nem kezeltek cserélhető lemezeken (pl. pendrive) több partíciót. Viszont a Windows 10 a 1703-as verzió óta már igen, amit egy másik leírás is részletez. Vagyis a programoknak lehetne a pendrive-on egy külön partíciót létrehozni és oda másolni őket. Egy másik partíción meg lenne maga a telepítő, amit elég akár csak simán odamásolni a fájlkezelőben az ITT leírtak alapján. Persze a többpartíciós megoldás leginkább akkor opció, ha újabb (≥ 1703) Windows 10 rendszerrel használod a pendrive-ot, mivel a régebbi verziók és a korábbi Windowsok (≤ 7, 8.1) nem támogatják ezt.
-
Nova91
tag
Sziasztok!
Olyat lehet csinálni, hogy a pendriveot megcsinálom win10 telepítőnek, de a fenmaradó helyre meg valami mappába felrakom a telepíteni kívánt programokat?
-
Vertigo18
addikt
válasz
Zoli-bácsi #11234 üzenetére
Sosem az a gond, hogy vajon RÁMEGY-e annyi adat... A probléma mindig a visszaolvasással van! Ne sajnáld az idődet, ereszd rá a h2testw-t pont ezért van! A rámásolt adatokat vissza is ellenőrzi.
-
tejmaffia123
tag
válasz
demmer123 #11224 üzenetére
Hali ! Én az Utra Fitet nem venném most vágtam haza egyet ! Problémás szerintem,hogy kicsi ezáltal nagyon melegszik igaz autóba jó lehet ! Nem tudtam először mi a baja aztán ahogy vizsgáltam láttam, hogy az egyik kis réz lába begyűrődött maga alá úgyhogy a 3.0 funkció most nem működik rajta :S Nekem is kéne helyette egy másik 128-as de nem tudom melyiket vegyem.... Van most valami best ?
Most ezt néztem Árukeresőn 6K annyi nem sok érte kérdés ajánlott e ?!
Silicon Power Blaze B02 128GB USB 3.1 SP128GBUF3B02V1K -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #11233 üzenetére
Megoldottam. Rámásoltam 32gigányi adatot.
Úgy tűnik valós a kapacitása.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Bocsánat, kicsit off lesz.
Mivel tudom gyorsan tesztelni a valós kapacitását egy Pendrive-nak? A h2testw 6-7 órákat is igénybe vesz.
-
King Unique
titán
-
st6969
őstag
válasz
King Unique #11230 üzenetére
Köszi az infót, hát akkor ez lehet a gond. Bár a pontos típust én sem tudom azon belül, hogy JetFlash 790, a pendrive-ra az van ráírva, hogy 3.1, nem pedig 3.0, nem tudom, ez mit befolyásol. Van egy Adata UV150 16GB-s pendrive-om is, majd ismét kipróbálom, de emlékeim szerint az is ilyen lomha, habár 40MB/s írási sebessége van az adatlapja szerint.
Van esetleg valami tesztprogi Win10-re, amivel legalább azt le tudnám ellenőrizni, hogy van-e különbség aközött, hogy az előlapi aljzatba dugom-e vagy közvetlenül, vagy hosszabbítóval...?(#11228) Williams
A driverek fent vannak, de köszi -
King Unique
titán
válasz
st6969 #11227 üzenetére
A gyártó weboldalán nem közölnek a sebességről adatokat, de az alábbi képen látszik, hogy a 8 GB-os modellnél csak 6 MB/s a max. írási sebesség. Valamint egy másik képen az, hogy a sorozat nagyobb tárolókapacitású modelljei gyorsabbak valamivel. De ez hasonló más típusoknál is, ha gyors pendrive kell, akkor általában a nagyobb tárolókapacitású pendrive-ok előnyösebbek, mint a kisebbek. A sebességgel foglalkozó társtopik tesztjeit elnézve pedig megint az látszik, hogy nem éppen a leggyorsabb ez a JetFlash 790-es sorozat, pláne írásnál... Egyébként van többféle 790-es variáns is más-más sebeségekkel, de az nem derült ki, hogy neked pontosan milyen van.
Szóval a lényeg, hogy ha ilyen pendrive-od van kemény 6 MB/s írási tempóval, akkor nem meglepő az a 20 perc, pláne vegyes méretű fájlok másolásánál...
-
Williams
aktív tag
válasz
st6969 #11227 üzenetére
Szia!
Eléggé döglött topik ez sajnos...
Az alaplap gyári drivereit kellene megpróbálni feltelepíteni, ha ez nem történt meg. Hátha segít... Asrock H110M-HDV -
st6969
őstag
Üdv,
Van egy Asrock H110M-HDV alaplapom és egy 8GB Jetflash 790 USB 3.0 pendrive-om. Az alaplapról az előlapra is kivezettem az USB 3.0-t.
Normális az, hogy kb. 7GB anyagot (nem egy fájl) közel 20 perc alatt másol fel a gép a pendrive-ra? Próbáltam a pendrive-ot az előlapi csatlakozóba, közvetlenül az alaplapba dugott (vélhetően gagyi) hosszabbító kábellel, és közvetlenül az alaplapi csatlakozóba is dugni, mindenhol ugyanez az eredmény. Van egy A-data (nem tudom, milyen típus) 16GB usb 3.0 pendrive-om is, azzal is ugyanez a helyzet.
Mi lehet a gond? Mit érdemes próbálnom? (Win10 van a gépen). -
Darko_addict
őstag
válasz
TechN7ne #11225 üzenetére
Hali,
Én a napokban másoltam KINGSTON USB 3.0 DATATRAVELER 100 G3 128GB-ra 25GB adatot. 45MB/s-kel kezdtünk, majd leesett 15MB/s-re a végére és ahogy írod, 1-1 másodpercekre volt 0 kbps is. Hasonló áron van a két pendrive, szerintem egy kutya. Gondoltam, hogy én is veszek egyet, mert 7 ezer párszáz Ft volt itthon, ami baromi jó, de ilyen ingadozó teljesítményű nem kell.
A Transcend USB 32GB JetFlash 790-emmel sem vagyok megelégedve, Crystalban 30MB/s a SEQ teszt, élőben kb. 20-at tud folyamatosan. Nem tudom, ezek el tudnak fáradni vajon?
Most egy SANDISK EXTREME GO 128GB-ot akarok rendelni Sincerity-től, mert ritkán másolok pendrive-ra, de akkor nincs időm tökölni. Dugom, másolom, viszem, nem készítem elő előző nap este.
Ha kinézel bármilyen modellt, érdemes ilyen Crystal tesztet nézni róla (Amazon user review-k nagyon lelkesek!), mert tudnak lenni meglepő különbségek kettő USB 3.0 pendrive között is.
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok
Vettem egy DT106 típusu 128gb os Kingston pendrive t ,usb3 ba bedugva is ingadozik a másolási sebesség 0-rol max 70mb al másol ,ezzel nem is lenne gond de rendszeresen ingadozik 0-ra ,tegnap vettem egy hivatalos pc boltból ,interneten rendeltem és személyesen vettem át ,dobozát fel kellet vágnom ,hogy kibontsam ,így gyári állapotára nem tudom vissza varázsolni.
Holnap jelentve elállhatok a vásárlástól és + költséggel jobbat választhatnék ,él pendrive esetén is a 14 napos elállás jog?
Köszöntem ,szép estét.
-
demmer123
őstag
Két pendrive között van sok különbség?
[SanDisk USB 128GB 128G Ultra 100MB/SEC USB3.0 Flash Pen Drive ]
[USB Flash Drive SanDisk 128GB SDCZ43-128G-G46 GB]
Értem itt pl hogy a "mini" méret jobban melegszik stb?Vagy ez "baromság"?
4K,HDR film nézésre lenne használva.Külső merevlemezt nem akarok venni mert kb havi 5 film lenne megnézve róla oda fölösleges. -
galocza
aktív tag
halihó, ezért vagy azért biztosan buta kérdés (mert persze hogy van vagy persze hogy nincs), de:
van sandisk ultra fiten vagy ultra dual-on fájlműveletet jelző led?
ezenfelül: pusztán sebesség szempontjából melyik a kedvezőbb?
köszi,
g -
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Windows telepítéshez keresek gyors 8GB-os pendrive-ot. Árban középkategória érdekelne, nem a legolcsóbb-leglassabb.
Köszönöm! -
Bacusuz
őstag
válasz
King Unique #11217 üzenetére
Most erre egy új wd purple hddt használok, de nem akarom vele tönkretenni. Minde tv bekapcsolásnál elindítja aminek nem örülök.
Ezért gondoltam egy pár e ftos 64gbos pendrivera -
King Unique
titán
válasz
Bacusuz #11216 üzenetére
Ezt miért nem a tévéd topikjában kérdezed meg?
De amúgy, ha leosztod az FHD adás bitrátáját 8-cal, akkor max. pár / néhány MB/s jön ki, amit eleve nem sok. Annyit még egy nem túl acélos pendrive is tud. De itt nem is igazán ez a kérdés, hanem hogy mennyire jó választás egy pendrive ilyen célra. Köztudott, hogy a sok és az intenzív írást nem bírják annyira és hosszabb távon idő előtt tönkremehetnek emiatt. Nyilván nem 1-2 felvételtől, de ha tartósan ilyen célra lesz használva, akkor idővel esélyes lehet.
-
Bacusuz
őstag
válasz
King Unique #11215 üzenetére
helóka
bocs hogy beleuga de nekem is lenne egy ilyen tv-s pendrives kérdésem:
1080i/24hz tv adás felvételéhez milyen írási sebesség szükséges? -
King Unique
titán
válasz
Fishor #11214 üzenetére
Mivel speciális készülékről (tv) van szó, azért ilyenkor az ilyet célszerű annak topikjában, vagyis a Samsung LCD és LED TV-k topikban megkérdezni. Sőt, már meg is tetted, ahogy nézem.
Egyébként normál esetben elvileg nyilván kezelnie kellene egy ilyen pendrive-ot, aztán hogy a gyakorlatban mi a helyzet, azt majd megmondják a topikjában.
A sebességgel foglalkozó társtopikban egyébként nem mindenkinél jött össze a 100 MB/s szekvenciális írás ennél a pendrive-nál, de többeknél azért nagyjából hozta az elvárhatót. Viszont, ha olyan pendrive kell, ami biztosabban tud legalább ekkora tempót, akkor a SanDisk Extreme Pro jobb választás. De mondjuk a nagyobb sebességnek is PC-s környezetben, a filmeket USB 3.0-s csatlakozásnál rámolva lehetne hasznát venni. Viszont a tv-n nyilván nem, mivel azokon sok esetben csak USB 2.0-s portok vannak, ami egyébként általában elég akár a Full HD és Ultra HD filmek lejátszásához is.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Sandisk Extreme go 64gb os penrivet használta valaki Samsung okostévével? Megismeri a tv?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Milyen 64 gigás pendriveot ajánlotok amire 100 MByte körül lehet masolni? Most egy régi 32 es sandisk extreme cruzer van, az tudja ezt, de az újabb fajta (go) amit kinéztem azt írta valaki rosszabb mint ez. Milyet ajánlotok ami srabil, gyors és lehetőleg Kínából le lehet korrekt áron rendelni?
Üdv: Fishor
-
válasz
King Unique #11211 üzenetére
Igazad van, béna vagyok!
SanDisk Extreme-re értelmetlen rákeresnem, milyen, mert 3 éve napi használatban van, úgy meg nem tudtam keresni, hogy "SanDisk extremehez hasonló gyors és megbízható"
Azért kösz a "használd a keresőt" eligazítást, mindig tanul az ember!
Kár, hogy még mindig fogalmam sincs, van-e hasonlóan megbízható gyors pen, mint az extreme. Fel is adom.....
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2 #11210 üzenetére
Nyilván itt is vannak tapasztalatok, vettek már többen az összefoglalóban szereplő pendrive-ok közül, csak használni kellene a topik keresőjét, + megnézni a pendrive-os társtopikokat. Példák: SanDisk Extreme: [link], [link], [link]. Valamint van a most ajánlott Kingston HyperX Savage-ről is, ahogyan sebességteszt szintén. Az utóbbinál amúgy gyorsabb az előbb linkelt SanDisk Extreme Pro, meg annál a 4K írás sem annyira nagyon gyatra.
Ha pedig egy igazán gyors és komoly eszköz kell pendrive-szerű kivitelben, akkor meg egy ilyen külső SSD a jobb választás, ami sebesség terén is jobb a szekvenciális és a 4K értékeknél egyaránt egy hagyományos pendrive-nál. Plusz még UASP, TRIM, SMART stb. is van. Valamint ha van a gépeden USB 3.1 Gen 2 port, akkor akár ilyen külső SSD-t is lehetne venni készen, vagy összerakni. Ez már pláne überel akármilyen pendrive-ot, illetve az USB 3.1-esnek hirdetett (hazudott) Gen 1-es (= USB 3.0) pendrive-okat is...
-
válasz
MaxxDamage #11209 üzenetére
Igazad van, nem akarok értetlenkedni, sokat nézegettem az SSD-s testvértopikot, azért gondoltam, hogy itt is tapasztalatok alapján kapok valami tippet. Ha nincs senkinek tapasztalata a leírt típushoz hasonló pennel, megértem.
Sajnos amit egy éve vettem, szintén jó specifikációval rendelkezett, de nem megbízható. A SanDisk Extreme viszont 3 éve tökéletes, az OTG-s tesója is kibírt vagy 300 oprendszer telepítést. A Flair sz*r. -
-
válasz
MaxxDamage #11205 üzenetére
Köszi, mint írtam mindig Összefoglalóval kezdem, ott annyi van, hogy gyors. Az általad javasolt főleg gyors, de próbáltam a hsz-ben megfogalmazni másik igen fontos kritériumot is. (hosszú távú megbízhatóság) Mindegy, ugyanazt tudnám csak leírni újra. Egyszóval tapasztaltakra lennék kíváncsi, mert ez lenne plusz a topiktól. Fél perc alatt találok 5 gyors és super pendrive-ot a neten, de ott nincs egy közösség tapasztalata mögötte.
-
válasz
85Slaci265DC #11203 üzenetére
8-16GB -nál nagyon nincs választék (összefoglalóban talán találsz) ja és ha gyors is kell az nem aprópénz
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok
Tv re csatlakoztatnék 64+ méretű pendrivot, melyre a tv venne fel a egy-két műsort.
Milyen minimum irási sebességgel keresgéljek?
Olcsobb kategória érdekelne. -
85Slaci265DC
tag
Sziasztok.
Jó írással rendelkező pendrive-t tudtok ajánlani?
8-16gb.Tipus mindegy,csak haladjon a másolás. -
Sziasztok! 3 éve vettem egy Sandisk Extreme 32GB pent, ami azóta is stabilan gyors napi használatban, gyakorlatilag a másolási sebessége a végéig változatlan (nonwindows OS - NTFS 50-70 MB/s) 1 éve vettem egy Sandisk Ultra Flair 64GB-os pent, sajnos ez meg sem közelíti az előbbi stabilitását, egyszer már vacakolt és most újra megbízhatatlan. Másolás végére totál lelassul.
Javasoljatok nekem a Sandisk Extreme-hez hasonló gyors és főleg megbízható pendrive-ot! Tapasztalat alapján gondoltam, mert azt látom az Összefogalóban mi van a gyors szó alá írva.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest