Hirdetés

Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Crafter32 #60415 üzenetére

    1. Azért beszélünk ritkán a hangzásról, mert igazán lényegi különbség csak a nagyon hegyezett multimédiás gépeknél van. Keress rá, nem is tudom mikor terítettük éppen kinek milyen Harman Kardon meg Altec rendszere volt, amit bemosott egy akármilyen noname csak rendesen összerakott páros.

    2. Nem a 14 vs 15 col miatt fájdul meg a szemed. Hanem az okádék paneltől ami benne van és szenved a szemed, hogy sikerüljön eltalálnia, hogy akkor ez most milyen szín ez milyen betű és akkor most a bal és jobb oldal ahol már a fele kép invertálódott egymebosva, hogyan adja ki a képet. Elárulok egy titkot: a már eleve nem annyira fos BenQ moncsim után megvettem a Dellt. A régihez már kellett szemüveget csináltatnom, mert 3-4 óra után lefáradtam, fájt a szemem, könnyeztem. Most 2 hetente porolom a szemüveget, mert 8 órát is simán ülök olykor és semmi.

    3. Egy már félig megszűnt és egy másik szintén megszűnni akaró notigyártótól nem feltétlen válogatnék gépet.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák