-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Új multifunkciós nyomtatót szeretnék venni.
Tetszik az Epsonok innovatív tintatartályos technikája (L210, L335), de számolgattam, hogy a nálunk jellemző átlag havi 30-40 oldal nyomtatására elég sokára hozná be a drágább induló árat.
Ezért a HP 5525-re esett a választásom.
Van esetleg ezzel negatív tapasztalat (a kétoldalas nyomtatása az tudom, hogy rossz a 2. oldal margója miatt, de az nekem nem szempont)? Illetve van jobb ebben az árkategóriában?Az [edigitalban] jó árban van most. A kérés az, hogy vajon itt is jár hozzá az induló tintakészlet? [Itt] pl. igen, de az edigital oldalán nem írják.
Ill. ez az induló készlet vajon teljes értékű 655 patronok, vagy csak félig töltöttek? (csak azért mert a korábbi Samsung lézeremben csak félig töltött volt a gyári induló toner)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest