- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
válasz NathanCullen #42675 üzenetére
Igen arra! A SAMSUNG is fent van a fórumon. Ha minden igaz ezek mindegyike 2010-es gép viszont ezek a hirdetések szerint újak, garanciálisak és a bolti árhoz képest sokkal olcsóbban. Szóval ezért gondolkodom erősen, hogy használt vs. fentiek (ezen belül is Intel vagy AMD). Alap dolgokra kellene, játszani egyáltalán nem játszom. Persze alap műveletekre majdhogynem bármilyen gép jó, ezt én is tudom! Mégis érdekelne, hogy például ezekről mi a véleményetek!? SONY külsőre tetszetősebb de a SAMSUNG sem rossz. Viszont a fórumon azonos árban ezt és ezt kínálják! Ezért érdekelne a különbség. Nem követem nyomon a szakmát de az Intel-t úgy tudom dicsérik, AMD-ről nem sokat tudok.
-
szabo.csabi
tag
válasz Borote #42670 üzenetére
Az elsőt és másodikat 115 eFt-ért, a harmadikat 140 eFt-ért kínálják.
Tulajdonképpen egy leselejtezett gép helyett keresek újat. Gondolkodtam használt gép vásárlásán (70-90 eFt-ért) viszont azokra garancia nem jár, ellentétben a fentiekre. Szintén fentiek mellett szól, hogy újak. 120 eFt-nál nem többet szeretnék rászánni viszont ha a harmadik gép annyival jobb is, akkor talán még belefér. -
szabo.csabi
tag
Szervusztok!
Notebook vásárláson gondolkodom; a gép leginkább böngészésre, (HD) filmezésre-zenehallgatásra, szövegszerkesztésre szóval alap műveletekre kellene. Viszont szeretném a legmegbízhatóbbat és legtartósabban venni! A két opció között (utóbbi 'terhére') 25 000 Ft árkülönbség van! Egyébként a két gép az alábbitól eltekintve azonos!
Tehát AMD Athlon™ II Dual-Core M340 CPU (2x2,2GHz) + ATI Radeon HD4250M VGA VAGY Intel Core i3-370M CPU (2x2,4GHz, 3MB cache) + Intel HD Graphics VGA
Mielőbbi véleményeiteket várom és köszönöm!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11