- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
válasz Borote #33048 üzenetére
Imádom a Thinkpad szériát, sosem csalódtam még benne, nem mintha a Z570-el lenne gondom, szép is okos is erős is, de valahogy a szívem a T60 felé húz az az én stílusom
Volt már fent azóta, de még nem szólt a topichoz sem egyáltalán.
Szerintem is korrekt ár, de olyan röhejes ajánlatokat kaptam rá, az emberek jóformán már mindent ingyen akarnak most azonnal, vagy különben sz@r a terméked. Én meg nagyon nem szeretem ezt az üzletpolitikát... Ezért gondoltam, hogy "szakértő" is megvizsgálhatná az árat, ezáltal igazolva, hogy nincs elszállvaPrivát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz Borote #33046 üzenetére
Az én gépem és hardveraprón árulom, mert neke túl soka teljesitménye, nem használom ki. Netezésre bőven elég egy szerényebb konfig is, mondjuk egy Thinkpad T60-T61 személyében. Igazából az árra lennék kiváncsi, szerintetek mennyit ér a gép. A hirdetésem megtaláljátok az oldalon, igaz beáraztam, csak kiváncsi lennék fanatikusok véleményére is, nem mintha nem lennék tisztában a piaci árakkal, de szivesen meghallgatom mások véleményét is
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz spurika #33044 üzenetére
Árazásban esetleg tudtok segíteni? ( Lenovo Z570, fent van a hirdetés)
Mert a megfeleő topicba hiába irok nem kapok választ,privátot is isrtam ármesternek, arra sem kapok választ, pedig láttam hogy azóta már belépett többször is.Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Lenovo Z570-ről vélemények?
-
cassius.clay
senior tag
SziasztoK!
Nem tudjátok, kifejezetten ez az Ideapad 460G széria rendelkezik Bluetooth-al és Hdmi-vel?
Ez a sima intel karis verzió ugye? Nem a váltható geforce-os?[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
Samsung notikról vélemény, vki?
-
cassius.clay
senior tag
válasz gigi21hu #21054 üzenetére
Kompromisszumokat mindig kell kötni és ha az az ára, hogy egy i5-ös business class géphez garanciával olcsón hozzájussak, hogy nem magyar a billentyűzet, akkor sztem ez egy eléggé elfogadható kompromisszum...
Hogy értsd: Ebben az árban inkább egy nemzetközi bill-es ProBook i5-ös procival,mint egy Acer i3-assal és magyar billentyűzettel...Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
HP ProBook
Akit esetleg érint, és új laptopot akar venni,javaslom a linkelt oldalt. Én is innen veszek, remélhetőleg a jövőhéten, a linkelt modellt, ha még lesz belőle, bár az eladó elmondása szerint lesz...
A másik dolog, ezek újracsomagolt gépek, teljesen újszerúek, általában egy év garancia jár mindegyikhez, mint a fent linkelt modellhez is. Viszont, megkérdeztem és lehet bőviteni akár két évvel is is a garanciát,igy összesen 3 év lesz rajta...
+2 év bővités megvan egy 20-asból a +1 év bővités pedig 12900-
A lényeg, hogy a vásárlástól számitott 30 napon belül lehet venni hozzá plusz garanciát.
Szerintem ezekkel a feltételekkel nagyon jó vételnek számitanak ezek a REnew gépek.
Remélem segíthettem egy keveset azoknak akik új gép vásárlása előtt állnak.Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz bazsimano #20887 üzenetére
csak mint bármelyik más. Én nem forumos soder alapján mondom ezt hanem úgy hogy volt legalább 3 acerem es nagyon tetszett mindhárom. egy volt ami tropa volt, de azt alkatrésznek kaptam es előtte egy 2 éves kisgyerek dobalta kb egy évig.
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
notebookstore.hu/hu/termekek/reszletek/10637_fujitsu_lifebook_ah530_notebook_vfy_ah530mrmd2hu_4gb/
Ez az a gép amiről beszélek. Itt ennyibe kerül. Az eltérés hogy amit vennék abba 6gb ram van most lesz egy éves így két év gari van még rajta plusz van hozzá táska is es 115 ezer.
-
cassius.clay
senior tag
válasz BoC1ka #20880 üzenetére
Lehet akkor nálam vajna hiba. Mert ha az Acerre. nyomok akkor egy 125 ezres gépet ad be... se bruttó se nettó ár. Lehet hogy az betesz , hogy mobilról irok .
köszi az infót de az edigitalban már nem kapható.
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz BoC1ka #20877 üzenetére
olcsóbb lesz hidd el. ha megveszed a garit akkor az acer 3 év garival 145be megáll (+18-20 k. a két év gari )
az asus még alapjáraton 160 kettő év garival ...
aceren még van így 3 év gari. es még mindig csak 145...max...Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz BoC1ka #20876 üzenetére
igen, benéztem , nem 3000es kari van benne,csak közben mással is beszéltem privátban , így az megkavart. Szóval mondhattad volna normálisan is.
Eltekintve az a530-tól az AH530 is megbízható gép? Ha engem nem izgat mondjuk a 3000 es kari még a sb proci , és csak általános célokra használnám, pl net , filmezés? A + 2 év garit. nem tudjátok meddig lehet megvenni hozzá ?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz Zoli bácsi #20872 üzenetére
Az acer is bőven jó a célra , főleg ha megveszed hozzá a +2 év garit . Akkor 3 év lesz rajta és még így sem kerül annyiba mint az Asus
-
cassius.clay
senior tag
sziasztok!
Fujitsu lifebook AH 530 ról vélemények?
core i3
6Gb DDR 3
Intel 3000
bluetooth.wifi Dvd RW
320GB HDD
3 évből még 2 év gari +2-őt lehet még venni hozzá .
hibátlan dobozos ajándék táska. 115 ezer ft.
szerintetek?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Lenovo X201 megéri? Vélemények?
-
cassius.clay
senior tag
Ez a gép szerintetek megéri az árát?
Van valakinek róla tapasztalata?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz Csabi88888 #20551 üzenetére
Szemesnek áll a világ
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20539 üzenetére
Csatlakozok. Ha játékra is kell , akkor maradj inkább az Inteles gépeknél...
-
cassius.clay
senior tag
válasz Datrus #20522 üzenetére
Sztem a Fujitsu egy leheletnyivel jobb választás. A CPUja is újabb, és a VGA ja is jobb egy picit. A DELL mellett a márka és az 500 as vinyó szól jelen esetben szerintem.
A Fujitsu ráadásul még egy pár ezressel olcsóbb is. Sztem a Fujitsu jobb...Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Csak a piszkos anyagiak nekem nagyon bejön az a gép, minden szempntból tökéletes. csak hát hónap elején fogok ugy állni. Illetve álltam most is csak közbejött vmi fontosabb... na mindegy.
Ebben egyébként van billentyűzet világitás?[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz cassius.clay #20511 üzenetére
Igy van, nem renew és 136 ezer core i5 procival azt hiszem 2. generásciós proci
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
ProBook 4530S vélemények?
-
cassius.clay
senior tag
Ezek a renew gépek amugy ugyanugy be vannak csomagolva meg minden , mint az uj gépek,ugye?
tehát ha egy ilyet veszel, ugyanugy jár hozzá doboz kábelek meg minden, mintha egy uj bontatlan gépet vásárolnál,ugye?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Ezekbe a probookokba van olyan egyébként itt a notebook storeon amelyikbe van bill világitás?
-
cassius.clay
senior tag
ha nézem a gépeket, honnan tudom, hogy elsö generációs core i3 vagy nem?
Amugy egy ilyen kis gépbe amibe több dolog bele van zsufolva mint egy 15 colos gépbe, a minimum, hogy hangos a hütése...[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Ez a komoly...
-
cassius.clay
senior tag
Ezek a probookok nagyon megtetszettek, letisztult minöségi, és a renew-oknak olyan ár érték aránya van hogy sztem ezeknél fogok maradni. Nagyon tetszenek. Ezek olyasmi anyagbol vannak mint anno pl a HP NC8430?
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
válasz cassius.clay #20462 üzenetére
A Renew azt jelenti, hogy ujracsomagolt, ez az amit nyomkodnak tesztelnek az üzletben?
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
Kiváncsi lennék , hogy melegszik a gép... Szóval akkor amit én is feldobtam itt nemrég a forumban pár hozzászólással ezelött, az ez a noti volt. Szoval Szerintetek ez milyen vétel lenne? Most akkor jo ez a VGA proci páros, vagy annak ellenére hogy 4 magos a VGA gyengének számit?
-
cassius.clay
senior tag
válasz Chaser #20446 üzenetére
Chaser tudsz vmi Jó kis gépet ajánlani , ha vadonatújat vennék 150 ig, min. core i3 as procival meg egy jó kis VGA-val? ( HDMI fontos lenne+ beépitett webkamera).
HA a VGA nem is nagy szám, de HDMI-n ki tudja tolni plazmara a full hd filmeket.
Szóval ami tényleg fontos lenne: JÓ CPU, HDMI, webkamera, garancia,optikai meghajtó és zsir új gép, 14 vagy 15 "
Van ötleted?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Nesze neked Radium
-
cassius.clay
senior tag
válasz Chaser #20442 üzenetére
Nem hivatkoztam semmire, és aki szeretne találni használtban jó áron annak csak keresnie kell. Főleg ebben a váláságban meg hitel problémás világban , aki megvan szorulva ugyis gyorsan szeretné eladni a cuccát. és sajnos nem egy ember van megszorulva...
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz Chaser #20439 üzenetére
Na látod, tudsz te ha akarsz
De mint az elözö hozzászólásomban is emlitettem, azt mondtam , hogy tudok Lenovo vagy DELL business class gépet 150 ig. Azt nem mondtam, hogy zsir ujat, és azt sem hogy ezt vagy azt letudsz belöle irni.
Tehát amit ott leirtam azt tartottam... garanciás Lenovo vagy DELL Business class osztályú gépet kapsz 150 ért. ( Azt nem mondtam, hogy zsir ujnak kell lennie!)Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20435 üzenetére
FOlyamatosan nézelödök! Azért köszi a tippet, nem rossz darab! hátha jövöhonap elejéig meglesz még ilyen áron!
-
cassius.clay
senior tag
-
cassius.clay
senior tag
válasz ktommy91 #20433 üzenetére
Azért baj, hogy akciós, mert nem most rögtön tudom megvenni, hanem jövöhonap 15-én. Addig viszont szeretném eldönteni, hogy milyet is szeretnék konkrétan. Ez az egy honap pedig böven elegendö arra, hogy kinézzem. Csak érted, most beleélem magam és mi van ha egy honap mulva már nem is lesz akcios? Akkor megint kezdjek el nézelödni huzamosabb ideig? Elkapkodni meg nem szeretném. Szoval olyan gép kell,ami nem akcios és egy honap mulva is biztosan annyi lesz,mint most, vagy esetleg olcsobb.... A piros még ok, belefér, ha ennyira nem tetszik vannak mintás foliák is a világon ami véd is ráadásul.
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz cassius.clay #20429 üzenetére
És ha már business class-t veszek Intel Vga val 150 ig, akkor ez legyen inkább DELL, vagy Lenovo...
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20426 üzenetére
Értelek, vásárlás elött ugyis irok nekik egy mailt, arra válaszolnak, azt elmentem és ugy bármikor van hivatalos informáciom, bizonyitékom, hogy mit vállaltak, ha esetleg gond lenne, bár reméljük nem lesz. Minden esetre tetszik ez a gép nekem is ( packard Bell TK81)
csak a márkában nem voltam biztos. Mindenesetre Fujitsunál csak jobb lehet De sztem MSInél is...
Asusnak tetszik még ez az icecool témája, de gondolom ebben az árkategoriában (150.000- max) ilyen erös felszereltségü Asust nem kapok,mint a Packard Bell[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20424 üzenetére
Értem. Erre az egy napos témára tippeltem volna én is. Ez a 8 napos pénzvisszafizetés csak az iponnál van? mert én ugy tudom, hogy egyéb eseben ilyen müszaki jellegü cikkeknél,pl tv , házimozi, laptop stb, 3 nap, amig pénzvisszafizetési gari van.
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20422 üzenetére
Na azért én szeretném egyben hagyni
Egyébként Iponnál hogy van? Regelve vagyok náluk, de laptopot még nem vettem, mennyi idö, mire ott személyesen átvehetem, ha tegyük fel ma mondjuk megrendelném és ma mondjuk hétfö van?[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20419 üzenetére
Értelek. De árban és felszereltségben nem nagyon van jobb ennél a Packard BEll-nél. legalábbis 150 ezerig.
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20418 üzenetére
Akkor RV511 kilőve
Szóval javallott ez a packard Bell TK-81? Vannak hibái? Mennyire melegszik?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20416 üzenetére
Na szóval akkor most mégis Jó vételnek tartjátok ezt a Packard Bell TK81-est?
Amugy ilyen erós lenne a procija, ahhoz képest, hogy AMD, hogy egy szinten van egy i5-el?[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Erről vélemény esetleg valakinek? :
http://ipon.hu/webshop/product/_samsung_rv511_np_rv511_s01hu_ezust/172843Ez a VGA mennyire erős? saját memóriás vagy a ramból veszi le?
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20412 üzenetére
Igen ezt a Packard Bell-t néztem én is. De szerintetek mennyire megbizható ez a márka? A gépben lévő hardverek mennyire erősek? Mondjuk a proci Intel szinten?
-
cassius.clay
senior tag
Nem kell feltétlenül ilyen erös VGA, elég egy 4650 es vagy egy 9600GT m szintü.
Prociból mondjuk jo lenne egy uj generációs intel esetleg egy erösebb c2D ( Min T9500 de P széria jobb lenne)
Ötletek?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20408 üzenetére
De akkor szerintetek jobb egy core i3-as proci mint ez a 4 magos AMD?
ha igen,akor tudtok vmi jó gépet ajánlani 150 ig, amibe nem intel kari van és a prociban is van elég tartalék?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
válasz cassius.clay #20406 üzenetére
Akkor egy core i3 as procival jobban járnék?
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20405 üzenetére
Olyan leves lenne?
-
cassius.clay
senior tag
válasz Chaser #20403 üzenetére
nem olyoan jók ezek a Packard Bellek? Tudsz esetleg olyat mondani 150 ig ami hasonló,mint ez az Ideapad? vagy ez jonak számit 150 ig szted?
Ennek az AMD procinak a RDP 35W nem? a max.[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz PainKiller13 #20401 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Igen, Iponban néztem 149.000- És van hozzá win 7 is. Ezt néztem vagy pedig a Packard bell TK81-et.. De sztem a Lenovo jobb. ( packard bellből is a 4 magos AMD verziót néztem)
Jah a VGA nekem is tetszik, fel fogom hivni öket, hogy tényleg az a VGA van benne.
Az az erősebb C2D mit jelent, pl T9500?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Kinéztem egy gépet saját részre, mi a véleményetek róla?
( Felhasználás: nagyon ritkán egy kis játék, zene, net, film, HDMI-ről filmezés plazmán,)
A gép: LENOVO IdeaPad Z575Gm 59-311781 Alu
Tulajdonságai:
PROCESSZOR: AMD A6-3400 1.4GHz
MEMÓRIA MÉRET: 4Gb
MEMÓRIA TÍPUS: DDR3
KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 15,6"
FELBONTÁS: 1366x768
LED KIJELZŐ: Igen
INTEGRÁLT VGA TÍPUS: ATi Mobil RadeOn HD6770
MEREVLEMEZ: 750 Gb
OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
OPERÁCIÓS RENDSZER: Windows 7 Home Premium
WLAN: Igen
HÁLÓZAT: 10/100Mbps
BLUETOOTH: Igen
USB PORT: 3 db
KAMERA: Igen
KÁRTYAOLVASÓ: Igen
SÚLY: 2,5 kg
HDMI: Igen
DISPLAYPORT: Nem
eSATA: Igen
IRDA: Nem
MODEM: Nem
FIREWIRE /IEEE1394/: Nem
S-VIDEO: Nem
SSD MEGHAJTÓ: Nem
MINI DISPLAYPORT: Nem
MINI HDMI: Nem
ANGOL LOKALIZÁCIÓ: Nem
Igaz, hogy a proci egy belépőszintű 4 magos AMD?
Ha igen, akkor melyik Intel procival van egy szinten és mit lehet belőle kihozni? Videókártyáról vki esetleg vmit?
Előre is köszönöm!Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11