Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Bacusuz #13061 üzenetére
"olcsó minőségi pendrive, sd kártyára "
Ez a kettő eléggé üti egymást, mert minden veszett drága lett.
Amúgy meg nem ártana egy összeghatár, mekkora kapacitás stb.Én már leszoktam a kinti rendelésekről, mert annyival nem olcsóbb; egyre több a gagyi hamis cucc, garancia meg nuku.
Aztán meg mindenki azt vesz amit akar.Nekem ez lesz a következő: Silicon Power MS60 500GB USB 3.2 Gen 2
A Silicon Power M80-as kifutott (csak ma 10 webshopot kérdeztem meg, és sehol sincs, hiába van kint a weblapon), szóval kellett valami hasonló sebességű pendrive kinézetű SSD.
-
King Unique
titán
válasz
Bacusuz #11216 üzenetére
Ezt miért nem a tévéd topikjában kérdezed meg?
De amúgy, ha leosztod az FHD adás bitrátáját 8-cal, akkor max. pár / néhány MB/s jön ki, amit eleve nem sok. Annyit még egy nem túl acélos pendrive is tud. De itt nem is igazán ez a kérdés, hanem hogy mennyire jó választás egy pendrive ilyen célra. Köztudott, hogy a sok és az intenzív írást nem bírják annyira és hosszabb távon idő előtt tönkremehetnek emiatt. Nyilván nem 1-2 felvételtől, de ha tartósan ilyen célra lesz használva, akkor idővel esélyes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest