- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Én azt nem értem miért nem mentem jogásznak. Node, ha már itt vagyok:
1. Ha nem indiai piacról beszélsz akkor nem értem honnan sikerült ennyi marhaságot összeszedned. De sikerült. Én a hónap failjára benevezném. Mert, hogy ennek ha van is alapja annak nincs köze az EU-s állapotokhoz az ziher.
2. Mi lett kiszervezve és hova? Mi a búsp!csa? Indiába? Mikor? Főleg az NBD gari? Meg akár a sima is?Hogyan? Akkor mit csinál a Getro és az összes szervizpont itthon? És honnan jönnek a helyszíni garis emberek? Ők is onnan? WTF? Mi a csudi van?
3. premete nem erősített meg semmit. Ő olyan szintű szarkazmust vetett be, hogy azt még nekem is tanulnom kéne. És zokszó nélkül bekajáltad héjastul. Na ez igen. Nyilván nem furcsállottad, hogy a MásNapiSzerviz 2 hónapig tart és Indiába viszik a gépet. Amit csak blabla nyelven kérhetsz ja.
4. Nem működik sehogy. Ha sima garis gépet veszel, leadod a szervizpontok valamelyikében és serial szám alapján javítják is 1-2 héten belül. Ha NBD garis a Delled akkor 24 max 48 órán belül ahová kéred oda kijönnek és megcsinálják a gépedet.
Az egyetlen gond, hogy nem sikerül rájönnöm ezek az infók honnan vannak és jönnek elő. Mert érdekelne, nem csak engem szerintem.
És nem, nem na mindegy, mert ezek sajnos valamiért terjednek. Utána meg nekem kopik rá a billzetem, hogy ugyan hagyjuk már a bivalyb@sznádi fórumokat és nézzük meg a kaidott közleményeket hivatalosabb oldalakon.[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest