-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
suhi84
tag
Sziasztok!
Azon gondolkozok, hogy lecserélem az- aláírásomban szereplő- asztali gépet és veszek egy hasonló kaliberű laptopot.
Nagy használatra nem kell gondolni két kisgyerek mellett, most is heti 1x-2x van benyomva a PC. A csere oka, hogy pont a szobájuk mellett van a gép, amit nem tudok máshova áttenni.
Ha maradna erőm este szeretném magam a melós dolgaimmal felzárkóztatni (CAD/CAM, NX, EdgeCam, Fusion 360). Kollégám egy 5 éves Asus K55-t használ otthon elég komoly felhasználással, szóval nem feltétlenül kellene egy erőmű.(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
- Nem sűrgős, ha szembe jön egy jó ajánlat (Black Friday?)
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
- Azt hittem 200k-ból megúszom, de esélytelennek látszik: 250-300k
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
- Minimális használat, böngészés, CAD/CAM
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
- Nem lesz rajta játék
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
- Eredetileg 17"-ban gondolkoztam, de ha nincs min 15" FHD, ennyit értek hozzá, a többi nekem semmit nem mond.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
- Max egyik szobából a másikba
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
- Win 10 de nem kötelezően
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
- SSD+HDD kombó jó lenne
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
- Jack dugó
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
- Csak újEzt néztem, nem tudom jó vétel-e, árban jobb lenne kevesebbért, de remélem segítetek jó-e az irány.
[link]Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- Kedvező ár! Dell E5570 laptop (15,6FHD/i5-G6/8GB/256SSD/Magyar)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest