- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Ismerősöm keres gépet szüleinek akik 60+-osak és hozzám fordult.
Dióhélyban:
- átlag felhasználás,nevezésre, családi video lejátszásra
- új gép legyen
- 15,6-os vagy picit nagyobb
- maximum 150k-igÉn az alábbi paramétereket ajánljtam neki:
- AMD Ryzen 3/Intel i3
- Csak SSD-vel szerelt gép
- 8GB Rammal és
- FullHd felbontású kijelző 15,6-os vagy nagyobb
Ezeket néztem FreeDos rendszerrel, amihez Win10+Office digitális kulcsot 5k-ért veszek és feltelepítek nekik
Asus X515FA-BQ176 - 120k
Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU0058HV - 120k
HP 255G8 (27K52EA) - 120k
HP 15s - 120k (pont 1-2 sz-el feljebb kérdezitek)Ismerősöm venné a gépet nagyobb üzletláncból(Euronics/Emag/MM/stb) és ő nem szeretne regisztrálni és rendelgetni, csak bemenni és átvenni.
1hsz közül a HP 255 ami ajánlott. Ezt válasszam a 3 közül?
Más alternatívát ha tudtok küldeni, akkor linkkel kérlek.
Segítséget elős is köszi.[ Szerkesztve ]
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Imi0101 #173833 üzenetére
Pár napja vettem át a linkelt Dell-t, a képeken angol a billentyűzet, de a valóságban és az összes leírásban magyar szerepel. Egyelőre szimpatikus a gép, a zsanérra majd vigyázunk.
Stigma :
Esetleg ez jó lehet neked is, de nézz rá a Dell topikban is - én elmulasztottam. Dióhéjban. [link]39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
veterán
válasz Pyttawrx #173849 üzenetére
Pedig jó a 11, csak tényleg meg kell szokni. Vagy fel kell tenni a file explorer cuccot, azzal ugyanúgy néz majd ki, mint a régi megszokott 10-es. Nekem így van már régóta, és meg vagyok elégedve vele.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
HARDVERAPRÓD
válasz SeniorTilla #173853 üzenetére
Persze, csak akkor minek a win11, ha 10-et csinálunk belőle. Legalábbis szerintem.
-
veterán
válasz Protonmail #173850 üzenetére
Soha nem normális, ha féláron ad valaki egy terméket, ami máshol sokkal többe kerül.
Még ha 1 éve kiállított bemutató darab vagy visszavett termék is, ez nagyon mélyen a beszer ár alatt van. Szabadulni akarnak tőle.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
HARDVERAPRÓD
-
Imi0101
újonc
Sziasztok!
Ezt a 3 laptopot néztem ki, otthoni felhasználás, 3d modellezés, programozás(cad/cam programok)
350.000Ft környékén nézegetek, mit gondoltok? Ha ezek helyett tudtok konkrét típust ajánlani ami jobb választás. megköszönöm!
ASUS Vivobook 15 X513EA 15,6," Full HD laptop Intel® Core™ i7-1165G7 processzorral, 16 GB, 1 TB SSD, Intel Iris Xe Graphics,
Dell Inspiron 3511 15,6" Full HD laptop Intel Core i7-1165G7 processzorral, 16 GB, 1 TB SSD, Intel Iris Xe Graphics
Dell Vostro 3510 15.6" FullHD laptop, Intel Core i7-1165G7, 16GB, 512GB SSD, Intel Iris Xe,
-
Dhampir
félisten
válasz Protonmail #173850 üzenetére
Máshol néhány szaküzletben valamivel drágább (~150 000 Ft), de még mindig jó áron érhető el:
Árukereső:
HP 15s-fq2031nh 396Q4EA -
lord_devil
tag
Sziasztok! Használtban azonos áron i3-6006u+8GB DDR4, vagy i5-5300u 8GB DDR3 éri meg jobban?
-
stigma
addikt
válasz 5-ös kezelő #173852 üzenetére
Hi, köszi a tippet , viszont ez +30k-val többe kerül, mint amit linkeltem.
A tiednek 11.gen-es i3 van, az általam linkeltek 10. genek vagy max 11 gen, kivéve a HP 15s, mert az 12 generáció.
Win+Office ehhez sincs, igaz lehet a 30k a hatékonyabb hűtést jelenti + 12 hónap plus harit mert 3 év garija van nem kettő mint az általam linkelteknek.Szerintem Intel i3 01vs 11vs 12 gen alapján netezésre szerintem mindegy melyiket választom, mert tippre van 5-10% különbség max a procik teljesítményei között.
[ Szerkesztve ]
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
HARDVERAPRÓD
válasz Protonmail #173863 üzenetére
Mi másra gondoltál ezen mondatnál, ha megkérdezhetem?
3 negatív szó. -
Imi0101
újonc
1 hét alatt 3x tettem fel nektek ugyan azt a normálisan megfogalmazott és világi egyszerű kérdésem és egyikre sem sikerült válaszolnotok, akkor mi a faszomnak van ez a szar? Itt veritek a faszotokat esténként de egy kurva laptopot nem bírtok ajánlani amiről a kérdésem szólt.
-
Dhampir
félisten
válasz Imi0101 #173865 üzenetére
"5-ös kezelő" már írt egy lehetséges típust ebben a hozzászólásában.
-
kress
aktív tag
😃
ezért szokták az összefoglalót ajánlgatni, amit keresel az is benne van kb, de inkább 600 fölött kezdődik.
ilyen dologra vegyél asztalit inkább, a mai laptopok meglátásom alapján mind xarok, netezni jok meg officera.hiába van benne i7 meg csúcs anyámkinyja, nem fogja tudni kihasználni mert lekorlátoz a gép
a gamer laptopok viszonylag ki tudják használni, de az meg vagy fos összeszerelésű vagy millio fölött van -
HARDVERAPRÓD
Szia.
Kérlek legyél türelmes, és a kultúra is maradjon meg, ez nem való ide. Kösziezek pl?
Munkagép kell, általános felhasználás, néhány hardverigényesebb feladat, de hordozni is szeretném 380-520.000 Ft
MacBook Air (M1)
DELL Latitude 5, 7
HP Probook 6-os sorozat
Elitebook 8-as sorozat
HP Zbook 14 -
Arcképgyáros
Sziasztok!
Nettó bruttó 299e felett de nem sokkal többért kéne valami normális noti átlagos felhasználásra. Mit ajánlatok?
15,6" kellene. Igazából ennyi.
-
veterán
Na a kultúra kib*szta a biztosítékot. Te már eleve hülyeséget kérdeztél, aztán meg hülyeséget írtál. Még jó, hogy Pista ennyire türelmes veled, én nem lennék...
3D modellezésre ne integrált VGA-s gépet nézzél, hanem olyat, ami arra való: Zbook például Quadro-val. Csak erre meg nincs pénzed. Jobb lett volna, ha először elolvasod a használni kívánt programok követelményeit, és utána kezdesz el itt baromkodni.
-
Imi0101
újonc
válasz SeniorTilla #173872 üzenetére
Akkor neked sem ártanod szétnézni, itt az egyik használt programom gépigénye, szerinted nem vagyok vele tisztában? És szó sincs róla hogy nincs pénzem még komolyabb géphez szimplán csak ha megnézed akkor az àltalam keresgélt gépek 400e ft-ig bőven tudják teljesíteni ezek programok gépigényét.Zárójelben irtam mègis milyen programról van szó)
https://knowledge.autodesk.com/support/fusion-360/learn-explore/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-Autodesk-Fusion-360.html
Szimplán egy típus ajánlást szerettem volna, mert a céges PC-n és az otthoni felhasználású saját gépem mellett nincs tapasztalatom a laptopokban! -
veterán
válasz Imi0101 #173873 üzenetére
Na így már sokkal jobb.
Recommended specs for complex modeling and processing
CPU: Type3 GHz or greater, 6 or more cores
Memory: 8-GB RAM or greater
Graphics: Dedicated GPU with 4 GB or more VRAM, DirectX 11 (Direct3D 11 or greater)Tehát: dedikált VGA (nVidia, AMD) 4 vagy több GB saját rammal. Az intel iris xe nem ilyen, hanem integrált, amivel elmegy ugyan, de nem lesz acélos.
Ez olyan, mint egy autó. A trabanttal is el lehetett menni A-ból B-be, mint egy azonos korú Mercivel (volt állólámpás 115-ösöm, 3 is). Csak több idő kellett hozzá, és más volt az élmény.
Így van ez a PC-kel is.
A HP grafikus munkaállomásai pont erre valók, pl. HP Zbook sorozat. Újban elég drágák, milla körül, de van pl. Firefly 500k környékén.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Üdv!
Segítsetek, legyetek szívesek, mert már kifolyik a szemem meg az agyam a keresgéléstől, paraméterek bogarászásától és nem látom az alagút végét.
"Otthonra / Kisebb irodába kellene gép, játék nem lesz." Bruttó 250K a limit és új gép kéne, most vennénk. Nincsenek nagy igények , otthoni kis mindenes lenne, plusz home office-ban átlagnál kicsit több gépelés, szóval egy használhatóbb billentyűzet jó lenne, és numpad nélküli preferáltabb. Méretben 15.6", FullHD, IPS/VA, matt. Hurcolás csak lakáson belül. A szűk keret miatt oprendszer nélkül (aprós Win10). Tárhelyből jó lenne, ha 500 GB-nál több lenne, akár egy nagyobb SSD, vagy akár 256GB SSD, meg egy HDD. HDMI kéne rá, USB-A-ból 3 db.
Ok, közben kiderült, hogy az egyetlen, amit találtam (Vostro 3510), hulladék. Egy Vostro 3500 még épp beleférne a keretbe az egyik boltban 1TB-ra upgradelt SSD-vel. Vagy ez is fos?
Bármi egyéb ötlet? Sajna a keret fix, és csak új játszik :-/
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
Atee94
tag
Üdv.
Egy jövendőbeli családtag jövetele, és a munkámból kifolyólag asztali PC-ről gamer notira kell váltanom. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, mert kicsit speckó az igény, és hátha a személyes tapasztalatok, illetve a tapasztaltabb kollegák tudnának segíteni.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
A vásárlás 1 hónapon belül lenne esedékes.
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
750-850 ezer forint
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Gaming, a legújabbak akár,hobbi szintű programozás, ez mellett home office feladatok ellátása, tanulás.
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Legújabb gamek, lehetőséghez mérten minél fullosabb, high refresh raten
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Itt kicsit speckó az igény, én speciel inkább full hd TN panel felé hajlok, g-sync és vagy freesync támogatással ,mint 2k/4k felbontással IPS panellal(Szívtam az IPS-el eleget, de ha nincs más akkor elfogadom)
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
A gép otthon lesz, de azon belül folyamatosan pakolgatva egyik szobából a másikba, néha munkahelyre bevinni, vagy külföldön audit után gamelni.
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
NEM kell rá operációs rendszer, azt én intézem
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
Tárhely ssd, tökmindegy, lehetőleg 2, de ha később kell bele venni az se baj.RAM minimum 16 gb, de ha 8 van benne és sokkal olcsóbb akkor veszek bele.
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
SPECKÓ igény: Konfigurálható legyen az órajel és/vagy feszültség és vagy a hőmérséklet target, mert 70 foknál magasabbra egyiket se akarom engedni, keményen undervoltolva lesz a kis lapos.
A hűtés a lehetősekhez képest minél jobb legyen, a súly nem számít.
Processzor terén csak AMD proci, videokártyában is jobban preferálom, de ha jobb teljesítményű Nvidiát lehet kapni ugyanazon az áron akkor hajlandó vagyok belőle engedni.
Ha erősebb hardvert lehet venni gpu és/vagy cpu fronton a RAM vagy háttér árára tekintettel, akkor későbbiekben beszerzem a RAM bővítést és az esetleges háttértárat.A fő a minél erősebb gpu/cpu kombó.
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új gép
Előre is köszönöm a segítséget."The only thing here built to last is the engine that turns your world to trash" - Slum Planet, 3teeth
-
HARDVERAPRÓD
válasz 5-ös kezelő #173852 üzenetére
Szia.
Ez a vostro (is) hajlamos zsanértörésre, dell topikban pont most megy ez a szál. Nem ajánlott típus![ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Sebaj Fóbiás #173875 üzenetére
Szia.
szerintem ez: [link] -
Technoman
őstag
Szerintetek mennyire jó megoldás az, ha a laptopba, amibe csak egyetlen SSD-nek van helye (tehát, csak cserélhető, de nem bővíthető), viszont az megszeretném tartani.
Lehet-e úgy bővíteni a dolgot, hogy az egyik USB beáldozásával "örökre" rádugok egy 512GB pendrive-ot, s így a háttértárat kibővíteném? Hosszútávon ez működőképes? -
Protonmail
csendes tag
válasz Pyttawrx #173879 üzenetére
Az 2022 szeptemberében aktualizált összefoglalóban a DELL Vostro 3 az ajánlott készülékek között szerepel: Otthonra / Kisebb irodába kellene gép, játék nem lesz. 180-250.000 Ft.
A Vostro 3500 nem ennek a sorozatnak a része?[ Szerkesztve ]
Ha K&H Bank, CIB Bank vagy Wise (TransferWise) ajánlókódot szeretnél, írj üzenetet!
-
HARDVERAPRÓD
válasz Protonmail #173886 üzenetére
Szia!
De igen ennek a része. Mivel "gyártási hibáról" van szó, ezzel nem tudunk mit kezdeni, csak ennyit hogy felhívjuk a figyelmet, hogy zsanér problémák előfordulhatnak sajnos.
A kövi összefoglaló frissítésben fog megjelenni, talán másik kategóriába is teszem.
Köszönöm a jelzést -
Dhampir
félisten
válasz Protonmail #173886 üzenetére
A Dell Vostro 3500 esetében még a hagyományos fedélkinyitás működik (lehet, hogy annál is előfordul, utána kell még nézni), a 3510, 3511, 3515 - ami a kijelző aljával megemeli a notebook hátsó részét - ott adódik probléma egyes gépek esetében a gyárilag túl szoros csavarmeghúzás miatt, mint ami az alábbi videóban is látható (kisebb eltéréssel a 3-as szériás Vostro is megegyezik a szintén hármas számmal kezdődő Inspironokkal):
Dell Inspiron 15 3511 3515 Hinges issue resolved: calibrate hinge of any slim laptop to avoid damage
Például egy Dell Vostro 3510 számomra anyagfelhasználásban is kicsit puhábbnak tűnt a billentyűzet környékén, mint a Dell Vostro 3500, ám közrejátszhatott a kijelző aljával megemelt kialakítás is a felnyitott gépnél.
[ Szerkesztve ]
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz Dhampir #173888 üzenetére
"utána kell még nézni"
És van itt valaki, aki ilyesminek utána tud nézni? 3500-asból még pont lenne egy gép, ami amúgy tök jó lenne. A gépet megemelő kialakítás (is) belejátszik a szétesésbe? Nem csak a "túl szoros" zsanér, meg a túl szarra tervezett képernyő keret?
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
Dhampir
félisten
válasz Sebaj Fóbiás #173889 üzenetére
És van itt valaki, aki ilyesminek utána tud nézni?
Utánanézés alatt a Delles vagy egyéb IT internetes fórumokra gondoltam, ahol esetleg hosszabb idő alatt felgyűlt tapasztalatból eredő problémát osztottak meg.
A Dell Vostro 3500 még nem "megemelős" kialakítású, az utódgépek már azok.
A Dell Vostro és Inspiron 3510, 3515, 3511 esetében a gyárilag szorosra húzott csavar problémája vezethet repedéshez, töréshez.
[ Szerkesztve ]
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Laptopot keresek az alábbi szempontok szerint. Olvastam itt, hogy a HP Pavilion jó minőségű.
Ezt néztem ki: HP Pavilion 15-eh1005nh 396M6EA.
Ami szerint kerestem még többek közt, az a CPU, i5-1135G7 és Ryzen 5500U alapján szűrve, nem tudom vajon helyesen tettem-e.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás?
- Egy hónapon belül.
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
- 200 ezer - 250 ezer forint.
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
- Irodai programok, tervezés, munka szintjén.
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
- 15,x hüvelykes, Full HD, Matt, lehetőleg IPS.
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
- Szabadságolásnál hordozva lenne. Pl. nyaralás.
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
- Nem szükséges, egyébként Win10/11.
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
- Háttértár minimum 480GB. Memória minimum 8GB.
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
- Két monitor kimenet. HDMI és/vagy DisplayPortok (Asztalon használják majd, két monitorral.) Numerikus billentyűzet.
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
- Új.indul a sörös aludni
-
Dhampir
félisten
válasz 5-ös kezelő #173891 üzenetére
Jómagam is a Dell Vostro 3500 típust választottam volna az utódverziókhoz képest hagyományosabb felépítése miatt, és ár-érték arányban is megfelelő lehet ez a notebook a maga határain belül.
A BIOS-ban érdemes lehet kikapcsolni a Display menü alatt található EcoPower funkciót, lásd "Dino69" hozzászólását: [link]
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Laptopot keresek kb. 200-250ezer ft környékén. I5 processzorral, min 8 giga rammal, 512ssd, márka igazából mindegy, kb. általános felhasználásra kis mindenesnek. Eddig volt két Acer laptopom, megbízhatóak, jelenleg egy:Acer Aspire E5-511-P5FJ egy ssd-vel. Kezd kicsit lassucska lenni és 1000 megabites net is már sokszor problémat okoz neki, rengeteget megy 100%-on a cpu. Láttam, olvastam az összefoglalóban, hogy az asus és lenovo egyes modelljei jó árban vannak, de nem ajánlottak, miért, mi a gond velük? Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
veterán
Nemrég megvettem egy Latitude 5420-ast, ami remekül kiszolgál, ugyanakkor most lenne lehetőségem váltani
Zenbook UM3402 (5825u, 16GB/512GB) vagy
Zenbook UX3402 (1260p, 16GB/512GB)
gépek valamelyikére.
Értelemszerűen rá kell fizetnem, az inteles változatra valamivel többet.Erőteljesen agyalok rajta, mert volt UX325-ösöm, és nagyon megszerettem az OLED kijelzőt, gyönyörű volt, a hangja is szimpatikus volt.
Az Inteles változat a PCIE 4.0 és a DDR5 miatt szimpatikusabb, az AMD változat pedig a takarékosabb proci (ezáltal hosszabb akkuidő) és a valamivel olcsóbb ár miatt.
Egyébként a gépek eléggé hasonlóak (oké, TB4 és type-c 3,2 különbség megvan, hiszen nem lesz TB4 az AMD-hez a licensz miatt).
Agyalok azon is, hogy a szemmágnes kijelzőért tényleg akarok-e egy valag pénzt kiadni az 5420 után, és ha igen (kocka vagyok, vonzanak a nyamvadt paraméterek, félek, hogy elcsábulok, ha már egyszer a 7390-est is egy UX325 váltotta ezelőtt), akkor rácuppanjak-e a 1260p procira, ami inkább csak a hőt fogja termelni és az akkut enni jobban, de a minimális teljesítménybeli különbséget nem fogom tudni kiaknázni, viszont ott van bennem a vezérhangya, hogy lehet újabb technológia (12. gen PCIE 4.0 és DDR5, míg AMD vonalon csak Zen 3, PCIE 3.0 és DDR4, bár a józan ész azt mondja, hogy nem használom ki)Tudom, tipikus 1st world problem, csak nem hagyja a geek felemet nyugodni a dolog...
Azért persze megtartanám még egy hónapig az 5420-ast is, mert ki tudja, lehet megint teljesen felhúz az idióta 1 soros ENTER és az áthelyezett "Ű"
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
Nem találtam kimondottan ChromeBook topikot, ezért itt kérdeznék. Lehetőségem van kedvező feltételek mellett hozzájutni ChromeBookokhoz, viszont teljesen szűz vagyok a témában, eddig Windowst, ill. Mac-et használtam.
Teljesen általános alap dolgokra, net, office, streaming, stb. butaság? Jól használható rendszer, stabil és biztonságos? Továbbá legális torrent tartalmak kezelésére van-e lehetőség?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest