Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
-
félisten
válasz Teodor52 #40607 üzenetére
iPon-nal kapcsolatban nekem sincsenek jó garanciális tapasztalataim, csak jóval kisebb összegű tétellel kapcsolatban.
Ilyen komoly cuccot lehet, hogy inkább máshonnan rendelnék...polip(40601)
Szép. De én ennyiért inkább egy HP 4535s-t vennék. Lehet, hogy gyengébb, de a körítése vonzóbb.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz Teodor52 #40467 üzenetére
Plug&Pray!
Viccet félretéve: simán állj el a vásárlástól (ha jól értem futár hozta), majd rendelj egy újat.
Egyébként szerintem nem ez a legmegfelelőbb totyik...[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
darvak
senior tag
válasz Teodor52 #40050 üzenetére
HD2000-es alapú a B950-es Pentium Intel HD Graphics-ja, tehát sebességben, teljesítményben megegyezik a HD2000-rel. De mégse ugyanaz, mert bizonyos extra szolgáltatásokat, funkciókat nem tud, mivel letiltották azokat Intelék.
Mi a különbség ha pusztán a grafikus szolgáltatásokat szemezzük?
Amit nem tud az Intel HD Graphics az Intel HD2000 ellenében:
Intel® Clear Video HD Technology
szín
Intel® Wireless Display
wifi helyette van a hdmi kábel
Intel® Quick Sync Video
csak konvertálásnál
Intel® InTru™ 3D Technology
Intel® InTru™ 3D Technology supports viewing of Blu-ray Stereo 3D using active shutter 3D glasses. It delivers it all in 1080p full, high-definition resolution on the TV over HDMI* 1.4.
Magyarul nézheted a 3d-s filmeket a laptopon szemüveggel.
Intel® Insider™
Ez csak annyi, h online tudnál filmeket venni a gépedreEzek közül az egyetlen, ami félig "hiányozhat", az az első, hd dolgos feature.
DE kontrasztot,színtelítettséget a lejátszókban is állíthatsz!
Antialising, én sose szerettem, csak a játékokra. Nem tom, lehet, hogy erre is van valami külön megoldás?
De a jóminőségű hd filmeknél az antialising egyszerűen nem hiányzik, mert minden tuti penge, azér fullhd.Ettől még a filmeket simán lejátsza a B950-es proci.
1080p video performance-B950Valami ilyesmi, javítsatok-egészítsétek ki, ha valamit rosszul írtam!!!
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
válasz Teodor52 #39995 üzenetére
Tulajdonképpen az!
notebookcheck: "The Intel Pentium B950 is a dual core processor for entry-level laptops. It is based on the Sandy Bridge architecture but many of the features like Turbo Boost for the CPU part, HyperThreading, AES, Virtualization (VT-x and VT-d), Trusted Execution or Intel Quick Sync are deactivated. The Pentium B940 integrates a graphics card called Intel HD Graphics that is based on the HD Graphics 2000 clocked at 650 / 1100 (with Turbo Boost).
Kapott egy kis feature csomagot a sima HD2000-hez képest, ha én jól értelmeztem.Ja pont,h deaktiválva vannak, bocsika
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz Teodor52 #39995 üzenetére
Úgy néz ki.
zoltankakuk: én hanyagolnám - főleg Y570 után. Az a beats by dr.dre meg egy...finoman szólva mókusvakítás. Y570 után csalódás lesz a hangzás - 4 hangszóró ide vagy oda. Egyedül fülessel/külső hangszóróval szólt úgy, ahogy az elvárható.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Teodor52 #39988 üzenetére
GPU-Z a következőket mutatja (itt van előttem egy i5-tel meg egy B950-nel szerelt gép is):
De mindjárt nézek egy HW-Infot is. Szerk: ez meg azt írja, hogy Intel HD Graphics 2000.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
xcds
őstag
válasz Teodor52 #39759 üzenetére
Nemhogy lehet, hanem az a legjobb módszer a tisztításra. Mondjuk én kompresszorral szoktam, nem tudom, mekkora nyomás van a spray-ben, de gondolom, kevesebb. A monitorra meg nelkem legjobban a Clean vált be. Nem alkoholmentes ugyan, de nem meginni kell.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Teodor52 #39661 üzenetére
Laptopesztergomék bontogatják a gépeket, és utólag pakolják bele a plusz RAM-okat. Ezzel volt a probléma. Szar - vagy egyszerűen inkompatibilis RAM-okkal küldték a gépet, a vevő el akart állni az adás-vételtől, és a használati utasítás miatt húzták az időt, h ne kelljen nekik kicserélni.
A végét én sem tudom, de már arra sem emlékszem, h milyen gép volt..
..egyébként csak off-ban, kíváncsi lennék, h ők honnan szerzik be a gépeket, mivel csomó olyan notit árulnak meglehetősen jó áron, amit más magyar shop, egyáltalán nem árul.
Ettől függetlenül, ha rendben van náluk a gari, akkor no para."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Teodor52 #39621 üzenetére
A Samsung legutóbbi akciója úgy rémlik azt volt, h a vásárlás után x idővel beregelted a honlapjukon a géped, akkor plusz _2 hónap_ garit adtak. De, nem 1 évet.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
rizso
addikt
válasz Teodor52 #39476 üzenetére
Én hanyagolnám a tépőzáras megoldásokat, és inkább egy cipzáros verziót néznék. Múltkor SOS kellett egy táska, de minden zárva volt, kivéve Tesco, és ott pont volt egy egész korrekt Caselogic 5000Ft-ért. Ha minden igaz ilyen. De ez sem tűnik rossznak.
-
runner 125
nagyúr
válasz Teodor52 #39476 üzenetére
Kb. tök mindegy. Vállszíj fém fülekkel kapcsolódjon - ahogy nézem ezek olyanok. A noti rögzítése mindnél tépőzárásan történik.
Vedd amelyik jobban tetszik, vagy amelyik olcsóbb."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
tvamos
nagyúr
válasz Teodor52 #39088 üzenetére
Inkabb ugy mondanam, nem szamottevo, mig az NiCd-nel meg jelentos az atkristalyosodas miatt. Ellenben a tultoltest/kisutest megtorolja. Foleg bizonyos LiPoly tipusok. Egy normalis Li azonban, meg felig toltve is, jol megorzi a toltottseget, ha elrakod, akar 2-3 honapra is.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
runner 125
nagyúr
válasz Teodor52 #39052 üzenetére
Fotók alapján párnázott a széle, ráadásul nyilván rögzíthető a gép, így szerntem nem lesz gond vele.
Egyébként a Toshiba-nak nincs 16"-os gépe, max. a Sony-nak, így alapvetően nem is értem miért ilyen méretet adtak meg...
De, az a 0,4" egészen pontosan 1 cm plusz jelent képátlóban, ami semmi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
válasz Teodor52 #38759 üzenetére
Van egy igen bonyolult rendelésem és érdeklődtem volna hogy áll meg minden rendben megy e ,mert már 2 napja feladtam és még nem kaptam visszajelzést róla :/
Laptopszalon.hu meg csak annyit ír, hogy függőben.Ettől független, hogy már bevállalták az is iszonyat pozitív mert előtte 5 elég komoly boltot kérdeztem meg és elküldtek szép szóval. Szóval, ha lebonyolodik az üzlet akkor jár nekik egy nagy pirospont.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
GaborGh
őstag
válasz Teodor52 #33683 üzenetére
Ezek a pénzedért kapható legjobb notik, ha komolyabban szeretnél játszani, ahhoz erősebb vga-ra lesz szükséged GT525/540/555, de ezek 175e-től állnak rendelkezésre...
Mod:
Asus felejtős, nagyon gyenge benne a proci, Samsung már ajánlottabb, de játszani azzal sem fogsz nagyon játszani...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Politika
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11