Hirdetés
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
Csápájev #15322 üzenetére
Brother 1622WE-nél nem kellett kábel. Beállítottam a wifit rajta, majd a szgépen telepítettem a SW-ét és működött. Egyszerű és nagyszerű, nem bántam meg. Egy dolog zavar csak, hogy az LCD-nek nincs háttérvilágítása, így lámpafénynél a szobában nehezen látható este.
De szöveget szépen nyomtat, gyorsan szkennel, így a fénymásolás is viszonylag gyors (otthoni nyomtatóhoz képest) -
zolnagy
őstag
Na elvégeztem a matekot.
A 4db eredeti HP patron ~16e Ft.
Nekem évente 2x kellett bele venni. Ez évi 32e Ft.
A Brother toner 2,5 x annyi lapra elég elvileg és csak 6500 Ft.
Ha nagyvonalúan számolok ez akkor is évi 25e spórolás.
Nem kérdés, a Brother megrendelve. -
zolnagy
őstag
válasz
Varshi #15287 üzenetére
Köszi a választ!
Na igen a fránya utángyártott tinta után jött ez. Az a baj, hogy a HPhoz nagyon drága az eredeti tintapatron ahhoz képest, hogy milyen keveset bír, ezért gondoltam az utángyártottra.
A Brotherbe nem is olyan drága a gyári toner. Hosszú távon talán behozza az árát, de sztem üzembiztosabb lesz. A HP a gyári tintával se nyomtatott szépen, mikor már kevés volt benne.
Korábban volt már mono lézerem. Az ehhez képest megbízhatóbb volt.
Szóval belevágok, lesz ami lesz.
Szerinted érdemes meghirdetni a HPt? (persze megadva, hogy fejcsrés -
zolnagy
őstag
A HP5525 8 éves nyomtatóm nem nyomtat sárga és fekete tintával. Kiszedtem a nyomtatófejet, megtisztítottam, de csak rosszabb lett.
Új fejet itthon nem találtam hozzá, csak ebayen van Kínából 4-5e Ft.
Érdemes ezzel foglalkozni, vagy más is lehet a gondja?Ha azt mondjátok, felejtsem el, akkor az itt és a lézeres topikban ajánlott Brother 1622WE a kiszemelt, mert le tudok mondani a színes nyomtatásról.
Viszont, ha van itt vkinek ilyen, akkor kérdezném, hogy mennyire egyszerű vele fénymásolni, ill milyen minőségű a szkennere?
Ezeket viszont használom rendszeresen (szkennert nem olyan sokat) -
zolnagy
őstag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy otthoni multi készüléket vennék.
Havi átlag 50 oldal, szkenner, fénymásoló kell (kb. fele mennyiség másolás lenne) Néha esetleg egy-egy fényképet is kinyomtatnék vele. Wifi nem követelmény.Ez alapján ki is néztem a HP 3525-t, de elgondolkodom a 5525-n is, vajon megér-e 4e Ft-al többet.
Néztem teszteket is. [Ez] az oldal szerint a 3525 nem bírta el a 180 grammos fotópapírt. A 5525 jobb lenne ebben szerintetek?
Vagy válasszam a HP 2645 készüléket? Ebben nincs wifi, de ha egyéb tulajdonságokban jobb, akkor inkább e felé hajlanék.
Holnap délután készülök megvenni a nyomtatót, addig minden tanácsot, tapasztalatot szívesen veszek.
Köszönöm! -
zolnagy
őstag
válasz
BiriBum #8209 üzenetére
Köszi, még akkor elgondolkozok rajta, bár tény, hogy a patron drágább és ennek ellenére kevesebb tinta van benne, tehát drágább vele a nyomtatás. Bár én is viszonylag keveset fogok nyomtatni, de néha befigyel majd pár fénykép is, ha már van otthon nyomtató, az meg zabálja a tintát.
A kétoldalas nyomtatást én azt hiszem nem fogom használni. Mire kellhet az amúgy? -
zolnagy
őstag
Új multifunkciós nyomtatót szeretnék venni.
Tetszik az Epsonok innovatív tintatartályos technikája (L210, L335), de számolgattam, hogy a nálunk jellemző átlag havi 30-40 oldal nyomtatására elég sokára hozná be a drágább induló árat.
Ezért a HP 5525-re esett a választásom.
Van esetleg ezzel negatív tapasztalat (a kétoldalas nyomtatása az tudom, hogy rossz a 2. oldal margója miatt, de az nekem nem szempont)? Illetve van jobb ebben az árkategóriában?Az [edigitalban] jó árban van most. A kérés az, hogy vajon itt is jár hozzá az induló tintakészlet? [Itt] pl. igen, de az edigital oldalán nem írják.
Ill. ez az induló készlet vajon teljes értékű 655 patronok, vagy csak félig töltöttek? (csak azért mert a korábbi Samsung lézeremben csak félig töltött volt a gyári induló toner)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Jogász topic
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest