- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Én azt nem értem miért nem mentem jogásznak. Node, ha már itt vagyok:
1. Ha nem indiai piacról beszélsz akkor nem értem honnan sikerült ennyi marhaságot összeszedned. De sikerült. Én a hónap failjára benevezném. Mert, hogy ennek ha van is alapja annak nincs köze az EU-s állapotokhoz az ziher.
2. Mi lett kiszervezve és hova? Mi a búsp!csa? Indiába? Mikor? Főleg az NBD gari? Meg akár a sima is?Hogyan? Akkor mit csinál a Getro és az összes szervizpont itthon? És honnan jönnek a helyszíni garis emberek? Ők is onnan? WTF? Mi a csudi van?
3. premete nem erősített meg semmit. Ő olyan szintű szarkazmust vetett be, hogy azt még nekem is tanulnom kéne. És zokszó nélkül bekajáltad héjastul. Na ez igen. Nyilván nem furcsállottad, hogy a MásNapiSzerviz 2 hónapig tart és Indiába viszik a gépet. Amit csak blabla nyelven kérhetsz ja.
4. Nem működik sehogy. Ha sima garis gépet veszel, leadod a szervizpontok valamelyikében és serial szám alapján javítják is 1-2 héten belül. Ha NBD garis a Delled akkor 24 max 48 órán belül ahová kéred oda kijönnek és megcsinálják a gépedet.
Az egyetlen gond, hogy nem sikerül rájönnöm ezek az infók honnan vannak és jönnek elő. Mert érdekelne, nem csak engem szerintem.
És nem, nem na mindegy, mert ezek sajnos valamiért terjednek. Utána meg nekem kopik rá a billzetem, hogy ugyan hagyjuk már a bivalyb@sznádi fórumokat és nézzük meg a kaidott közleményeket hivatalosabb oldalakon.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- HARDVERAPRÓ LEGERŐSEBB LAPTOPJA Új 0km es Garanciás asus rog strix scar 17,3 rtx 4080 ryzen 9 7945hx
- Dell Latitude 3300 - 1 Év Garancia
- Acer Aspire E15 - 1 Év Garancia
- HP Elitebook 830 G5 - 2 Év Garancia
- ASUS Zenbook 14 Ultra 9 185H / 32G ram / 1T SSD / OLED 120Hz / Win10 Pro / Magyar bill / Gar: 2027
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest