- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
troland26 #166531 üzenetére
[HP Probook 440 G7] + még külön vásárolva a Windowst és kijött a keretből. De mostanában kell lecsapni rá.
-
-
-
Dhampir
félisten
válasz
troland26 #85026 üzenetére
Ezek fontos adatok, ha igazak, bizonytalanság esetén érdemes lecsekkolni a Cégbíróságon:
Cégjegyzékszám:01-09-178507
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Budapesti Cégbíróság
Adószám: 24711443-2-42Cetelem is igény bevehető náluk, ez nem minden webshopnál van így.
-
szabonagyur
félisten
válasz
troland26 #85026 üzenetére
Miért is? Nem rendelkezik berendezett üzlettel, ez csak ennyit jelent. Hány meg hány bolt van aminél nem tudsz kapcsolatba kerülni velük.
Spórolnak ahol csak tudnak...Amíg rendes garit adnak felőlem aztán lehet bármilyen zug bolt.Neten vannak róla negatívak is ezt aláírom, de melyik boltról nincs.
-
hati
addikt
válasz
troland26 #74390 üzenetére
Már kitöltöttem, de nem kaptam számomra szimpatikus 5letet.
Az ár mehet kicsit feljebb, ha tényleg olyan jó a gép.
-
kisza25
félisten
válasz
troland26 #72685 üzenetére
toplaptop.hu
de HD kijelzős!!! ami 1 kártya miatt előny, annyi az FPS, mint sli-vel fullHD alatt, sőt, mivel sli nem 2x annyit tud ezért még több
Winne: 120-ért i3-3110m van B590-ből, de attől az U-s procitól az is gyorsabb 25%-al, vagy ha jó a használt akkor i5-öst kapsz 120-ért innen használtból csak üzletit -
Ptor
csendes tag
válasz
troland26 #60697 üzenetére
Köszönöm,
Ne haragudja a sok v. amatőr kérdésért.
Ez azt jelenti, hogy a think és az idea pad között nincs akkora különbség, mint amennyiért többe kerülnek?
14 col: ez a gép csak a kiijelzőben tér el a másiktől ?, gondolok most a boritásra, hűtésre.. . a leírásból nem kivehető eltérésekre?És még valami,
Samsung és HP üzleti alternatívái mennyire jobbak a thinkeknél?
Tényleg köszönöm. -
runner 125
nagyúr
-
Csocsesz75
őstag
válasz
troland26 #52762 üzenetére
Eddig nincs rá panasz, jól teljesít. Nem vagyok ilyen szemponból finnyás, gépelek rajta aztán kész. Melegedni csak játék közben melegszik (gondolom mint az összes többi), különben csendben van.
Vettem bele egy mSSD-t is arra van pakolva minden, úgyhogy még a HDD hangját sem hallom.
-
-
bb0t
őstag
válasz
troland26 #52565 üzenetére
Olvastam amit javasoltál, de a notebookcheck pont hogy dícséri. Hogy csak a hátulja melegszik ahová elvezeti a hőt stb a végén hogy elsődlegesen kellemes marad a hőmérséklet mindvégig csak játék alatt melegszik. Összességében pozitívan nyilatkozik róla.
Olvasták is mit ír vagy csak a fokokat olvasgatták?
A levononál is 50-60 közötti fokokat mértek... akkor minden gép sül
-
runner 125
nagyúr
válasz
troland26 #52557 üzenetére
Már most is van belőle i5-ös konfig, de az csak normál touch HD panelos, kb. 225-230 körül lehet a br. kisker ára, mi több, elérhető az i7- FHD Linux-os verziója is (nagy meglepetésre, hisz a touch felület miatt evidensnek gondoltuk a Win8 összecsomagolást).
Br. 300k környékén szerintem fel fog kerülni lassan az is.DELL NB Inspiron 7537 15.6" FHD Touch, Intel Core i7-4500U 1.80GHz, 8GB, 1TB, no ODD, GT750M 2GB, Linux, 4cell, Aluminium ezüst (S)
-
runner 125
nagyúr
válasz
troland26 #52547 üzenetére
Sokszor találkozom azzal a kérdéssel, h "mi lesz a gép végára, érdemes-e várni". Eleve az árverseny megköveteli, h minimális haszonnal értékesítsék a webshop-ok, illetve annyi minden más befolyásolja a gépek árát, h óriási árcsökkenésekre egyetlen egy modellnél sem lehet számítani. Pár ezer ft-okról nyilván lehet szó, de az nagyon ritka, h egy kifutó modellt a végletekig akciózza a gyártó. Az esetek 99%-ában az utolsó, addigi beszer áron felvásárolják a boltok és szimplán felváltja az új modell. Úgyhogy, ha óriási kedveményre vársz szvsz ne várj, meg nem fog megtörténni.
Yany
Annyit még hozzátennék, h a digiprime sem magyar gépeket árul. Külföldről hozzák, szürke úton, így az esetleges garanciális ügyintézéssel, billentyűzet lokalizációval lehetnek problémák.
-
Dhampir
félisten
válasz
troland26 #51572 üzenetére
Játék közben célszerű megemelni az alját műanyag kupakokkal. A vékony burkolat nem túl szerencsés ilyen VGA-hoz. Egymagában IGP-vel azért nem lenne rossz filmnézéshez az IPS-kijelző miatt.
vincenthanna
Ha spórolni szeretnél, akkor elég lehet általános felhasználásra a sokkal olcsóbb i3 procis változat. Ez szép ezüstfehér színű burkolatú.
-
Dhampir
félisten
válasz
troland26 #51569 üzenetére
Ebben a tesztben nem húzták le a hűtést. Két ventillátor van, és nagyon okosan hátulra vezették ki (vékony a gép kialakítása) a szellőzőket, hasonlót Workstationokban lehet látni,. A portok többsége is hátul található. Ezenfelül nem spórolták ki a Gigabites LAN-t és Li-Pol akksit (bár nem túl nagy) kapott.
-
rizso
addikt
válasz
troland26 #50462 üzenetére
Szerintem is - és a bolt, illetve a szerelő szerint is
Tikakukac: szerintem már nincs olyan komoly ellenőrzés. Párom is azt kérdezte, hogy mit csinálnak a gyárakban, hogyan ellenőriznek, ha kettőből kettőnek van valami hibája. Egyre nagyobb termelés, egyre több termék, egyre több hiba - sajnos...
-
rizso
addikt
válasz
troland26 #50453 üzenetére
Igen. Más lehet nem vitte volna vissza, de engem zavart egy kicsit.
Carryboy: akkor te is belenyúltál a tutiba. Mondjuk ahogy Tikakukac is írja, még sokkal drágább gépeknél is ki lehet fogni hibás/esztétikailag nem 100%-os darabokat, ezt már én is többször tapasztaltam. Na ilyenkor jön képbe a bolt és a garancia fontossága, hogy szarakodás nélkül cserélik-e a gépet (pl. laptopszalonnál szó nélkül cserélték az egyik probookot), vagy hogy a szerviz milyen (mostani gépemhez kijött a szerelő, 1,5 óra alatt helyben megcsinálta 100%-osra).
-
Tikakukac
titán
válasz
troland26 #49318 üzenetére
A 62 fokos burkolat az már a megsütés kategória. Nincs abban a sütésben semmi túlzás, sőt.
Csocsesz75: Böngészésre meg filmre meg nem értem miért ezt kéne venni.
És valszeg Dirt3 vagy bármi alatt is melegedne, de ebből -10 fok is bőven sok.Most komolyan. Tényleg. A hőfokok magukért beszélnek, 45 fok felett értelmes gép nem szokott dobni sohasem. Itt meg 62 van és azon vitatkozunk sok-e. Hát qrvára sok. Hát még a procinak ami már közel a lekapcsolás TJmax-on megy ment. És akkor gondoljunk bele mit kap az alaplap és mennyi idő alatt fognak a hőtágulás miatt szarrámenni a vezetők.
szerk n+1: Ha meg panel kell akkor utólag csere, szépen, igényesen, senki meg nem mondja. Vagy ott a Latitude FHD panelje ami TN-ben is nagyon szép. Egy kijelző miatt romot ne vegyünk már.
-
hallador
addikt
válasz
troland26 #48932 üzenetére
Attól függ mire? Üzleti célokra ez kevés lesz. Sajnos nem a legstabilabb db. az az FHD kijelző nem rossz. De nem véletlenül ennyire olcsó. Otthoni használatra esetleg.
Ha üzleti gép akkor alaphelyzetben ez: [link]
De ebben nincs dedikált VGA, és plussz 40 000 Ft.
Mire kell a gép?
-
Borote
addikt
válasz
troland26 #47686 üzenetére
3230 gramm
(#47696) teszt345: miért pont i7-es gépet szeretnél? Mire fogod használni? 4 magos CPU-t szeretnél, vagy csak az a fontos, hogy i7 legyen?
(#47698) rizso: németeknél/osztrákoknál nincs Dell outlet? Illetve egy használ EliteBook w vagy Dell Precision olcsóért? Aztán rendelni bele egy 7970M-et, oszt' örülés van
(Bár a HP-ban nem tudom, hogy MXM-es-e a GPU).
MSI-t én nem vennék, ráadásul az a A10-5750M - 8970M párosítás elég rendesen kiegyensúlyozatlan.
-
Rendeske
tag
válasz
troland26 #47626 üzenetére
Bocsánat!
Lemaradtak a linkek..
http://toplaptop.hu/laptop/dell_laptop/dell-inspiron-3521-157793-fekete-laptop.html
http://toplaptop.hu/laptop/toshiba_laptop/toshiba-satellite-c55-a-199-feher-laptop.html
http://toplaptop.hu/laptop/hp_laptop/hp-630-c1m13ea-ezust-laptop.html
http://toplaptop.hu/laptop/asus_laptop/asus-x502ca-xx030d-feher-laptop.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
troland26 #46604 üzenetére
Akkor valószínű, nem hiszem pont ilyen egybe esés lenne!
Szerintem amúgy több gépet tesztel, és azt a részt egy másik gépből vághatta bele véletlenül mikor kirakta a végleges verziót, vagyis a többit viszonylag szépen leírta, nem hiszem hogy ennyire hülye lenne amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged