- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Tothgera30
Ármester
válasz B-L-A-C-K #39390 üzenetére
Nem akarok azzal élni hogy a Thinkpad az Thinkpad, de jelen esetben ez is lehetne érv. Tehát számmora szimpatikusabb a Lenovo, nem csak a szerelt A4-3300M-es CPU-val és ehhez tatozó jó kis GPU-val, hanem mert a Thinkpad kialakítása, masszavitása, számomra egy mindennapi használatra ítélt laptop kinézetét sugallja és érezteti is. Ahogy a saját ProBook-omra se mondanám azt hogy nem lehetne mindennap hurcolászni, attól hogy nem azt teszem, és asztali gépként használom, attól még lehet hogy arra való. Anyagminősége nagyon ott van, értéktartása is jobb mint a Samué, tehát nem kérdés.
#39392 Brekecs: Netbookok, inkább 6 óra körül.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Teodor52
senior tag
válasz B-L-A-C-K #39223 üzenetére
Igen azt tudom, hogy játékok terén nincs vele baj, csak a kijelző csíkosodik meg azt is írják, hogy ez a dual grafik még nem igazán forrta ki magát.Hiába kapcsolgatják be a crossfire üzemmódot semmi haszna némelyik alkalmazásnál.Illetve a vga driverekkel is akad némi gond amit az előbb említett kijelző problémához kapcsolnék.Ami a csomag tartalmát illeti nincs benne telepítő cd!
Nagyon gondolkodok, hogy mi tévő legyek, mert ugyan tetszik a felszereltsége(liano cpu, 6540G2),de a fentebb leírtak miatt határozatlan vagyok a laptop vásárlást illetően! -
-
runner 125
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #39041 üzenetére
Valóban, de különbség volt.
Noh és a nagykerek a Ft gyengülést egyszerre, míg az erősödést lassan reagálják le, ennek oka, h kikerüljük az árfolyamingást.Ez van, el kell fogadni.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
dvd_R+
őstag
válasz B-L-A-C-K #39017 üzenetére
Sziasztok ! Igen telibe találta
B-L-A-C-K Kolléga a fentebb írtak alapján
Tehát akkor le írom még1x srácokBorote
AxBattler
runner 125Tehát köszi a segítséget de a lényeg az hogy használtan keressek !
az igényeim egy ilyen netezős géptől erősebb legyen mert akkor nem dedikált vga val kellene
tehát jatek , net , ez az amaz tehát egy f*szább lapos legyen jatek se legyen probléma futogasson rajtaHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Pocok256
veterán
válasz B-L-A-C-K #38982 üzenetére
Nézz utána az acer terveinek és munkásságának Utóbbi fél évbe elkezdődött egy folyamat ami lassan kicsúcsosodik Minőségi termékek közé fog emelkedni az acer és a dellel egy lapon lehet majd emlegetni őket. Persze az ár értékük korántsem lesz ilyen kedvező
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
pistike666
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #38912 üzenetére
Persze, hogy láttam, de azért köszi, ha találsz még valamit, akkor nyugodtan tedd ki, de én is mindennap rákeresek, de nem sok semmi van.
Hoppá legközelebb jobban figyelek majd és ha több hozzászólásom lesz beleírom egybe és nem csinálok húsz újat, még szokni kell.
[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #38842 üzenetére
haszörnyeteg77: Van ilyen portalanító mód is, maxon megy a venti, abba játssz...
wikings2: Összességében minimálisan jobb az i3, de van ahol gyengébb. Átlagos felhasználás mellett szinte észrevehetetlen. Viszont nagyon jól tuningolható, és egyre jobb szoftverek jönnek ki hozzá...Ennyi pénzért tényleg nem fogsz jobbat kapni ha játék is szempont.
[ Szerkesztve ]
-
polip
addikt
válasz B-L-A-C-K #38816 üzenetére
szerintem gyorsabb lesz, mint a hagyományos szerviz volt...1-2 nap alatt ér a szervizbe, ott 1-2 nap alatt kész és 1-2 nap amig visszaér, kb 1 hét lesz
amíg szervizhálózat volt, addig alkatrészre kellett folyton várnunk, volt hogy 3 hetet is! ott miden alkatrész van, rögtön cserélik, ezért jobb az
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
szörnyeteg77
tag
válasz B-L-A-C-K #38773 üzenetére
mégse oldtam meg. még tovább játszottam megint lecsökkent az fps.
újraraktam a rendszert. minden alapon volt. így is rossz. hiába állítok rajta ezt azt. vga eléri a 60 fokot máris lecsökken az fps. mw3-ba 50 fps megy le,azt belaggolok.. ez a lapos mehet a búsba,nem kínlódok vele. kicserélik vagy megjavítják.[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
válasz B-L-A-C-K #38703 üzenetére
Asztali gépről beszélek most, nekem egy x955 BE procim volt + GTX460 kártya, nagyon gyenge párosítás. TF2 max 60fps, harcban 15-20, wowban megint csak hasonló.
Aztán lecseréltem egy I5-2500K-ra, a kártya maradt. TF2 120-150 fps, harcban sem megy 90 alá, WoW ismét csak hasonló. Rossz tapasztalat a kártyával, volt egy Sapphire Vapor-x 4850 kártyám, random újraindulgatott, volt gariban is 2 hónapig, persze semmit nem találtak, valamint ide sorolhatnám a rengeteg textúrahibákat is, lehet tesztekben jó az ATI, de játékban nekem még mindig kétségeim vannak vele szemben.
Amúgy a Z575 tényleg egy jó gép, csak jókat olvastam róla (Ipon tesztet inkább hagyjuk ), persze csütörtökig még elgondolkozom rajta.
Amúgy létezik alternatíva intel oldalon, vagy csak a drágább Y570?[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #38693 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, példaértékű az itteni segítő szándék .
Végül csak megrendeltem az usanotebook-nál a 8 GB-os verziót. Azt is beleszámoltam, hogy így már nem kell külön RAM-ot rendelni. Ha vennék, akkor, amennyire magamat ismerem, ragaszkodnék a Kingstonhoz, ami drágább. Aztán a kivett 2 GB-os modulokat is el kéne adnom, az is utánajárás, stb., amire időm se lenne. Szumma szummárum, mindent egybevéve nekem talán így érte meg jobban, még ha pénzkidobásnak is tűnik. Remélem, ezt nem lopják el, mint a legutóbbit...
Kis beszámoló eddigi laptopjaimról:
1. Asus A3HF-5A012: ballagás után vettem, egyetemhez célszerű volt. Rögtön szervizeléssel kezdte (alaplap), de utána hibamentesen szolgált 3 évig. Akkor döntöttem úgy, hogy lecserélem.
2. Asus. Típusra nem emlékszem, de 12"-os gép volt, kicsit azért vaskosabb, szélesebb kávával, optikai meghajtóval. Dual Core CPU, integrál Intel grafikus kártya, 2 GB RAM, Vista. Talán még ma is ez lenne, de pár hónap után betörők elvitték.
3. Hiánypótló megoldásként Asus netbookot vettem, 1000HE. 1,66 GHz Atom, bővítve 2 GB RAM-ra, Win7-tel használom. Meglepően jól szolgált 3 évig, pedig még virtuális gépen futtatott XP-n is kellett dolgoznom. Nem volt egy szélvész, de elvoltam vele. Ami király, az az üzemidő, kis fogyasztás, kis méret.
4. A leendő újoncot meg ismeritek már... Remélem tovább meglesz, mint az eddigiek, főleg, ha ennyi pénzt szántam rá. A régin az zavart már, hogy azért fullHD monitorral már nehézkesen fut, sok képet tartalmazó mappa megnyitása (miniatűrökkel) hosszas várakozás, filmet a monitoron darabosan játszik le... Plusz kellett volna egyszer a virtualizáció a munkámhoz.
Láthatóan egyre kisebb mérettel volt dolgom, így érthető, hogy beleestem a 13"-os gépekbe (Lenovo V370, illetve a választott ProBook).[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
sir fg
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #38689 üzenetére
Hát ezaz.. Ha viszont 2×2GB, akkor nem.
Érdekes amúgy, a mysoft.hu-nála 4 GB - 8 GB árai 205 ill. 220 ezer forint, addig az Usanotebook-nál 214-220 ezer. Szóval az utóbbinál reálisabb a különbség, de alapból drágább, úgy, hogy a 8 GB-os pont ugyanannyi.Szerk: mysoft-nál 4 GB - 6 GB - 8 GB: 205e, 217e, 220e.
usanotebook: 4 GB - 8 GB: 214e - 220e.Ha logikus az árazás, akkor úgy tippelem, hogy a mysoft-nál a 4GB-os 2×2 GB, a 6 GB-osnál a cserélhető modul a 2 GB-os. Az Usanotebooknál meg már a 4 GB-os is 1×4 GB lehet.
[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
félisten
válasz B-L-A-C-K #38680 üzenetére
Nem írnak f@szságot, csak értelmezni kell:
A HD6490 teljesítménye úgy aránylik a 410M-éhez, mint 145 a 100-hoz, illetve 100 a 69-hez.
Pontosabban:
(HD6490) / (410M) = (145) / (100) = (100) / (100-31) = 1,45"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
sir fg
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #38626 üzenetére
runner 125, B-L-A-C-K: Köszönöm! Holnap mindenképpen utánajárok ennek a két típusnak. Az már jelent valamit, hogy mindketten ezeket javasoltátok . Azt meg tudjátok mondani, hogy az általam linkelt Dell típusok miért nem ajánlottak?
Úgy általában a Lenovo típusok viszont megbízhatóak? Csak mert még böngésztem, és erre akadtam:
[link]
Paramétereiben mondjuk átlagos - 2011-es i3-as proci, használható RAM, és HDD méret. Ami viszont megnyerő, az a kis méret, a külcsín, és hogy 13,3" ellenére dedikált videókártyával rendelkezik (ebben az árszegmensben nem jellemző). Szerk: viszont, ahogy nézem, már nem mai típus...[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz B-L-A-C-K #38571 üzenetére
Köszönöm! Egyre jobban hajlok afelé, hogy megtartom...
Dhampir: örülök, hogy tetszik a cikk Maga a gép meg...hát igen, mindenkinek más az ízlése. Én spec szeretem a sok világító bizbaszt is
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #38592 üzenetére
Igazság szerint Latitude -ot vagy ThinkPadot szeretnék. Olyan gépet amivel bajom nem lesz. Legfontosabb szempont manapság... csak belökjem és tudjak dolgozni, filmezni, ami még fontos az a linux támogatottság. Két gépre van normálisan, egyre meg jobb a kettő közül a kutatásaim alapján.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Borote
addikt
-
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #38580 üzenetére
Lenovo is meg a Dell is marha jó igen. Csak most Dell -re kéne várnom 4 - 6 hetet, a Lenovo meg pont akciós. Lenovoról lemondtam régebben, mert drágább, de akciósan elgondolkodtató végel.
Köszönöm mindenki segítségét!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Walter88
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #38563 üzenetére
A kapcsoló gombot én is megtaláltam, de nem vagyok benne biztos, hogy játék közben a GT555-öt használta. Mondjuk a jéték 2009-es, amivel próbáltam, de mintha kissé szaggatott volna. A hűtés és a zaj tekintetében sem vettem észre különbséget. A videokártya program & optimus" kezeléséhez kérném a segítséget, hogy biztosan az működjön. (Az eszközkezelőben mindkét videokártya használatra kész és az illesztőproramok is aktuálisak.)
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
válasz B-L-A-C-K #38319 üzenetére
Intel hd graphics 3000 játékra egyáltalán nem alkalmas? Mert sokan azt írják, mondják, közben meg youtube-on olyan videók találhatók, amin ezzel a vga-val gta 4-eznek, battlefield 3-maznak, stb... Most akkor mi az igazság???
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Borote
addikt
válasz B-L-A-C-K #38394 üzenetére
Én sem használtam hetekig L750-t, tehát ezt azért nem mondhatom
Engem inkább a fényes csuklótámasz zavart, de ezt leszámítva nem rossz. Ugyan nem voltak halkak a gombjai, de még mindig halkabbak mint az Y570-é (még jó, hogy ez utóbbit simán lehetett a gombok nélkül is használni )(#38395) forzaroma: hurrá (azért nehéz szülés volt )
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz B-L-A-C-K #38356 üzenetére
GTX660, fém burkolat, JBL hangszórók, világító billentyűzet, stbstb...biztos, hogy nem 200k lesz
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
tibz03
őstag
válasz B-L-A-C-K #38289 üzenetére
Az utolsó válaszomat írom neked: többször is elmondtam, hogy marhára hidegen hagysz, és fárasztasz, ilyen embernek a kisujjamat sem szívesen mozdítom. Pár hete olvasom ezt a topicot, vele együtt a te hozzászólásaidat is, és nem jó kép alakult ki bennem rólad, kb. 1 hete polip összegezte, hogy mi megy itt, nyilván emlékszel, és igaza van. A hsz.-eid alapján semmivel se vagy te okosabb egy átlagfelhasználónál, csak a netes tesztekből és néhány személyes tapasztalatból összeollózott "véleményeidet" puffogtatod. Persze, jobb híján jó ez, de mondjuk jó érzésű ember szerintem nem ajánlana senkinek egy L750-et, ha már látta élőben - de ez csak egy kiragadott példa, most nem ezen akarok lovagolni, úgyhogy kéretik nem belekötni, mint előbb a 160k-s példámba, amit kijavítottál 180-ra, a példa lényegén mit sem változtatva.
Én próbáltam normálisan reagálni neked, még az előző hsz.-omban is, láthatod, ha nem személyeskedsz, akkor én se teszem, de csak nem bírod visszafogni magad, lerí a stílusodból, hogy egy max. 20 éves, komolytalan gyerek vagy. Ha meg nem így van, és idősebb vagy, az meg még nagyobb gáz rád nézve.További szép estét, remélem, ezek után kerülöd a hozzám fűződő megjegyzéseidet, vagy ha mégis nagyon szúrja valami a szemedet, akkor nekem intézed a hsz.-t, nem másnak, mert az egy enyhén szarházi stílus.
-
hoffman_
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #38319 üzenetére
Tuning nope, én már asztalit se húzok, pedig nem nő vagyok A külső kérdéses, még várom a választ - de szerintem sokkal szebb, mint a HP, a lányka meg bölcs, és ráhagyja a hozzáérő(bbe)kre a választást, nem azt nézi, hogy rózsaszín, vagy babakék Ha végül ez lesz, akkor majd még dobok egy köszit
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #38317 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy 140-160 között zömmel ugyanazok a gépek vannak, más a műanyag, egy + fícsör itt, egy ott, ezért kell keresnem egyedül napokat. Ez nekem is nagyon jó vételnek tűnik. Jó, hogy nem egy i3 a proci, de ahogy nézem quad core, és ha kell megy neki a 2,3ghz, a két gpu-s megoldás is rendben van, nem hiszem hogy találok most hirtelen jobbat. A linkelt HP-nél meg mindenképp jobb. Az nehezebb is, OS sincs, vga is vicc ehhez képest. Szóvak köszi
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #38313 üzenetére
Köszi a választ neked is! Nem zabálja meg nagyon az akksit a két vga, esetleg okosan csak akkor kapcsol be a második, ha kell? Mert elég kis %-ban szokott kelleni a kraft, ezt tudjuk, nem megy nagyon a mobilitás rovására?
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #38309 üzenetére
Köszi a gyors választ. Notebook cpu és gpu sosem volt erősségem, ezt a procit hová helyezzem el egy közepes i3 és i5 ellenében? A vga jónak tűnik(mit takar az, hogy dual?? csak nem 2 gpus...), ha jól emlékszem fél éve egy 6630-al szerelt gépet ajánlottam valakinek, ami abban az árban messze a legjobb videókártya volt, jól rémlik?
-
tibz03
őstag
válasz B-L-A-C-K #38266 üzenetére
(#38266) B-L-A-C-K: Nem tudom már, hogy hol olvastam, és eszem ágában sincs bizonyítékot keresgetni neked egy olyan dologra, amit - csúnyán fogalmazva - leszarok. Ott a Google, lehet használni. Én akkor nem azon akadtam ki, hogy nem hiszel nekem (hiszen nem vagyok tévedhetetlen, ahogy senki sem), hanem azon, hogy írtam valamit, és úgy viselkedtél, mintha az a hsz. ott se lett volna.
(#38267) M3oH: Abszolút nem érzem túlzásnak a TFT-AMOLED hasonlatomat, nekem rögtön ez jött le, amikor MM-ban egymás mellett megláttam 2-2 matt és fényes kijelzős notit (vagy most, hogy itt van egy régi Toshibám matt kijelzővel, meg az új Lenovóm fényessel). Talán mondani sem kell, mind konzumer kategóriájú volt.
"A betenkitesi szogrol meg felesleges is sztem vitatkozni." - Ez hogy jön ide? Eddig szó se volt betekintési szögről... de ha már felhoztad, mindkettőnél ugyanolyan szar szerintem. Felsőbb kategóriában, egy komolyabb (matt) panellel nyilván más a helyzet, de most konzumerről beszélünk.
"eselyed sincs a valasztasra" - Dehogynem, konzumerben is vannak mattok már egészen olcsón. Persze ritkák, de vannak.
"aki vilageleteben fenyest hasznalt, annak nem zavaro" - Én pl. világ életemben mattot használtam, és most nem zavar a fényes.
"Es barmkior odarakom a 120Hz mattomat a fenyesed melle" - Nem tudom, milyen monitorod van, de ha esetleg nem tűnt fel, újra felhívnám a figyelmed, hogy a konzumer kategória matt vs. fényes kijelzőiről van szó. Sehol nem állítottam, hogy a 100k-s noti fényes kijelzője jobb/szebb lenne, mint az 500k-s matt, remélem, világos.(#38268) Cyrin: Érdekes észrevétel, lehet benne valami. De ma, 2012-ben, ha bemész egy boltba (ahol van normális választék), vehetsz 120k-ért matt kijelzős notit is, és 250k-ért fényeset is, tehát az, hogy ma nem tudna választani a vevő, nem igaz. Mégis fogynak a fényesek, részben köszönhetően annak (azon túl, hogy arányaiban jóval több van, mint matt) hogy az átlagember azt se tudja, mi a különbség, és valószínűleg fel se tűnik nekik, hogy az új laptopjuk kijelzője tükröződik, vagy legalábbis nem tulajdonítanak neki különösebb jelentőséget, másfelől pedig egyszerűen szebb, élénkebb a képe a 150k-s fényesnek, mint a 150k-s mattnak, egyedüli probléma a tükröződés, ami nem mindenkit érint, pl. engem sem.
(#38269) Egon: Mint írtam, ha valakinek fontos a matt kijelző az alsóbb árkategóriában, tud olyat venni. Az más kérdés, hogy esetlegesen a háttérbe kell szorítania más jellegű igényeit, pl. a designt. Egyébként nem csak az általad említett Fujitsunak van matt kijelzője abban az árkategóriában. Láttam ASUS-t és Acer-t is matt kijelzővel.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz B-L-A-C-K #38234 üzenetére
Lehet, hogy nem mond igazat polip az asus alkatrész használatáról, de én azért nem zárom ki a lehetőségét, hogy úgy van, ahogy mondja. Mindenesetre ezt főleg azért írtam, hogy kifejezzem, az asus minőség bizalomra sok okot nem ad
macko18: ennyiért egyiket sem. Ezeket a gépeket 200k-ért éri meg megvenni, 250-hez inkább már érdemes hozzátenni, és venni egy Dell M4600-t[ Szerkesztve ]
-
Gigabyga
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #38234 üzenetére
Igazából mindenre szeretném használni Játék,Film,Grafika,Internet,Autó Diagnosztika és nem lenne utolsó ha a zenei élmény is ott lenne a szeren..
Néztem pár tesztet Gpu-s
3%jobb volt 6770 2gb a Gt555-nél..Tudom 3% nem nagy megy úgysem veszem észre OK! tényleg de mégisHőmérséklet tesztet csak Lenovo-ról találtam meg pár szót a Hp-ról,hogy előző széria melegedett de azt nem tudom izzasztás után milyen mértékben melegszik..y570-ről tudom h jó a hűtése de úgyis egy CM U3-as padon fog csücsülni a lapos..
Azért kérdezem melyiket érdemes venni,mert ilyen árba JÓT akarok venni.
Hp:250
lenovo:246BoroteSajnos nincs alkalmam megtekinteni semelyiket élőben..
-
őstag
válasz B-L-A-C-K #38206 üzenetére
Az lenne aztán a pénzkidobás... Ő semmire sem használja a videókarit... Ha majd kijön az ivy bridge lehet hogy veszek neki egy szelíd asztali gépet valami ips monitorral. Úgyse cipeli sehova, csak történelmileg úgy alakult hogy mindig az én gépeim "örökölte". Most a szokásosnál is nagyobb a kontraszt az Ő és az én gépem között
-
maxrad1580
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #38158 üzenetére
Így igaz.
Ennél a márkánál is van alsó kategória.
darvak: Mielőtt megvennéd kérd el a service tagot az eladótól.
Ha nem hajlandó megadni,akkor ne vedd meg.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.
-
Tothgera30
Ármester
válasz B-L-A-C-K #38049 üzenetére
Jól gondolod, ezek nálam alap dolgok, eleve úgy ülök gép elé hogy megmosom alaposan kezem, meg amúgy is foglalkozásomból adódóan eléggé ügyelek a tisztaságra. Gép mellett sohasem eszek/iszok, dobozát, papírjait mindig elrakom, sőt aksit se raktam bele a gépbe, mert hálózatról használom.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Vedro
tag
válasz B-L-A-C-K #38049 üzenetére
Nekem az előző Aceremben eltört a műanyag burkolat a zsanér körül (én is mindig lehajtottam, ha nem használtam) ezután sokáig nem kaptam alkatrészt hozzá cirka fél évig nem hajtogattam, és mivel annyira megszoktam, hogy nem nyúlok hozzá, már az új gépét sem hajtom le. Viszont nekem nincsen lekapcsolva a gépem szinte soha, majd talán, ha meglesz az SSD vinyó akkor, mert rühellem kivárni azt a 30-80 sec-et míg bekapcsol, meg amúgy is futnak a háttérben progik amik miatt hagyom menni. (Ezt csak az emberfüggőre válaszoltam, NO vita )
HTC Touch Diamond -> HTC Legend -> Google Nexus -> Samsung Galaxy S -> Acer CloudMobile S500 -> Motorola Moto G-> Google Nexus 4->Wileyfox Swift
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G17 17.3
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ÚJ Lenovo X1 Nano i7 4,6GHz/16GB RAM/1TBSSD 2K IPS matt LCD/5G modem ultrakönnyű, és ultravékony
- 6 gen i5 Lenovo E51 Laptopi5-6200u/8 gb/240 gb ssd
- 15.6" slim 40pin matt laptop LCD kijelző HD (1366 X 768)