Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • red13

    tag

    Még mielőtt leírnám az igényeimet, azt kérdezném, hogy melyik azok a márkák amik megbízhatóak, amiből válogathatnék közép-alsó kategóriás laptopokból maximum 150K-ig, újonnan.
    Eddig abban a hitben éltem, hogy Dell, Toshiba, mert 3 év garit adnak, meg lenovo, mert sokaktól hallottam, hogy jó márka, de beleolvasva ebbe a topikba elbizonytalanodtam.

    De mindegy is, leírom az igényeimet: otthoni felhasználás, filmezés(HDMI-vel tv-re kikötni, tehát nem túlzottan érdekel maga a képernyő minősége), és ami lényeges, az a hűtés és a zajszint, ez az amire nagyon háklis vagyok. DVD rom nem szükséges, HDMI kötelezően, ahogy legalább 1db USB 3.0, sehova nem hordoznám, Intel HD 4400 és a 4gb bőven elég lenne, viszont van olyan tervem, hogy PS2 emulátort is lehetséges, hogy használnék, amihez proci kellene. Elvileg egy Core i5-4210U elég lenne, bár nem vagyok egy nagy tech zseni. Inkább a lényeg a zajszint, hőmérséklet, jól össze legyen rakva, nyilván újonnan csak műanyagot kapok, de az sem mindegy, pláne nem kell egy agyonra lakkozott vacak.

Új hozzászólás Aktív témák