- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Utáltam és sosem támogattam az utángyártott tintát. Sőt! a ciss rendszert sem, de szerintem ez lesz a jövő. több mint 8 évet lehúztam az informatikában, abból 3-at szervízvezetőként. Láttam nem kevés nyomtatót, technológiát. Fél évvel ezelőttig csak gyári patront raktam a Canonba. Aztán közölték, hogy nincs patron, vagy 1-1,5 hét alatt megjöhet rendelésre, de horror áron. Kényszer szülte, hogy kellett valami, ami elérhető.
Normál fénymásoló papírra pont nem érdekel, hogy milyen minőségben és vízállóan nyomtat-e, ha érdekelne, akkor OKI LED-ben gondolkodnék (meg ha felvetne a pénz a kellékanyagra, fogyó/kopó alkatrészekre...).
Amit nyomtatok: grafikai vázlatok, fotók saját és céges célra, cd/dvd felületeket (a legapróbb adatmentés tartalomjegyzékét is a nyomtatóval iratom a lemez tejére, ha grafikai anyagot adok le, akkor a grafika egy markáns eleméből csinálok egy cd felületet és megnyomtatva adom át a lemezt), nagy ritkán vasalós textil transfer papír.
Amit nyomdába viszek: öntapadós fóliák (a legtöbb A4-es méret, figyelmeztető, cég táblák, info táblák), dekor elemek szintén fóliára, alacsony és nagy példányszámú szóróanyag (oldható tintával nem akarom nyomtatni, az nagyon ciki, amikor kenődik az ügyfél kezében a névjegykártya).
Ezekből szeretném a legtöbbet "egy" géppel megoldani. Nem mindegy, hogy egy 10-20k-s keretből 7-14k-t a nyomdának fizetek ki vagy nálam is marad annyi, amiért megérte 8 órán keresztül babrálni a táblájával, esetleg kedvezőbb árat tudok mondani a megrendelőnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest