- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tm5
tag
válasz
MCGaiwer #146088 üzenetére
Alap irodai felhasználásra biztos, hogy kell neked a Core I7-es processzor? Core i5 is bőven sok lenne oda és sokkal hűvösebb meg jelentősen olcsóbb lenne.
Az 1 TB-os SSD is igen bőséges ha csak Word/Excel fileokat gyártasz. Egy 256 max. 512 GB-os SSD bőven elég lenne és akkor szerintem újabb 100k HUF minusz. -
tm5
tag
Sziasztok,
Nejemnek kellene laptopot vennem. Ehhez kérném a tanácsotokat
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2-3 héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
220k, de kicsit rugalmas vagyok felfelé
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
webböngészés, irodai programok, esetleg filmnézés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
nem lesz játékra használva, nem szempont
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
15,6", Full HD matt, lehetőleg IPS
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
minimálisan lesz hordozva, de nincs tervben utazás közbeni használat
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Win 10 support legyen, de nem probléma, ha nincs előre telepítva a gépre
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
RAM: 8GB (úgyí is jó ha a boltban kell/lehet bővíteni)
Diszk: lehetőleg 256 GB SSD, esetleg 128 GB vagy 128 GB + egyéb diszk
Optikai meghajtó megléte nem lényeges szempont
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
Na itt a bibi: Színes legyenfehér vagy piros, sajna szürke/fekete nem játszik
Illetve a 3 év garancia az fontos lenne
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új gép érdekelAmiket eddig néztem:
DELL Inspiron 5567
DELL Vostro 3568
HP 15 cc
HP 15 bsSpeckó alapján a HP 15 bs tetszik legjobban. Azt is gondolom, hogy ezek még mind erősen konzumer kategória. De érdekelne a véleményetek, hogy ezek közül valamelyik ajánlottabb-e vagy esetleg valamelyik semmiképpen nem ajánlott. De nyitott vagyok más márkára, konfigurációra, boltra is, ha megfelel a fenti szempontoknak.
Köszi.
-
tm5
tag
Sziasztok,
most készülök a keresztlányomnak (11 éves) egy Fujitsu A544-et venni. Bár tudom, hogy nem játékra való a gép, de azért egy Sims 3 szintű játékot elvisz ugye? Azért elég jókat írnak az Intel HD 4600-ról, mármint ahhoz képest, hogy integrált VGA.
Nem hardcore játékos, de mégis csak egy gyerekről van szó, szóval jobbára játszani szeretne. De semmi FPS, csak amit az ilyen korú lányok játszanak.
-
tm5
tag
Sziasztok,
15 éves gyereknek vennék játék, internet, office használatra 150k-s (+/-10k) kerettel egy laptopot. A fórumot olvasgatva az alábbi jelöltjeim vannak:
Lenovo G580: ettől, ezen át, eddig
Samsung NP350: ezLátok most egy Lenovo Thinkpad Edge akciót is, de az 21-én lesz elérhető, ballagás meg most hétvégén lesz.
Ti a fentiek közül melyiket ajánljátok? Illetve szívesen fogadok egyéb ötleteket.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest