- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
kiskekko
tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni tőletek. Két notebook között variálok az egyik ez Acer Aspire 4755G (Corei3 2330M, 4GB RAM, 500GB HDD, Geforce GT540), a másik az Asus K43SJ (Corei3 2330M, 4GB RAM, 320GB HDD, Geforce GT520). Szívesen fogadnék véleményeket a két termék minőségéről, tapasztalatokról esetleg, pro és kontra stb.
"Az elitet csak az különbözteti meg az összes többitől, hogy bárki másnál jobb az alapokban."
-
kiskekko
tag
válasz ktommy91 #34841 üzenetére
Elsősorban 13-14"-os méretben érdekelne elsősorban de bármilyen ajánlást meghallgatok. Fontos lenne hogy viszonylag megbízható jó minőségű legyen, a normál otthoni felhasználás mellett ha belefér akkor némi játékra is szeretném néha használni. A keretem pedig 160-170 között lenne.
"Az elitet csak az különbözteti meg az összes többitől, hogy bárki másnál jobb az alapokban."
-
kiskekko
tag
válasz Borote #34845 üzenetére
Értem, egyébként az Acer-t úgy képzeltem hogy 1+1 év garival, ez olyan 160 +/- 1-2 ezerből jönne ki. Ez a Lenovo egyébként elgondolkodtató, a Dell sajnos nekem túl van árazva a hardveres adottságaihoz képest, meg sok helyen írták róla hogy melegszik, ami mondjuk szerintem ilyen vas mellett nem lenne "illő". Lenovo v470-et egyébként próbáltad már? Szervizük milyen?
-
kiskekko
tag
Ja és még garanciánál fontos lenne a későbbi gondok elkerülése végett ha például olyan lenne mint mondjuk az Acer-nél a "pick up and return".
-
kiskekko
tag
válasz doser0717 #34851 üzenetére
Igen, én sem fekszem hanyatt a jó hírnevű gyártóktól. Van egy Toshiba-m és szerény véleményem szerint egy rakás s**r. Pedig 2 év gari, csomó jó tapasztalat meg stb. és mégis.
-
kiskekko
tag
válasz Borote #34854 üzenetére
Bocs, félreérthetően fogalmaztam, 160 +/-- 1-2 ezer az a +1 év garival számolt ár. Ja és egyáltalán nem ragaszkodom se az acer-hez se az asus-hoz, egyszerűen csak alapos vagyok ( vagy kukacoskodó ). Szeretem ha megindokolják hogy mit miért csupán ennyi.
-
kiskekko
tag
válasz csvinkler #34859 üzenetére
Hangos hűtés, keveset használtam ennek ellenére már 1. évben rossz akksi, de persze ez jelentéktelen dolognak tűnik ahhoz képest hogy ismerősöm már bíróságra kényszerül menni a 1,5 éves gépével a rossz szerviz miatt.
-
kiskekko
tag
Tényleg egyébként a HP-ről még nem is esett szó!
-
kiskekko
tag
Sziasztok! Szeretném ha ajánlanátok nekem egy gépet általános otthoni felhasználásra, filmnézésre, alkalomszerű online játékra kellene, kollégista vagyok ezért elég keveset cipelném, elsősorban asztali gép kiváltása lenne a cél, maximum 160 000-et tudok ráfordítani.
Válaszokat előre is köszi!
-
kiskekko
tag
Sziasztok! 13-14" méretben keresek, jó összeszerelési minőségű, megbízható notebookot. A keretem 120-130 ezer Ft. Elsősorban általános irodai használatra, HD filmnézés, net, office stb.
Eddig ezt találtam: http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Lenovo_Thinkpad_Edge_E325_AMD_E-Series_E-450_4GB_320GB_AMD_DOS_Fekete_LEN_NWX2UHV_TS_3413.htm
Várom az ötleteket!
[ Szerkesztve ]
-
kiskekko
tag
válasz Borote #47469 üzenetére
Netezés, Office, filmnézés ennyi az elvárásom hogy ezek gördülékenyen menjenek igen elírtam notebook=netbook akart lenni. Máskor figyelek a linkre . Próbáltad már egyébként ezt a gépet? Esetleg az inteles verziót (e320)? Méretben mindenképp szeretnék 13-14" kategóriában maradni a hordozhatóság miatt, az ez alattiak viszont már kicsik nekem. Használt gép nem érdekel köszi. Még annyi hogy érdemes lehet várni az Ivy Bridge-re vagy a Brazos 2.0-ra?
-
kiskekko
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani általános felhasználásra valamilyen gépet 13,3-14"-os méretben? A keret 130000 Ft.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
kiskekko
tag
Sziasztok! Netezésre, hd filmnézésre és irodai felhasználásra keresek strapabíró, jó minőségű, matt kijelzős, 13-14"-os notebookot. A keretem 120-130 ezer. Használt és új ajánlatokat egyaránt várom. Nem baj ha árban minnél olcsóbb! Célnak megfeleljen és lehetőleg üzleti gép legyen.
-
kiskekko
tag
Sziasztok! Az alábbi két gép közül melyik jobb választás általános otthoni használatra (hd film, net, office):
LenovoT61- 14.1"(1280x800)
Processzor:Intel Core 2Duo T7300 (2x 2.0Ghz 4MB Cache)
Memória 2GB DDR2 bővítés megoldható!
Merevlemez 80 GB Sata II
Optikai meghajtóCD RW/DVDRW
Videokártya:x3100
Hangkártya SoundMax HD Audio
Modem Connexant- 56k
Hálózat Intel 82566MM - 10/100/1000
WiFi Intel 4965 AGN Erős Wifi
USB 3 db
FireWire van
PCMCIA van
Express Card van
VGA kimenet 15-pinD-SUB
S-Video kimenet
Mutatóeszköz TouchPad+Ultranav TrackPoint, fingerprint
55000 HUFvagy
Lenovo T400
Processzor: Intel Core 2 Duo P8600 2,4GHz
Memória: 2 GB DDR3-1066
Chipset: Intel GM45
Videokártya: Intel GMA X4500MHD
Hangkártya: Conexant Cx20561 HD Audio
Kijelző: 14,1” (1280x800, AntiGlare-Type, Lenovo B141EW04 V7)
Merevlemez:160 GB SATA
Optikai meghajtó: DVD
Hálózati kártya (LAN): Intel 82567LM Gigabit Ethernet Controller
Hálózati kártya (WLAN): Intel WiFi Link 5300AGN 802.11n
e-SATA: nincs
HDMI: nincs
Modem: van
TV tuner: nincs
Távirányító: nincs
FireWire: van
Infravörös port: nincs
Kártyaolvasó: van
Akkumulátor: 6 cellás 57 Wh
85000 HUFMindkettő szép állapotú 6 hó garanciás.
-
kiskekko
tag
Sziasztok! Fujitsu Lifebook A531-es notiból a B960-al vagy i3-al szerelt változatot érdemes választani? Laptopszalonnál néztem 20k a differencia a kettő között. HD film, net, office-ra kellene elsősorban. Valamint hozzáteszem hogy nem cserélek évente gépet. Árban minőségben nekem tökéletesen megfelelne ez a típus (főleg az itt olvasottak alapján).
-
kiskekko
tag
Sziasztok van itt olyan aki már megtapogatta a Fujitsu Lifebook A531-t és a HP 630/635-t is esetleg? A ház merevségére, anyaghasználat és az összeszerelés minőségére lennék kíváncsi. Melyik jobb e téren?
-
kiskekko
tag
válasz runner 125 #49340 üzenetére
Én még egyiket se tapogattam meg ezért voltam erre kíváncsi . De elhiszem a Fuji-ról itt még én rosszat nem hallottam, belépő alap üzleti best buy.
-
kiskekko
tag
válasz runner 125 #47300 üzenetére
Az ára is legyen ilyen mint most és rendelem . Kíváncsi leszek hogy az i3 3110-el is 140k körül lesz e mint most az 531-es i3 2330-l. Írtam egyébként a Fujinak de nem tudtak érdemleges választ adni mikortól lesz elérhető csak belinkelték a weblapot...
-
kiskekko
tag
válasz runner 125 #49852 üzenetére
Ráérek
-
kiskekko
tag
válasz miklos0308 #50079 üzenetére
Nincs mit, egy kis nyálcsorgató
[ Szerkesztve ]
-
kiskekko
tag
válasz bradam #50253 üzenetére
Kár hogy használt nem érdekel, én Thinkpad T400-ak közt szétnéznék, ki lehet fogni olyat is ami garis bevizsgált . Újban nem hiszem hogy találsz ennyiért normális minőségű notit.
Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest