- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
válasz
kisbalazs83 #8197 üzenetére
A WP-4525 nem megy üres színes patronnal. Többszörös védelem van benne. Egy részről letilt a chip mielőtt teljesen kiürülne a patron. Másrészről van benne egy folyadék érzékelő a patronban ami ha nem kap folyadékot, mert kifogy a tinta, akkor egyből letilt.
Ez azért van, mert ez egy dumperes (remélem nem írtam hülyeséget) nyomtató. Azaz oldalt vannak a kazetták, és egy szivattyú segítségével csöveken keresztül küldi a tintát a nyomtató fejhez. ha ez a rendszer belevegősödik, akkor elég nehéz házilag javítani.
Nekem ennek a nyomtatónak az alap változata van. (WP-4025)
Egyébként nagyon szeretem, mert strapabíró, és gyors, és a durabrite tintának köszönhetően vízálló a nyomat. Igazi üzleti nyomtató.
Ha le is jár a tinta szavatossága, még egy évig biztosan nem lesz gondod belőle. Ezt azért tudom, mert én is most pl egy éve lejárt tintát használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- Trollok komolyan
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest