- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Piftuka #40784 üzenetére
Dehogy nem minden Dell gépre ilyet adnak, csak azoknál a típusoknál amelyekre a garancia típusánál a "DNB"/"helyszíni"-t látod feltüntetve, azok ilyenek.
(#40786) Fortissimus: Ha játékra keresel gépet akkor ne üzleti gépek között nézelődj. Erre legalkalmasabb gép a Lenovo y500/y510-es sorozat 215 ezer forinttól...
-
válasz
Piftuka #40541 üzenetére
Én is vettem már egy Elitebook-ot alfától: saját, egyéni vállalkozós ÁFÁ-s számlát adott, amivel vissza lehet igényelni, és a hivatalos szervizekben is simán elfogadják! A gépet a helyszínen kipróbálhattam, letesztelhettem, és végigtapogattam majdnem a teljes kínálatot. Ennyinek elégnek kell lennie a komolyabb hibák kiszűréséhez, de ott van a szerviz is, ha minden kötél szakad.
Viszont a hirdetésben szereplő 2,5 év garancia nem volt valós - a netes HP warranty lookup szerint a vásárláskor még 34 hónap volt hátra a gyári gariból...
-
beller
aktív tag
válasz
Piftuka #40541 üzenetére
Én vásároltam gépet Alfánál. Ha számlát ad, az nem az eredeti első eladási számla, hanem az általa mint vállakozó által kibocsájtott számla. Ha ez ÁFÁ-s, akkor az ÁFA visszaigényelhető ugyan úgy mint bármely más ÁFÁ-s számla után. A garancia vagy az eredeti gyári - amihez nem kell számla, elég a szerviz TAG szám - vagy ő a garanciális szerviz amit teljesen korrektül lát el. Gondolom van szerelője aki javít, ha pedig nem javítható akkor cseréli a gépet. De szerintem erre nagyon ritkán kerül sor, mert mind nagyon jó állapotú, újszerű gépek még akkor is , ha esetleg elviekben 2-3 évesek. Alfa nagyon korrekt eladó, csak ajánlani tudom. Persze Ő még pontosabb információkkal tud ellátni, keresd meg.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Piftuka #40541 üzenetére
Szerintem ő biztos, már évek óta bevált, fix kinti forrásokból szerzi be ezeket a gépeket. Egy használt gép állapotán meg úgyis látszik, h miként bántak vele.
Egy egy leesés nem tűnik el nyomtalanul.
A fél év garancia szvsz saját gari, az-az nála érvényesíthető. Amire meg általában hosszabb garit ír, az szinte biztosan gyári garit takar, de keresd fel és elmondja világosan. -
stvnppp
senior tag
válasz
Piftuka #40491 üzenetére
Nincsen titok, használt notebook. Még van rájuk garancia, esetleg a bolt vállal valamennyi jótállást.
Pl.: A linkelt Dell Latitude E6420-n 2015 /3/30-ig van garancia, de ha visszakeresed, mondjuk itt, akkor erre a gépre 3 év garanciát vállalt a Dell, így vissza tudod számolni, hogy az első végfelhasználóhoz eladás napja 2012. márc. 30.
Amire meg mondjuk 6 hónap van írva, az sanszos, hogy a bolt vállalja az eladott (használt) termékre a jótállást.
Azok az új gépek, amelyeknél fel van tüntetve a 27% ÁFA. (Használt termékre nem kell ÁFÁT fizetni)
De ha rájukcsörögsz, akkor kb ezt fogják elmondani. -
stratova
veterán
válasz
Piftuka #40491 üzenetére
Alfa156 kolléga oldalán (laptopsystems) általában felső kategóriás, többnyire keveset (vagy szinte alig) használt, újszerű gépeket találsz, míg az árgépes kínálat új gépeket jelez. A E5xxx / E6xxx Dell gépeknél az eredeti jótállás 3 sőt néha 4 év, így lehet pár példányra, használt léte ellenére, még viszonylag hosszú a garancia. Az eladó az itteni aprón is szép mérleggel büszkélkedhet.
alfa156 felhasználónak 530 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged