-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
válasz
kisbalazs83 #8197 üzenetére
A WP-4525 nem megy üres színes patronnal. Többszörös védelem van benne. Egy részről letilt a chip mielőtt teljesen kiürülne a patron. Másrészről van benne egy folyadék érzékelő a patronban ami ha nem kap folyadékot, mert kifogy a tinta, akkor egyből letilt.
Ez azért van, mert ez egy dumperes (remélem nem írtam hülyeséget) nyomtató. Azaz oldalt vannak a kazetták, és egy szivattyú segítségével csöveken keresztül küldi a tintát a nyomtató fejhez. ha ez a rendszer belevegősödik, akkor elég nehéz házilag javítani.
Nekem ennek a nyomtatónak az alap változata van. (WP-4025)
Egyébként nagyon szeretem, mert strapabíró, és gyors, és a durabrite tintának köszönhetően vízálló a nyomat. Igazi üzleti nyomtató.
Ha le is jár a tinta szavatossága, még egy évig biztosan nem lesz gondod belőle. Ezt azért tudom, mert én is most pl egy éve lejárt tintát használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bluetooth hangszórók
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest