- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz tajati #40317 üzenetére
Nézd az aprót, ott is van pár külföldi DV6, pl SeniorTillánál, csak jobb áron.
A 6755G2 sem fog sokban eltérni a 6770M-től. Vagy ott van a Lenovo Y570, annak is ekkora a grafikus teljesítménye(#40320) RZoli89: az, hogy onnan nem szállítanak ide meg mondjuk vámot kellene rá fizetni. de ha rákérdezel, hogy érvényes-e itthon a garancia, akkor nem lehet gond a külföldi rendeléssel.
(#40328) szörnyeteg77: ugye tudod, hogy mennyit számítanak ezek a benchmarkok? (igen, pont annyit, hogy el tudják sózni a magasabb számmal rendelkezőt )
-
-
Borote
addikt
válasz tajati #40311 üzenetére
Úgy magyar a billentyűzet, meg bármi náluk, hogy hazudnak. Megkérdezheted őket, akkor is hazudnak. Hazudtak másnak, én is kérdeztem tőlük, hazudtak nekem is - mikor konfrontáltam őket a hazugságukkal, szimplán nem válaszoltak.
Nade, amennyire én tudom, jelenleg úgy néz ki, hogy HP-nál számla is kell a gariztatáshoz, pont a szürkeimportos gépek miatt.
A HD6770M mellé elég egy i3, legfeljebb egy i5 is, tehát minden efölötti költés az pénzkidobás, illetve az i7-es processzorok (QM-ek) 45W-osak, ezek a gépeknek melegedési problémáik szoktak lenni.Ha német gépet szeretnél, kérdezd meg ktommy91-t honnan és mit érdemes venni.
Itthonról pl Y570, esetleg N55 illetve ennek a DV6-osnak az AMD-s variánsa ajánlott, 200-ból meg is úszod (AMD-s DV6-ban is 45W-os processzor van, de ha melegedik, itt legalább alulfeszelheted )
-
veterán
válasz tajati #31696 üzenetére
A Karácsonyi laptopvásárlások során jópárat vetettem kollegákkal, bár a nagyobbik testvéréből.
Én raktam rájuk rendszert nekik, így ki is próbáltam, mit tud.
Az a Pentium B950-es egy kellően erős processzor, a Computer Imperium meg tesz még bele 4giga ramot, így 6GB lesz benne, ami örökre elég lesz mindenre.
Egyszerűbb játékok is elfutnak rajt.Ez a Pentium egy második generációs Core i, csak az alsóbb régiókban az Intel meghagyta a (laikusok körében) jól csengő Pentium márkanevet, (illetve a Celeront is).
PainKiller13:
A B8százas Celeronok, meg a B950-es közt azért jelentős különbség van.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
NathanCullen
senior tag
válasz tajati #26007 üzenetére
Ha játék is számít és nincs bajod az Acer-rel, akkor Acer 3830TG i3-al GT540 plusz garanciabővítéssel kb. 200k-ból kijön. Korábban már más is írta, hogy így veszi meg. Korrekt az akku idő (max. 12-13 óra!, átlag felhasználás 7-8 óra!), fémes borítás, és a játékok is simán futnak és jól felszerelt gép. Ha elég az 1 év gari, akkor 200k-ért van i5 procival is, de az i3 is elég... KATT
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11