- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Videós, mozgóképes topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
grabancz #58647 üzenetére
De van kiváló support csak nem akarod elhinni/fizetni.
Ööö konzumer gémer gépek és azért mert ebben jobb a hűtés. Hát. Ööö. Ööö. Izé. Ezt így nem tudom hogyan sakkoztad ki, de valamit nagyon elnéztél, éppen ezért rikácsol itt mindenki, hogy vegyél Precisiont, mert arra van support és hűtésed is, vagy ott a ROG amiben 2 kiló réz van. Y-ban tipikusan nem fogsz hátra szaltókat vágni a hőmérsékletektől, főleg ha hajtod.
A lokalizált azt jelenti, hogy helyben vagyunk, ergo senki sem kérdez, csak csinál. xyz esetben ez még neked plusz pénz lehet és ha nem magyar a géped és olyan cucc kell, bele, ami az itthoniakban nincs akkor be lesz rendelve és majd megkapod.
U az U. Mindent tudsz olvasni róluk notebookchecken. Ha nem asztali gépet akarsz 2 centibe, akkor én még mindig ezeket preferálnám, főleg ha van mellette jó nagy vidkari amit veretnek is.
-
Tikakukac
titán
válasz
grabancz #58640 üzenetére
Asus szerviz van, de amit kinéztél gépet nincs. Ergo majd játszd le velük a honosítást.
A kinézett Dell sem rossz, csak hát azért merőben más, mint egy ROG főleg egy Precision minőségben főleg supportban.
Az, hogy van 1 MSI géped ami megy 6 éve nem jelent az ég egy adta világon semmit. Lakótársamnak is megy 4 éve, igaz, 1-2 zsanérpár már repült bele, de most is olyan, mintha taknyot nyújtogatnék kb. A support pedig erősen tendál a nulla felé. legalábbis eddig nem kápráztattak el engem olyan csodainfók, hogy bokalefosás.
Ha mindenáron kell a sz@ros kenyér, felőlem, nem az enyém lesz
Akksi meg vinyó, hát, ha van vinyóvédelem és nem minősíthetetlen az akksi akkor azért nem fogy az olyan gyakran
-
Speede05
tag
válasz
grabancz #58592 üzenetére
nekem nem mindegy az idő... a legrosszabb esetben 2 hét az, amit gép nélkül tudok lenni... az is hatalmas lemaradást okoz az ütemtervben... egyébként a Dell gépekkel leginkább az a gondom, hogy nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha nVidia kártyát akarok bele, már pedig én Radeont soha az életbe nem fogok választani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Trollok komolyan
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged