-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom_flp
csendes tag
Szia!
Köszi a segítséget! Inkább Cannont választanám vagy a HP-ra gondoltam de lemondtam róla több ok miatt is....MP600 az is van 38-42 között bruttóba 38e a Pixmaniánál csak hozzájön 2800HUF akkor már annyira nem is oylan jó... 42 ért van Ipon-ba..
Epsont nem néztem de most megfogomde nekem a Cannon név jobban cseng...
MP610-es viszont 10e-vel drágább, miért ? scannere jobb és még? -
Thom_flp
csendes tag
Van valakinek Cannon PIxma MP600/610-es nyomtatója? Megírná nekem a tapasztalatait!?
-
Thom_flp
csendes tag
Hello!
Tudnátok segíteni abban h most akarok venni egy multigépet amiben fontos a jó scannelés és a jó fénykép nyomtatás, valamint h külön patronba legyenek a különböző színek valamint nyomtasson CD/DVD-re. Én Cannon Pixma MP600 vagy 610-re gondoltam. Mi a lényeges különbség a kettő között? Megér kb 10000HUF-ot ?
Pixmania oldalon vásárolt már vki? Mennyire korrektek és van boltjuk ahova betudok menni és átvenni a terméket vagy csak futárral küldik ki ?
Előre is köszönöm a válaszokat!
ide v mailra is írhattok (rallyedriver@gmail.com)Kösz Kösz
Pápá
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest