- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
Szaki2 #17411 üzenetére
Köszi. Átlagosan hová lehet szerinted tenni a költségeit?
Régen ugyebár az volt, hogy a lézer üzemeltetése sokkal olcsóbb, de tudjuk, hogy vannak nagyon drága tonerek, meg ott a dob, a fuser. stb. Illetve időközben megjelentek a tartályos nyomtatók is, mint például ez a Canon család.
Vajon egy költséghatékonyabb lézerhez képest ez hová tehető?Az előzőek alapján tényleg a G3420 lesz a befutó. Ugyanaz, mint a G2420, csak wifivel.
-
válasz
Szaki2 #17207 üzenetére
A kapott gyári fekete tinta bele se fért az összes a tartályba. Az egyik flakon fele még megmaradt.
Akkor menet közben változtattak a fekete tinta kiszerelésén, mert én a két hónapja vett G2420 nyomtatómhoz 2 egyforma flakon fekete tintát kaptam, így a fekete tinta is egy teljes flakonnal betölthető volt a nyomtatóba.
A másik flakon meg bontatlanul várja a betöltés szükségességét.
-
PociAti
őstag
válasz
Szaki2 #17037 üzenetére
Annak az Epson médiának nem véletlenül film az elnevezése és nem fotópapír.
Ebben a 23 éves PDF-ben is hivatkoznak már rá, mint egy ősrégi nyomtatóhoz ajánlott nyersanyag.
Epson hivatalos megnevezése: S041071 EPSON Photo Quality Glossy Film (A4) -
vbbb
őstag
válasz
Szaki2 #17014 üzenetére
Szia, igen! Nagyon szépen gyorsan nyomtat, könnyű és tiszta az üzembehelyezése is!
Szerintem a tinta sem drága hozzá, azt viszont nem tudom milyen időközönként kell bennne a hulladékgyűjtőt cserélni.Canon MC-G02 Maintenance Cartridge (eredeti)
Szerintem érdemes rögtön 2db-ot venni belőle ha postázni kell, de ha boltban meg tudod venni személyesen kb 3-4000Ft az ára.
Létezik hozzá resetelő chip & szivacs (esetleg kimosni?), amit egyenlőre csak külföldi oldalakon találtam. Ennek ára elég borsos kb 20 ezer forint plusz a posta és tax. Szóval ilyet csak hardcore felhasználóként vennék. Esetleg ha jobban elterjed és könnyebben olcsóbban beszerezhető lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest