- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aranytaltos
csendes tag
Tobb tintas multi kozott vacilalok (nyomtato, masolo, szkener, fax, szinenkenti patron);
- Canon PIXMA MX700
- Canon PIXMA MX300
- Canon PIXMA MX310
- Canon PIXMA MP830
- Canon PIXMA Mp530
- hp Photosmart C7280 AIO + Fax
- hp Photosmart C8180
- hp Officejet Pro L7400Az ar most nagyon harmadlagos. A fontos tenyezo a megbizhatosag.
Nem ertek mindenhez de vannak olyan reszek amihez jol
-
tothbe
addikt
válasz Aranytaltos #703 üzenetére
Nos, a hp-k mostanában mindenek csak nem megbizhatóak és föleg nem olcsó, ha valami hibás lesz rajta. Canonból az mp a régebbi széria, arról már van megbihatósági stat és elég jó benne. Az mx-ek meg ugye az újabb generáció, pl. az mx700 az mp530 utódja. Sok tapasztalat nincs, legalábbis hosszútávú, de ha csak nem rosszabb a régieknél, már az is nagyon jó.
By(e) Tothbe
-
GG888
senior tag
Sziasztok,
CD/DVD nyomtatót keresek emberi áron, és a segitségetekre lenne szükségem, hogy hol kapom ezt meg. Kb. 20000-ben gondolkoztam, használtan is érdekelne bármilyen készülék. Csak annak a kritériumnak kell megfelelnie, hogy lehessen hozzá utángyártott patron venni.
Előre is köszi
pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
teebee
csendes tag
Sziasztok, azt olvastam egy oldalon, ahol utántöltött patronokat is árulnak, hogy az Epson dx típusú multifunkcionális nyomtatókba nem lehet tenni utántöltött patronokat, legalábbis színeset nem. Azt írta hogy a 2007 márciusnál újabbakra igaz ez. Nos én a dx 4400 vagy a 4450-est néztem ki boltba és valószínű venném is meg majd, csak gondoltam kikérem róla a véleményetek, ár/érték arány, megbízhatóság, patronok tekintetében hogy ez az info vajon igaz lehet vagy sem, megéri e vagy sem és esetleg milyen másik típust ajánlanátok...(az ár max 15 kb., de a lényeg hogy lehessen utántöltöttet bele) Előre is köszi a válaszotok ;)
Tibu[ Szerkesztve ]
-
hanka
tag
Mint minden Epson ez a típus is jó. Az utángyártott patron még kicsit sok bele (kb. 1000.-), de hamarosan lehullik az ez is, de akkorra viszont nyomtatót nem lehet majd kapni. Ezért inkább most vedd meg és kb. fél év múlva a patronokat 500.- vagy még azalatt fogsz kapni hozzá. Bár az 1000.- sem ördögi ár érte.
Az üzletben a pontos típust mond meg az eladónak, ne a patron kódot (711-714) és akkor ad majd hozzá való jó patront, ami kompatibilis hozzá. Így a március utáni nyomtatókba is lehet venni tintát...
NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757
-
ToRR3nt3
senior tag
Sziasztok!
Irtodai munkához, normál fénymásolópapírhoz keresnék A/4-es tintasugaras nyomtatót! Kb. 6*8 cm-es fotók (tehát elég kis méretűek, egy A/4 lapon kb 8-10 db kép) nyomtatásához. Cél a költséghatékonyság, az olcsó fenntartási költség. Mit ajánlotok?...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
Mathiask
senior tag
Sziasztok kéne egy kicsi nyomtató. Tehát a lényeg hogy kis helyen elférjen, mert amúgy csak napi pár fekete-fehér oldalt kéne kinyomtatni vele.(meg gondolom néhány színeset nehanapján) Gondolom arra elég egy olcsó készülék is. pl: http://depo.hu/canon/pixma_ip1300
Vagy figyelni kell valamire? Tudtok ajánlani valamit? Mire kell figyelni?
Köszi előre is.
-
joker55
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni nyomtató választásában:
2 db-ot szeretnék venni, egy nagyon alap kellene otthonra, a régi géphez, és egy viszonylag jobb multifunkciós bentre a koliba.Kinéztem párat, ebben szeretném a véleményeteket kérni.
-Otthonra az IP1200 vagy IP1300-as? (amugy Win98 oprendszer van otthon).
Ezekbe ugye CL-41 (opcionális PG-40) parton kell. Nem tudjátok körülbelül mennyibe kerülnek ebből az utángyártottak?-A multifunkciósból pedig több is van:
-MP180
-MP210
-MP220
-MP460
-MP510
-MP520
-MX300Én leginkább az MX300-at MP460-at vagy az MP510/520-at venném.
Melyikről mit tudtok mondani?
Az is fontos szempont lenne, hogy ne legyen hozzá drága az utángyártott patron.
A faxos multifunkciós nyomtatókról mi a véleményetek?
És még annyit hogy mennyire jó/előnyös ez a 4 (B-C-M-Y) partonos technológia?Előre is köszönöm a segítséget!
--Trance 4ever--
-
Dim
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam visszaolvasni, de új vagyok a topikban és egy idő után feladtam, mert túl sok volt az infó...
Segítséget szeretnék kérni. Olcsó multifunkciós gépet szeretnék otthonra.
Kulcsszó az olcsó. Vételár, patron, megbízhatóság terén is.
Amire használva lenne: Fekete-fehér szöveges dokumentumok, ff kifestő a gyereknek, néha esetleg másolni, fényképet nyomtatni. Ha nem luxus akkor cdre sem baj ha nyomtat, de fogalmam sincs ezt milyen kategóriás gépek tudják.
Ha csak 1 mondatot szán rám valaki, akkor azt mondja meg kb. milyen tipusokban gondolkodjak, amikhez olcsó az utántöltés? Mennyibe fog nekem fájni ha mindezt elvárom egy nyomtatótól? (a cd-re írásról le tudok mondani, ha az miatt (ár-)kategóriát ugrik a gép.
Előre is köszönöm. -
tothbe
addikt
mint a többieknek, neked is ajánlom az 1300-ast. az strapabiró darab és olcsó is fenntartani.
a 4 patronos tech.- arra jó, hogy csak azt a szint kell cserélni/tölteni, ami elfogyott, nem megy kárba a többi szinböl a maradék, mint a két patronosnál.
a fax önmagában legtöbb embernek nem sokat ér, meg sztm kár beleintegrálni egy otthoniba, ha nem használod. Ha irodaként kell a fax, akkor persze más a helyzet.A választott tipusok pedig mind jók, az mx300 az újabb széria a 460-as pedig még nem tud cd-re/dvdre nyomni. az 510 helyett inkább már a 300-as, mert az az utódja.
By(e) Tothbe
-
NoOne1976
őstag
Segítsen valaki, pls!
Mi a különbség - ha van egyáltalán - a Canon Pixma 4300as és 4500as nyomtatók között? (Azt tudom, hogy a 4500as az utód)
Thx!
-
NoOne1976
őstag
Ami még hasonló árkategóriájú és tudású, ha jól nézem az az Epson Stylus Photo R285.
Kinek mi a véleménye? Epson Stylus Photo R285 vs. Canon Pixma IP4300/4500
-
tothbe
addikt
válasz NoOne1976 #720 üzenetére
Többek közt gyorsabb lett pl. fényképeknél és fekete/fehérben is.
Van hozzá direkt Vista driver, nm az xp-set kell használni.
Kevesebbet fogyaszt egy kicsivel.
És takarákosabb is a tintával, kb. egynegyedével több nyomat jön ki egy patronból az elödnél pedig a patron ugyanaz.By(e) Tothbe
-
hossszú
őstag
Ma szétnéztem a nyomtató piacon, nagyon megtetszett a EPSON Stylus DX8450-es nyomtató.Használható ebben a nyomtatóban az utángyártott patron?
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
nudlye
csendes tag
uhh asszem megismetlem mert sztem erthetobb lesz
szal van egy canon i560 tipusu nyomtatom ...
es kellene hozza drivert mert rendszert ujra raktam es a korong nincs meg -
DJGABI
addikt
Hello! Látom igen pörög ez a topic. Azért itt kérdezem: haverom szerint az új nyomtatókban egyáltalán nem is lehet utángyártott patronokat használni (sztech boltos mondta neki). Ez igaz? Egy HP DeskJet F370 v 380-ast néztem ki, ezekre (vagy úgy egyáltalában) is áll az amit mondott?
nyomtatót nem leszólni, nekem bőven jó lenne, Canon-t meg se említeni!
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
joker55
tag
Hello Tothbe!
Azt írtad a múltkor, hogy az IP1300-asnak olcsó a fenntartása.
Ezt hogy értetted? Javítás szempontjából...? Mert patron szempontjából biztos nem
Múlt héten meg akartam venni ezt a nyomtatót, de kívácsiságból megkérdeztem, hogy mennyibe kerül hozzá az utángyártott patron.(két helyen is voltam) Azt mondták, hogy utángyártott még nincsen, az eredeti pedig 5500 Ft(a színes). Az utángyártott várhatóan 4500 Ft lesz. Akkor inkább azt mondtam, hogy egyelőre nem veszem meg, mert a patronok kerülnek annyiba mint maga a nyomtató.
Esetleg te tudsz valami olcsóbb megoldást?
Most akkor a CL41 és PB40 -es utángyártottak ilyen drágák is maradnak? Mert ez nagymértékben befolyásolja a nyomtatóválasztásomat, mivel a legtöbb nyomtatóba ilyen patron kell.Köszi a választ.
--Trance 4ever--
-
gicus
csendes tag
Segítsetek! Szeretnék venni egy EPSON Stylus DX8450 multit, most jó az ára.Szerintem.
/24.990.-Ft/ KINEK VAN ILYEN? MI A TAPASZTALATA? Működik utángyártott patronnal ?
Eredetire nincs pénzem, ha nem működik nagyon gáz. Volt egy lemarkom, a gatyám is rá ment. Újra nem akarom.SEGÍTSÉG!!!!!! -
hossszú
őstag
Szombaton vettem egy DX8450-es nyomtatót, az első benyomásom nagyon kedvező. Szépen és gyorsan dolgozik.Itt találtam hozzá utángyártott patront remélem működik is vele igaz a gyárinak sem vészes az ára 2200Ft szinenként.
Ez a típus a 2007. március után gyártott nyomtatókhoz IS jó! Figyelem! Az eredeti patronokat egyszerre kell lecserélni utángyártottra! 990Ft/szín
[ Szerkesztve ]
-
gicus
csendes tag
Köszönöm a segítséget hosszú! Nagyon hajlok a megvételre!Te hol vetted, mennyiért? Szerinted "megéri" az árát? Azért jó lenne tudni, hogy valaki cserélt már utángyártott patront ebben a típusban, és oké volt. A színek nem egyszerre fogynak ki ugye, kb mennyi a különbség közöttük, nem tudod? Hali
-
hossszú
őstag
A szolnoki CORA-ban vettem 24990-ért szerintem nagyon megéri az árát.Nagyon régóta nyomtatok tintasugaras HP-val annál az volt a tapasztalatom, hogy a sárga sokkal hamarabb kifogyott mint a többi szín fényképnyomtatásnál.
-
gicus
csendes tag
Szia! A héten megveszem a dx8450-et, majd megírom a tapasztalatokat. Megnéztem az utángyártott patron oldalt, úgy néz ki, h tényleg van bele való. Ird már meg Te is a tapasztalatokat légyszi, főleg ha cserélsz utántöltött patronra. De addig is!! Amit vettél 2007. április utáni gyártmányú? Üdv
-
Thom_flp
csendes tag
Hello!
Tudnátok segíteni abban h most akarok venni egy multigépet amiben fontos a jó scannelés és a jó fénykép nyomtatás, valamint h külön patronba legyenek a különböző színek valamint nyomtasson CD/DVD-re. Én Cannon Pixma MP600 vagy 610-re gondoltam. Mi a lényeges különbség a kettő között? Megér kb 10000HUF-ot ?
Pixmania oldalon vásárolt már vki? Mennyire korrektek és van boltjuk ahova betudok menni és átvenni a terméket vagy csak futárral küldik ki ?
Előre is köszönöm a válaszokat!
ide v mailra is írhattok (rallyedriver@gmail.com)Kösz Kösz
Pápá
-
Thom_flp
csendes tag
Van valakinek Cannon PIxma MP600/610-es nyomtatója? Megírná nekem a tapasztalatait!?
-
hanka
tag
válasz Thom_flp #736 üzenetére
Az MP600/610 jó kis szerkezet a maga kategóriájában, bár az ára még elég drága.
Epson Stylus Photo RX620 nézted már? Megfelel a tudása? Ha igen akkor inkább ezt vedd. 39k-ért van sok helyen...
Pixmania.hu -n csak futárral lehet venni.NYOMTATÓT JAVÍTOK, ELADOK (Epson, Canon) - Tel: 06(20)212-4757
-
Kishorvi
csendes tag
üdv.
Segítségeteket szeretném kérni, multifunkciós készüléket akarok venni. Itthonra kell, használva nem lesz rendszeresen. Legfontosabb dolog, olcsó legyen bele a patron, estleg lehessen újratölteni is. Én kinéztem egyet: CANON Pixma MP210.
Mi a veleményetek róla? Ha estleg tudnátok ilyen árban ajánlani, ami jobban megfelel nekem, sokat segítenétek.
Előre is köszi -
Thom_flp
csendes tag
Szia!
Köszi a segítséget! Inkább Cannont választanám vagy a HP-ra gondoltam de lemondtam róla több ok miatt is.... MP600 az is van 38-42 között bruttóba 38e a Pixmaniánál csak hozzájön 2800HUF akkor már annyira nem is oylan jó... 42 ért van Ipon-ba..
Epsont nem néztem de most megfogom de nekem a Cannon név jobban cseng...
MP610-es viszont 10e-vel drágább, miért ? scannere jobb és még? -
Dim
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig otthoni multifunkciós gépet keresgélek. Eddig semmi konkrétra nem kérdeztem rá csak tanácsot kértem. Most megfordítanám a dolgot
Mi a véleményetek erről?: Epson DX4400Ára kb. 15-16e Szinenként (4) cserélhető patron, olcsó utángyártott.
Véleményeket kérnék a típusról aki ismeri, vagy tanácsot, h mit ha ezt ne?
Légyszi csak olyan alternatívákat írjatok ami árban hasonló.
Köszi -
Márton
nagyúr
Mármint hogy a 4500-ös takarékosabb, nem? Kicsit félreérthető.
A 4200-es utángyártott patronok ugyanúgy használhatók?
És mi a helyzet a szürkés problémával?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
hossszú
őstag
Szerintem az összes DX8450-est április után gyártották.Egyedül az a mondat nem tetszik az utángyártott patronnál, hogy az összes patront egyszerre kell cserélni , akkor mi értelme van a szinenkénti cserének.Én egyenlőre maradok a gyári patronnál majd ha lesz tökéletes utángyártott akkor veszek.Régebben lehetett Epsonokhoz kapni chipresettert megkellene tudni, hogy ehhez a tipushoz használható-e.
-
tildy
nagyúr
Az új canon nyomtatók mennyire megbízhatóak? Van két régi s200asunk de mindkettővel megszívtuk, mert... Volt , hogy 1 hónapig nem nyomtattunk, és úgy beszáradt a feje, hogy a feketét csíkokban nyomtatja csak. Semmi sem használ neki. Újaknak is szokása még így beszáradni? (annak idején epsonnal is ezt szívtam meg )
Ha igen, akkor milyen más multifunkciósat ajánlotok, max 15 ezer forintig?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rezs
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Beszáradt a régi i350-esem feje,
úgyhogy most valami hasonló nyomtatót keresek, főleg szöveg, néha-néha egy cd-borítót szoktam nyomtatni
én ezt a kettőt néztem ki, szerintetek melyiket érdemesebb venni?cannon IP 1800
epson stylus d92köszönöm!
Rezső
-
spiercell
aktív tag
Hello! Nagyon nem értek a nyomtatókhoz, csak mostanába kezdtem keresgélni, mert kell egy. Ilyen alap kérdéseket tennék fel, ha valaki gyorsan ledarálná, azt megköszönném.
Melyik nyomtat szebben a tintasugaras, lézeres, mátrix? Melyikhez olcsóbbak az utángyártott patronok: HP vagy Canon? -
bg6
csendes tag
Én egy választ már tudok, friss keserű tapasztalatomból: HP-t NE!!!
Remekül elromlik 100 oldal nyomtatása után, és nem javítják csak cserélik - viszont azt is csak egy teljes gép áráért. Remek, nem?
Egyébként egy Photosmart C3180-ról van szó -
Bibby
addikt
Sziasztok!
Olcsó nyomtató vagy multifunkciós készüék kellene, utánvétes patron használattal.
Memóriakártya olvasó az olcsóbb fajták között nincs? Epson dx-eket nézegettem, dx4050 pl, utánygyárt. patronnál ezt találtam :" 2007.04.30 után vásárolt gépekhez nem ajánljuk." Ez mit takar?Ελευθερια η θανατος
-
Surranó
aktív tag
Sziasztok!
Olcsó lézernyomtatót keresek. Olcsóság definíciója:
- megbízható (pl 3 év után nem romlik el pánikszerűen)
- toner olcsó (pl 4 Ft/oldallal már nagyon ki lennék békülve)
- vételár harmadlagos, ha a fenti adatok jók.Iránymutatást is szívesen fogadok, pl. milyen márkák jók ebben általában, milyennel ne próbálkozzak.
Ugyanez scannerrel vagy duplex móddal kombinálva is érdekel, tehát a vérprofiktól 4 tippet várok:
- mezítlábas
- scanneres
- duplex
- duplex scanneres
Köszi:
Surranó -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest