-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Nem kell hogy hideg legyen, de amikor a cpu 100 fokra kúszik, akkor ott elkezdenek lebomlani a környező alkatrészek. Ez a HP-s irány. A többi gyártónál meg a 4 GHz-es cpu-ból 3 GHz-et tudsz kihasználni, mert leszabályoz túlmelegedés helyett. Aztán meg vannak azok az olcsó gépek, amik a 100 fokot és a leszabályozást együtt tudják
-
gyépés
aktív tag
-
Tikakukac
titán
De nem tudom mit és hogyan akar futtatni. Nekem asztalin mikor hackintoshoztam is futott virtuális gép nonstop. Futott benne 3 pici program. Ezért kéne leírni, neki mire kell. De mondjuk 8750H fölött sem sok más van, szóval maradnak ezek.
Őszintén jó kérdés mit kéne vennie. Valami összefoglalót, meg kis körbeírást elfogadok.
-
B-L-A-C-K
titán
Ezek erős procik, átlagos felhasználásra még sok is...
Pocok256: Ha 500-600 ezret rászán akkor oké, 2 év múlva vagy 200 ezret bukik rajta ha ez belefér neki hajrá...Amúgy Én eleve nagy butaságnak tartok 500-600 ezret rászánni egy notira a játék miatt, 250-300 ezerből már csúcs asztalit lehet építeni...
-
stratova
veterán
Fogós kérdés én csak E6510-ről tudok nyilatkozni, ami egy ívású a 6410-zel. Ezen a zsanérok masszívak, a billentyűzet kimondottan kényelmes és a gép zöme fém. A sajátomnál talán gyenge pont a "káva" és a palmrest műanyag borítása, ezen azért ne szeleteljen senki szalonnát vagy klopfoljon húst, ahogyan az ip@den szokás.
De ezek felső kategóriás vállalati gépek, nem szokásuk szétesni.
-
spyduck
nagyúr
Dell Latitude E6410: [link] - itt mindegyik gép gyönyörű állapotban van, minimum 6 hó gari van rá és korrekt a bolt és az eladó is.
szerk:
nem igazán szoktam használt gépeket venni de mi a probléma velük??
a Lenovo ebben a kategóriában szar??
A Lenovo egy Consumer gép, én használtan csak üzletit vennék. Ezért: [link]a japán lokalizáció a bill-n kivül miért probléma?? ha nincs gari akkor szerintem tökmindegy, úgyse viteted vissza.. vagy rosszul gondolom?
( csak mert volt Japánban vásárolt cuccom már és marhára nem zavart semmiben ezenkivül)
köszi
Eleve nem vennék gari nélküli cuccot!!!! -
spyduck
nagyúr
Töltesd ki vele a témaösszefoglalóban lévő kérdéssort!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest