- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Táp ventilátor csere
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
wens33
csendes tag
-
wens33
csendes tag
válasz Borote #49445 üzenetére
Valószínűleg a Premiere Pro tudja.
A kiszemelt dv7-ben viszont 6770M van, amiben meg UVD 3 támogatás van. GDDR5-ös memóriákkal nyerő páros lehet, csak nem tudom ezt megeszi-e az Adobe.
Nincs időm várni a 3.generációs Intelekre. Amit meg most kapni lehet nekem nem fér bele a büdzsébe. -
wens33
csendes tag
Nem is SeniorTillával van a baj.
Csak fosok a Hp melegedésétől, mert valljuk be itt a félvezetők jobbszeretik a hűvöset. És hosszútávra kell a lapos, ennyi pézé'...
Ezek szélsőségek, de a számok nem hazudnak: http://www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dv7-6b02eg-Notebook.69136.0.html -
wens33
csendes tag
válasz Borote #49416 üzenetére
Mivel financiális korlátok vannak meg van kötve a kezem és muszáj ebben az árkategóriában maradnom, és itt a legjobb konfigok ezek, tehát innen kell választanom. Tesztek alapján ezek tűnnek a legjobbnak, bár szívem szerint egy Dell XPS 17-et vennék, csak hát annak az alja legjobb esetben is 300e.
Egyébként hétvégente versenyeken napi összefoglalókat csinálunk, szóval olyan gép kell, amit napközben is tudunk használni, odakint. De csak emiatt nem akarom az Acer-t megvenni a maga 9 cellás 9000mAh-s akksijával bármennyire csábító.
Jah, a dv7-est innen venném: [link] -
wens33
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában tervezek notebookot vásárolni.
Legfőképp képszerkesztésre és HD videó vágásra fogom használni, szóval 17" az alap.
Kinéztem az Acer Aspire 7750G-jét (i7-2670QM, 4GB RAM, 500GB HDD, HD 6850M kártya), de közben jött egy isteni szikra és bekerült a képbe a HP Pavilion dv7-e (i7-2670QM, 6GB RAM, 500GB HDD, HD 6770M kártya). (memória és adattárló csere megoldható)
No most, mindkettőnek megvannak a sajátosságai amiért szimpatikus, viszont...
...a notebookcheck.com-os srácok leteszteltek 2 i7-essel szerelt dv7-est is, és mindkét darabnál felmerült a "CPU throttling" probléma, tehát belassult a proci nagy (extra) terhelésnél.
Azt írják nem vészes, mégsem tudom kell-e tartanom tőle, ha elkezdek 1920x1080-as felbontású videókat kaszabolni vele Premiere Proban.
Visszamenőleg a topicban ilyen jellegű problémát nem találtam, ezért kérdem.
Valami ötlet, esetleg tapasztalat a két géppel kapcsolatban?
Köszi!
Üdv
Norbi
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G17 17.3
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ÚJ Lenovo X1 Nano i7 4,6GHz/16GB RAM/1TBSSD 2K IPS matt LCD/5G modem ultrakönnyű, és ultravékony
- 6 gen i5 Lenovo E51 Laptopi5-6200u/8 gb/240 gb ssd
- 15.6" slim 40pin matt laptop LCD kijelző HD (1366 X 768)